Зошто мажите се плашат од брак?

M

MIL

Гостин
Зашто би се плашел од брак ако мислам дека до мене ја имам вистинската жена не гледам причина за тоа :toe:

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
Баш и не се плашам од брак, само не ми е уште времето... барем јас така мислам дека не ми е. А кога ќе ја имам вистинската жена покрај мене тогаш не би имал причина да се плашам од бракот.:toe:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Јас не се плашам од брак
Мене ми е дури и малку една жена. Јас би сакал барем 3 да имам. Легално, венчани под ис покрив да живееме.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
А зошто темата е толку феминистичка и сугестивна?! Класична импликација на плитки стереотипи, значи каков шовинизам раѓа фрустрацијата е чудо.

Јас велам ДеКомплексин 500мг едно пред општење во јавност и едно после процесот на орална дефекација за спротивниот пол. То е чарето!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас не само од брак и од жени се плашам, некоја да доаѓа наспроти мене јас преминувам од другата страна нау лицата, доколку има жени од двете страни на улицата јас не одам по таа улица барам алтернативен пат.

N

navivacka

Гостин
Некои се плашат од брак заради обврските,дали ке биде добар родител.Имав еден другар кој мораше да се ожени затоа што и направил дете на девојката,на денот на свадбата пребледе како восок,едвај го смирија човекот.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Јас не само од брак и од жени се плашам, некоја да доаѓа наспроти мене јас преминувам од другата страна нау лицата, доколку има жени од двете страни на улицата јас не одам по таа улица барам алтернативен пат.
ahahahahha
dobro me nasmea:pos2:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Јас не се плашам од брак
Мене ми е дури и малку една жена. Јас би сакал барем 3 да имам. Легално, венчани под ис покрив да живееме.
тогаш смени си ја верата и ќе биде!

?

..........

Гостин
Кој вели дека машките се плашат од брак.....(афторот на темата)...

Јас не се плашам од брак ....ниту од обврските кој ги наложува бракот

:helou:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Не се плашат од брак; се плашат од веродостојноста на сопствениот избор. Ги прогонува прашањето: „А, што ако згрешам ако не е таа вистинската?“

п.с. Жените го имаат истиот став, независно од тоа што кај мажите е веќе востановено како аксиома...

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ако жените се домаќинки нема сигурно мажите да се плашат од брак?
Под домаќинка се подразбира и да не скока од к.р на к.р, да не ја слуша мајка и...

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
sve ti e individualno..samo mislam deka mazh uletue u brak koa e psihicki spremen e prasanje e dali koa kje e psihicki spremen kje ima nekoja pored nego

Kajgana Shop

На врв Bottom