Old school цртани

• Креатор на темата Креатор на темата ada
  • Време на започнување Време на започнување
даааа :):):) ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееееееееее :) хаха...најбоље се ееј...хахаха.....поише ги сакам синхронизирани ко на мтв :):) една жена ги збореше сите ликови :) машки женски не е битно...ееј и стајте од тоа снешкото со црвеното носе :pipi:
Таска Балабанова бе...Озбилно така се викаше и немаше цртан шо го немаше нејзиниот глас у синхронизацијата :)

Еве ти го Були со сиво капче, црвено шалче и црвено носе :icon_lol:

Пепе ги сака бисерите... и бисерите го сакаат пепе :)

Лудило е Микроби и бисерите на Пепе:)
А, и мистер хикап имаше закон theme song:)

Иначе, дефинитвно најодлепен и најчуден цртан ми е овој со слончето.

бараше вода за трнот
трнот плаче, трнот плаче...

така мислам викаше
закон цртанче

Сеа дознав дека се викал "Фанатик-првобитната приказна" (кој наслов) :icon_lol:
Со првото слонче и првиот магарешки трн на светот кој плаче за вода...и она...Еве го ЈАДАЧОТ! Да бегаме доаѓа Јадачот! :icon_lol:
Тешка психоделија :)

Да не ви текнува како се викаше цртанот со еден врабец со клавир?

Пиаф?
На точкест дилерот?

Него има ваква тема, уште еден ваков коментар и канта!!!
КАНТА!!! :drk::)

Ако некој може да ја најде една со двајца ’’браќа’’, од кои едниот црташе со црно и бело, другиот во бои.

Таска Балабанова бе...Озбилно така се викаше и немаше цртан шо го немаше нејзиниот глас у синхронизацијата :)

Еве ти го Були со сиво капче, црвено шалче и црвено носе :icon_lol:
Фала...:):)
Ду нот дистрб...уочинг олд скул картуунс :)

(се радувате ли колку и јас?? ) :pos:

Леле гад дем ит! Радувањата на Радован е нај хардкор најбоље цртан ever!!!

Не смеат да се заборават ни “Ну, погоди“ (а.к.а Зајец & Вук) и дебилот Густав. И Мат & Пат.

Струмикс, баш овој цртан беше тој со човечињата и ОТП приборот :icon_lol:
Мада немаше шанси да ми текне како се вика.

А, има и уше еден на кој као у магла се сеќавам, а знам дека ме плашеше ко мала...Руски беше мислам, анимиран ко дводимензионален цртеж, со скроз црна позадина, и едно слочне кое одеше низ џунглата и бараше нешо (додека страшен машки глас ја читаше нарацијата :( )
Хахаха Ада бе, цртанот за кој ги зезавме Мавечко и Дафи :)
Инаку тоа слонот бараше еден цвет кој требаше да го изеде за да порасне и да се спаси од "гребачот" едно суштество кое гребело и ги плашеше сите животни... и на крај слонот му ја скрши кичмата на гребачот :pos:
Дупла тема.
Кај требаше да отиде Козле Бозле, Свирипичино or something like that?
Прчево :icon_lol: ... да го најде Прчево мило....
Ако некој може да ја најде една со двајца ’’браќа’’, од кои едниот црташе со црно и бело, другиот во бои.
Ауу Бојан... така барем ја викаа серијата од цртани на мтв.... баш беа добри онака се што цртаа им беше вистинско :)

А цртанот со Земзела и Машинка? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom