Зашо бе само кењаш колку демек да идеш контра. ЦЕЛ СФЕТ ТАКА ФУНКЦИОНИРА.
Пушачки/Непушачки одел.
Друже, ако си непушат, и СТВАРНО ти смета димот, ти си еден од тие кои што ќе идат во таквите непушачки кафани/дискотеки/кафичи/наведибилошто. Ете ја и БигКис исто така, и она дури друштовото би го сменила та ќе се најдете еден за друг можеби.
Јас како пушач, ќе си идам во некоја биртија од бог заборавена во некое ќоше, ќе си пијуцкам домашна и ќе си пафкам Ронхил Рич. Па ако треба и нека умрам. Ти на еден крај, јас на друг крај.
Знаеш кај е вистинскиот проблем???? Што свесен си ти, и сите други кобожемски непушачи дека доколку се направи такво нешто, непушачките дискотеки ќе бидат како да си на некој семинар за земјоделие, а ти возиш точак...Забавата е кај пушачите. Нема да ти дозволи егото тогаш да идеш кај пушачите и да се буниш за дим, дека тогаш сите ќе ти викаат мрш кај непушачите и ќути не се буни.
Е тука лежи зајакот..затоа сите мрчите демек не можело тоа така...
Може може, и тоа многу убаво...ебаго толку многу непушачи на темава...па таман цела Ања летно време да ја напуните...
Сакате да биде фер??? Ете фер...нит вие ќе се гушите од нашиот дим, ќе идете во Хард Рок каде не се пуши...а ние пушачите ќе идеме во Колосеум каде што се пуши...
Јас дома ќе си идам со пијана цура која се здрвосала и не знае као се вика, а ти ќе си идеш дома со некоја активистка на ПЕТА здружението и ќе ти објаснува зашто не треба да се носи крзно и како тоа ги истребува животните...
Ебем ти народ ебем...не може пушачите да имаат свои простории...ама тоа никако не спаѓа во дискриминација...
Ма само напалм за цел балкан па скурца нек иде све, како што кажа Мистичен се праите поголеми германци од самите германци...Та ете тогаш, дајте ни германски закони!!!