Значи каква мизерија сме, се ФИРОМизиравме на свој терен!

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
pogresno

sami se portokoladiziravme :smir:

Од мене, ВМРО ке ја има поддршката се додека покажува патриотски чувства кон оваа земја, за разлика од другите.

ВМРО не треба да заборави дека повеке од пола гласови ги доби затоа што цврсто застана во Букурешт, и не подлегна на притисоците.

Моите барања од една политичка партија се тие
Да не се обидува да ни го Европеизира мозокот, и да покаже чувство кон Македонија.
За да ми најде работа, не очекувам, самиот сум способен да си најдам работа, млад сум, интелегентен сум, не чекам моите дома да ме ранат.

Така да единствена работа што ме интересира е Македонија и моето достоинство како Македонец.

Ако вмро сака да остане на власт, подобро нека не се оддалечува од курсот што го држи.

Мислам направија многу лош потег со ова испадна дека се негираме самите себе АЛО!!!! ЛУЃЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ВАС?!?

Да,мизеријата е она ПЈР Македонија кое ние сами си го потпишавме пред 13-14 г.Ама поголема мизерија беше т.н. свечено отворање.Шо имаше бе толку свечено????Лила испушила неколку кура,набацила минич тоа беше свечено???Официјалниот спикер кој абер немаше од англиски изговор???Па емигрант од Пакистан изговара англиски подобро од него.
Немало странски навивачи???Па нормално дека немат бе.Пола Македонија немаше појма дека се одржува европско во ракомет,а другата половина мислеше дека се работи за јуниорско првенство.А очекуваме некој Швеѓани и Норвежани да идат.И после Цацко е крив???
А она бабана од ДОМ шо мислит дека е некој експерт за туризам кај беше да иницират некоја промоција за Македонија,за европското во ракомет.Само формирет некои туристички комори,заедници,бироа демек ние сме туристички развиени како Франција или Италија.:tapp:

Кој кретени се вработени во тоа сервисите бе... како можат?

Ма не е битно кој бил одговорен за интернетот,на моја територија си,ти пишеш Фиром ја тебе Поранешна Нацистичка држава Германија и готово.
Но изгледа сме толку глупи што неможеме ни да извршиме еден помочан притисок

Германија во случајов не ти е крива, на DSF резултато се даваше со кратеницата MKD а коментаторите секогаш не ословуваа како Mazedonien, mazedonische, mazedoner.

Организатор кој се одговорни за тоа давајте мејл да ги пратиме во 10 пички материну значи колку сум се изнервирал :toe::zid::zid:

Од мене, ВМРО ке ја има поддршката се додека покажува патриотски чувства кон оваа земја, за разлика од другите.

ВМРО не треба да заборави дека повеке од пола гласови ги доби затоа што цврсто застана во Букурешт, и не подлегна на притисоците.

Моите барања од една политичка партија се тие
Да не се обидува да ни го Европеизира мозокот, и да покаже чувство кон Македонија.
За да ми најде работа, не очекувам, самиот сум способен да си најдам работа, млад сум, интелегентен сум, не чекам моите дома да ме ранат.

Така да единствена работа што ме интересира е Македонија и моето достоинство како Македонец.

Ако вмро сака да остане на власт, подобро нека не се оддалечува од курсот што го држи.
:pos2:

Republika Makedonija - Skopje

Германија во случајов не ти е крива, на DSF резултато се даваше со кратеницата MKD а коментаторите секогаш не ословуваа како Mazedonien, mazedonische, mazedoner.
Официјално во ЕХФ сме примени како ПЈР Македонија.:toe:

:pos2:

Republika Makedonija - Skopje

Тоа на старите баби кај вас во партија продавај им го, ке го купат, верувај, после 45 години перење мозок.

Делата си го кажуваат своето.

Издишани балони ке ми кажуваат на мене дека Тито ме направил, дека нашиот цар бил Етиопјанин, а прадедоми со сламка го препливал Дунав и дошол во Македонија босоног.

Тие филмови кај нас - НЕ

Ма не е битно кој бил одговорен за интернетот,на моја територија си,ти пишеш Фиром ја тебе Поранешна Нацистичка држава Германија и готово.
Но изгледа сме толку глупи што неможеме ни да извршиме еден помочан притисок

koj da vrsi pritisok....pa sega sme dobri domakini:)mozes da gi zamislis sve gzodajci

Трасата не беше емитувана од МТВ нашата национална телевизија и за тоа не пишуваше само Македонија. Дали мислите дека МТВ со нивната опрема и кадри ќе обезбеди ваков пренос?! ТВ2 мислам дека го правеше комплетниот пренос и затоа тоа ФИРОМ. Јас бев во салата, но на видеобимот мислам дека забележав во текот на преносот дека беше само Македонија напишано.

koj da vrsi pritisok....pa sega sme dobri domakini:)mozes da gi zamislis sve gzodajci

Дома кај мене никој од надвор не може да ми каже каде да го ставам компјутерот.

Кои имбецили биле организатори само...

Gledam nekoi ja napagaat vladata,epa vladata ne vrsese direkten prenos tuku onoj koj gi otkupil pravata a vo toj slucaj e nekoja stranska televiziska mreza i ke ne pisat kako sto sakat,koj ni e kriv sto nekoj ni gi smenil imeto ´pa sega negovite glasnogovornici ovde ke ni prodavaat muda za bubrezi...:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom