Значи каква мизерија сме, се ФИРОМизиравме на свој терен!

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Vo kraen slucaj mozele da opnat onakvo crno preku toa FYR i da bide barem kaj nas blokirano.

Inaku, bez razlika koj kako menuval ime so referenci i koga, ubavo vi kaza Albanecot (Rymz), samo se delite samite a potoa se cudite koga ke ve cepne nekoj da aktuelnite nastani i nastranosti koi samite si gi naklavame.

Sramota.

Uste i na dresovite da se isfiromanizirame i kraj na prikaznata narecena Makedonija.

Па веќе одамна е крај на таа приказна,само кому му текнува кому не.

Шема... ПРУТ !!!
А ја будала...
мислев не можело да биде бетер.

А бе доброволно ќе се расправам со денови,ма со недели бе ако треба,
и со Кондарко, и со Шема,и со Крадемарули
(признавам,од време на време и ќотек ќе јадат)
само нек ја тргнат оваа бугарско-селскава багра...
и нек се вратат на власт.
Ова сељациве не може да ги смислам!!!

Ne mesajte sport so politika...... kaj nas vo se se pronaoga politika, toa e problemot

Ne mesajte sport so politika...... kaj nas vo se se pronaoga politika, toa e problemot

Кај нас политиката е вмешана во се,а тоа е мораш да признаеш евидентна разлика,одколку ние да ја мешаме политиката во се.:toe:

Во контекст на темата, а за присатните стереотипи во РМ. По темата имаше разни искази: чудење, револт, партиски препукувања. Но немаше никакво пцуење и слични некултурни изјави, сем оној специфичниот израз на Зевс. Па, ми текна нешто. Да првенството беше во Бугарија, и таму го гледавме она ФИРОМ, е тогаш ке беше друга песма.Со многу: плукање, ркање, пцуење, навреди од најнизок вид. Што е работата, ви отапе инвенцијата, малку чили јадовте или сите станавте...покултурни?

Чекавме бугар да дојде и да не просветли. И како пообичај ни спомнат ни канет сам ти доаѓа и отвара тема за земја што не не интересира се додека не почне да ни се меша во внатрешни работи како сега.

еве сдсм да беа баш ке направеа да дојда пола европа:pos2:а со парите абе само на бранко 400000 евра нему стигаа за виски:pos2:и кокаинче

Како лав да го читам,досадни пролив сте.А што не праша кој е покровител на мечот.

More budali edni,site sme FYROMizirani,Makedoncite,Srbite,Bugarite,Albancite...,ako nekoj ne mu se dopaga drzavata neka fati udzum nakaj svojata i aj u picku materinu,dosta serevte ovde za BC za Gruevski,toa sto e napraveno veke e napraveno,daj so nasite postovi da sprecime da ne se sluci toa istoto i na narednata utakmica,nekoj od organizatorite da se informira i toj da reagira a ne samo ovde gomna da jademe i da se pravime golemi patrioti.Mozete site da mi replicirate bidejki site ve ima vo ovoj post,ve pozdravuvam moi Makedonci...

Море мамата да им ебам моронска... Како е ова можно? Сами се викаме Фиром, што остана за другите. Па ке притискале за северна Македонија, нека се гонат у п.м. ке вадам татарски пасош за брзо изгледа.

Vo kraen slucaj mozele da opnat onakvo crno preku toa FYR i da bide barem kaj nas blokirano...

Koj да опне бе друже, не можат еден мочан саат да наместат додека има фудбал, а камоли да стават црна коцка што треба да се гаси и пали кога излегува графиката.
За МТВ тоа е science fiction!

A до вас што ја вртите на сдс и вмро темава, има еден куп теми што се усрани од партиски полтрони и лигуши како вас, дај оладете малку, не се бранко и грујчо криви за се.

Само што заврши натпреварот со Германија,на Европското првенство(случајно го догледав карајот на натпреварот) гледајќи го резултатот, видов дека сме потпишани како FYR Macedonia.Замислете на сопствен терен СМЕ ДОЗВОЛИЛЕ!!! други да не потпишат како такви.
Ова е навистина мизерно од страна на организаторот, покровителите и сите останати квази-патриотчиња, кои проповедаат цело време и се удираат на празно и гинат за името кога не треба, на разни митинзи, а сега, кога е ова европско првенство кое ние го организираме ги нема никаде да протестираат,знаејќи дека ова ќе се случи. Благодарам.:smir:
Хах, читам и се смеам, гледам дека немате доверливи информации. Значи, дел од организацијтата ја прави Македонија, другиот дел е од ЕХФ, тоа што се пишува статистиката и останатото, имињата и се околу тоа оди преку ехф, можеби некој наш има некоја улога таму, ама сепак се оди по нивните прописи. А иначе мислам деа не се сите толку будали сами да се напишат ФИРОМ. Можеби има некој, но има и некој кој ќе се противи на тоа. :)

Поентата е што не мешаме ние, туку некој друг ни ја меша манџата, зачинета со политички зачини.

Ние само кажуваме каков вкус има. Бљак.

Абе обичниот граганин секогас ке трпи вакви работи а тие правните лица што би се рекло кур ги боле за овче поле па и за Македонија
А сеа малку и можеби ке излезам од темате ама нека ми простат сите затоа што вреси да се спомени па да видете колку сме си самите ние патриоти
Квази штипјанец со иницијали Д.К. имател на бугарски пасош , како благонадежен Блгарин сакал даму преведуваат на Блгарски Невообичаениот настан се откако македонската царина на квази штипјанецот блгарин му запленила возило - пик ап. При составувањето на записникот, Д.К. изјавил дека е Блгарин и не ја содржината. Па затоа побарал преведувач. На благонадеежниот Блгарин од штипска провиниенција му бил одземен и бугарскиот пасош што кај него делувало уште повеќе фрустрирачки. Па штипското блгарче како добар Блгарин почнал да плака за мајка Блгарија во неговата му нова амбасада, дури Блгарчето блоагонадежно тука во Штип се чувствувал како во притвор ( мамката мсрничка )Но штипскиот Блгарин за овој случај не сакал да говори пред штипските и македонските медиуми, тие му биле пристрасно настроени. Ами Блгарче за таквите како тебе и во блгарија нема место. Казвај бре мрсник един зашчо тие земено возилото, пред да продолжиш да правиш срам од Штип.Штип за таквите како тебе не нуди место за живеење, туку во мајка Блгарија

Епа сеа гледајте колку сме ние патриоти колку си ја ценеме државата нели:star:

МАКЕДОНИЈА НЕМА ДОСТОИНСТВО, МАКЕДОНЦИТЕ НЕМААТ ДОСТОИНСТВО :nenene::nenene::nenene:.

Каков е тој резил на официјално ЛОГО да не стои името на домаќинот туку МКД? Која е таа земја МКД, тоа ниеден странец нема да знае!

Македонска работа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom