SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Kje ima tepani Bugari,kako vo istorijata taka i vo segashnosta,tradicionalno vi e jadenjeto kjotek i od site strani chvrgi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еееее, се тепачи, се спортсмени. Вие имаате ли поне един олимпијски првак? На боксинг, борба, джудо като сте толко јаки?:baeh:Kje ima tepani Bugari,kako vo istorijata taka i vo segashnosta,tradicionalno vi e jadenjeto kjotek i od site strani chvrgi.
Еееее, се тепачи, се спортсмени. Вие имаате ли поне един олимпијски првак? На боксинг, борба, джудо като сте толко јаки?:baeh:
Koј е Илија?не сме ние сите по 105 кила боксери...кажи им Илија
Koј е Илија?
Шом ке има тепане, ајде прво да се тепаме на маса. Со ваше жолто оружие од Тиквеш или со наше црвено од Мелник? Ке има ли мераклија да се престраши на дуел со чичо Бисер?
Еј така требува да се тепаме
Маке, работата по цел ден ми е пред компутер. Од време на време читам форуми кога одмарам. Кајгана е убав форум, а вака учам и литературан македонски, бидејки говорам пирински. Плата аз и ортак даваме на 10 човека. На мен никој не дава. Само терат.кажи илија...пардон чичо бисер...
на фиксна плата сте, на процент, на дневница??? ве ротираат на месец два??? координативни состаноци прајте?
И не разбрах, согласуваш ли се да се тепаш со чичо Бисер на маса како во песната?![]()
От сојуз и соработка вие имате повеке потреба во моментов. Оти сметате дека БГ требува да ви се моли за сојуз? Шо зависи БГ од МК? Реалноста е деа МК може да зависи од БГ. И додека од исток ви подават рака за соработка( се оште) вие плукате и се смеете. Секо нешто има почеток и крај, нели?![]()
Таратор, како да седнам на маса со племе кое ми ја запоседнало земјата Пиринска, ми парадира и по ова малку што ми остана и во лице ме плука за тоа кој сум и што сум....:bip:
не ја врти темата, во Пирин по станици ги влечкаат и дома им идат..не ми сери за соживот
Еми МК зависи од струјата и бензинот дека ги зима от БГ. От зеленчукот дека го извозувате во БГ, од положбата на БГ. Стои на патот ви на исток, од членството на БГ во НАТО и ЕУ, дека може да помогне, и да стави вето.Кој си па ти да кажеш со кого ние требе да правиме сојуз.Од кај доби мислење дека ние треба да ве молиме па уште и да зависиме од БГ. Од шо па зависи МК од БГ.Тој филм нема да го гледаш.
И викаш истокот подава рака?Како што на глава ни се качивте со тоа дека први не признавте , а кога ќе ве праша човек што признавте , незнаете.
Се додека ги дискриминирате македонците во БГ таквите понуди за соработка се неискрени, со скриени намери и во најмала рака се данајски.
јаз сум си на мојата земја. Тук са живели дедо, прадедо ми. На никој ништо не сам му зел за да враштам.
Вака са 99 % во пиринско..
Пораснете..како деца..забавачиња...еден ден ке сватиш како може да си прв економски партнер со грција, како бугарија е обврзана да продава струја и да ги држи отворени границите, како некој има а друг нема сила и луксуз за вето и мето...пораснете и дајте малце достоинство..циганааана на балканот..не ви помодреа градите од толку лупање???Еми МК зависи од струјата и бензинот дека ги зима от БГ. От зеленчукот дека го извозувате во БГ, од положбата на БГ. Стои на патот ви на исток, од членството на БГ во НАТО и ЕУ, дека може да помогне, и да стави вето.
.нека ти влезе од која страна сака..дека ниту бараме ниту сакаме сојуз со гниди од било која страна..а за вашите перверзни психолошки филмчиња и проблеми...Правете сојуз со кој си сакате. Еве ви мајка Србија, Албанија, Косово, па и Г'рција
ХА! ХА! на негова земја бил...си земал и во крв си потопил...
Шо, Пиринско припага на Вардарско? Земјата дека со векове живееме? Дај да видим дали имате патент? Егејскиот деле нај голем. И он е во право да има претензии.
А шо да не е спротивно?
сигурен си??? јас тие што ги знам викаат дека се Македонци, и само поради тоа ги тепаат во станица и им се закануваат со ликвидација...од прва рака инфо...
Ај да пробаме. Ела, и аз пред полиција ке викна дека сум македонец. Ке видим шо ке стане. Лажеш МАКЕ. Гледате само српска ТВ, затова ви е простено
..циганааана на балканот..не ви помодреа градите од толку лупање???
Сега ке се навредуваме? :nenene:Ке видим по 15-20 години шо ке сборете кога албанците станат 50%.
.нека ти влезе од која страна сака.....
Па и на тебе дваж повеке:baeh:
НЕ!!! ПИРИНСКО ВАРДАРСКО И ЕГЕЈСКО ПРИПАГА НА МАКЕДОНСКО...ти влезе во тиквата??? земјата во која живееме е украдена, земена...не е ваша...дури и патриотичниот буквр така ви пише...дојдовме од монголија....
Шо, Пиринско припага на Вардарско? Земјата дека со векове живееме? Дај да видим дали имате патент? Егејскиот деле нај голем.
ја сум пробал..пробај и ти...сум бил и разговарал...ВО СТАНИЦА..закани не со затвор..со ликвидации..Ај да пробаме. Ела, и аз пред полиција ке викна дека сум македонец. Ке видим шо ке стане. Лажеш МАКЕ.
за разлика од вас ние имаме срце..ако вас со албанцитѕе ко баба рога ве плашат...ние тука и живееме и се тепаме со нив..кога како..но ни едните ни другите немаат страв..од никого...Сега ке се навредуваме? :nenene:Ке видим по 15-20 години шо ке сборете кога албанците станат 50%.
браво..многу интелегентно...Гледате само српска ТВ, затова ви е простено