Зошто мажите се плашат од брак?

• Креатор на темата Креатор на темата Bertines
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто би се плашел од брак ако мислам дека до мене ја имам вистинската жена не гледам причина за тоа :toe:

Баш и не се плашам од брак, само не ми е уште времето... барем јас така мислам дека не ми е. А кога ќе ја имам вистинската жена покрај мене тогаш не би имал причина да се плашам од бракот.:toe:

Јас не се плашам од брак
Мене ми е дури и малку една жена. Јас би сакал барем 3 да имам. Легално, венчани под ис покрив да живееме.

А зошто темата е толку феминистичка и сугестивна?! Класична импликација на плитки стереотипи, значи каков шовинизам раѓа фрустрацијата е чудо.

Јас велам ДеКомплексин 500мг едно пред општење во јавност и едно после процесот на орална дефекација за спротивниот пол. То е чарето!

Јас не само од брак и од жени се плашам, некоја да доаѓа наспроти мене јас преминувам од другата страна нау лицата, доколку има жени од двете страни на улицата јас не одам по таа улица барам алтернативен пат.

Некои се плашат од брак заради обврските,дали ке биде добар родител.Имав еден другар кој мораше да се ожени затоа што и направил дете на девојката,на денот на свадбата пребледе како восок,едвај го смирија човекот.

Јас не само од брак и од жени се плашам, некоја да доаѓа наспроти мене јас преминувам од другата страна нау лицата, доколку има жени од двете страни на улицата јас не одам по таа улица барам алтернативен пат.
ahahahahha
dobro me nasmea:pos2:

Јас не се плашам од брак
Мене ми е дури и малку една жена. Јас би сакал барем 3 да имам. Легално, венчани под ис покрив да живееме.

тогаш смени си ја верата и ќе биде!

Кој вели дека машките се плашат од брак.....(афторот на темата)...

Јас не се плашам од брак ....ниту од обврските кој ги наложува бракот

:helou:

Не се плашат од брак; се плашат од веродостојноста на сопствениот избор. Ги прогонува прашањето: „А, што ако згрешам ако не е таа вистинската?“

п.с. Жените го имаат истиот став, независно од тоа што кај мажите е веќе востановено како аксиома...

Ако жените се домаќинки нема сигурно мажите да се плашат од брак?
Под домаќинка се подразбира и да не скока од к.р на к.р, да не ја слуша мајка и...

sve ti e individualno..samo mislam deka mazh uletue u brak koa e psihicki spremen e prasanje e dali koa kje e psihicki spremen kje ima nekoja pored nego

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom