Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа е више пропуст. А не да се збори на памет покровителот не дал паре и сл. А ова што го кажуеш дефинитивно е пропуст, можело да се поработи да се напрае нешто поише за промоција и сл.
Да де многу е супер, да отидат во џеб и сл. го виде "свеченото" отварање? Епа не вредеше ни 100ден. А колку реклами направи Покровителот и Агенцијата за млади испорт, што беа спомнувани 20пати низ натпреварот, за Европското првество? Колку Македонија беше промовирана како домаќин низ светот? Колку туристи има Скопје и Охрид од оваа манифестација? Да не се лажеме...какви 400 000 евра, да беа 400 000 евра ќе беше соодветно како на секое големо спортско натпреварување, а не вака мизерно.
Си отишле парите на друго место,а најмалку таму за каде биле наменети.

Јас убаво си кажав дека супер е што дале пари, ама и јас самата кажав дека немаше никаде промоции, ниту реклами.еве сдсм да беа баш ке направеа да дојда пола европа:pos2:а со парите абе само на бранко 400000 евра нему стигаа за виски:pos2:
еве сдсм да беа баш ке направеа да дојда пола европа:pos2:а со парите абе само на бранко 400000 евра нему стигаа за виски:pos2:и кокаинче
Абе главо букова, не е СДСМ на власт, зашто одма идеч кон вреѓање на опозиција? Сега зборуваме за Покровителот , Владата, која секој ден прави реклами за себе, а не за ваква величествена манифестација, каква што треба да биде. Да беше СДСМ на власт,ајде да ззбориш, ама вака...
За кои што пак пари од мене бараат.Епа не дреми на кајгана:helou: гледај малку мтв и реклами од владата:back:

ама под името ФИРОМ се водиме во секоја ебана огранизација/федерација/асоцијација и кооперација чак надвор од границиве.СКОТОВИ.па така е секаде во свет, ако не плакјаш доагја извршител и ти зема се.па редно време беше малку да заличи на национална тв.:tv:

па така е секаде во свет, ако не плакјаш доагја извршител и ти зема се.па редно време беше малку да заличи на национална тв.:tv: