зашто бе вака ко деца се лажеме, ДАЈМИ ЛИНК ИЛИ ТЕКСТ ОД ТОЈ НЕКОЈ КОЈ РЕКОЛ ДЕКА ЌЕ ГО КРЕВА ГТЦ ВО ВАЗДУХ јас ќе с епогрижам за него да го кренам него во ваздух!!!
немојте вака рекол, овој оној..... ДОКАЗ дајми доказ дека некој рекол така.
Немораш уопште никого да креваш во воздух, не се решаваат така проблемите.
Ниту ми е битен тој форум, ниту ми е важно што се се пишува таму. Ама односот на луѓето од тој форум, тука на овој форум, е лицемерен, морам да ве потсетам на она што го пишувате таму.
На крајот на краиштата тоа е само форум и секоја будала може да напише било што. Но сепак мнението на мнозинството членови дава грда слика.
а за израел е друга приказна а ќе ти ја доловам вака :
ВО БИТПАЗАР ЖИВЕАТ АЛБАНЦИ поголемиот дел од населениоето е албанско, е сега, ако овие албанци во битпазар се изградат во ѕидини и речат: ова од денес е своја држава, и нема да има ништо со Македонците и Македонија , нема да плаќа данок, нема да ги почитува изреченеите закони на оваа држава и тн....
ШТО ТИ , КАКО СОВЕСЕН И ЧОВЕК СО ЗДРАВ РАЗУМ ЌЕ КАЖЕШ НА ОВАА ПОСТАПКА И ОДЛУКА НА ОВИЕ ОД БИТПАЗАР !!!
И со сиот ум, во ваква или било каква хипотетичка ситуација, тврдиш дека е валидно да дигам во воздух автобуси со невини цивили, затоа што се Албанци? И дека ,условно кажано, македонската национална јавност би го одобрила тоа?
Зошто уопште дебатирам ја со тебе?
Јас многу добро ги знам проблемите со Албанците, ама никако не може да биде оправдано, во никој хипотетички случај, убивање на невини цивили! Поготово доколку тоа е пропратено со богохулие. Односно, дека таа постапка би била направена во име на Бог. Како што прават наводните маченици.
Не ми кажа зошто барате градење на џамија на плоштад, а таму на тој форум, на пример сте сите против црквата во Саудиска Арабија?