Фан Клуб : Овче Поле

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Тоа е :toe:
Повеќе среќа нареден пат
Само ме нервира што цело време водевме,ах тоа искуство:nerv:

Член од
30 декември 2009
Мислења
92
Поени од реакции
3
Леле мислев добиена е и на крајот пак нешто не беше во ред.Некоја бркотница кој не му одговараше на Овче Поле,Стојанов со глупоста која ја направи и отиде се во вода.А гледам Хелд не го проигруваат и овој на крај сам се засили и ништо(како да им е страв да не и земат место-а треба тим да се ).Јбг нареден пат повеќе среќа

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
цццц од Грнчаров ако има поголемо копиле... слаб ден на Ристич и пак коа треба највише слободните голем проблем :tapp: иначе у сала супер

Член од
30 декември 2009
Мислења
92
Поени од реакции
3
bb[noone];3274377 напиша:
цццц од Грнчаров ако има поголемо копиле... слаб ден на Ристич и пак коа треба највише слободните голем проблем :tapp: иначе у сала супер

Пекол:music3:Позз до Овчари:costumed4.Ќе се видиме:vozbud:

"Граѓаните" можат само да:drk: на вас(освен ФА)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Прво што ќе кажам од мене е да ја е*ам жена му на Милојевиќ... :nerv:

Второ, по милионити пат губиме "добиена утакмица"... незнам дали е до искуството, немањето среќа или пак слабата кондициска подготвеност кај нашите (не верувам дека е до тоа)... да водиш 5-6 разлика на 4 минути до крај и да изгубиш 13 разлика, не се гледа во кошарката тоа секој ден... ама сепак се случува... Вардар Осигурување не е Вардар 2000 па да се опуштиме при водство, имаат тим составен од поранешни и сегашни репрезентативци и лесно го казнија денешното наше опуштање при крајот на натпреварот, и до некаде и немањето среќа кај Овчеполци...

Тоа е тоа, идеме понатаму, следен натпревар во Битола со Пелистер и очекувам таму лесна победа (доколку Пелистер сеуште се натпреваруваат во Првата лига)... :toe:

ЅВЕР CPB, почнавме така да викаме оти Претседателот на Вардар Осигурување Илија Пенов до 100-ка ја испровоцираше публиката со циничното однесување :toe:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Како Миле што рече , прво што ќе кажам, ЗА СУДИИ ГАСНА КОМОРА !

Причина за пораз е немањето среќа , неподготвеноста на играчите и помошта на судиите. Во последната четвртина се не се играше Овче Поле - Вардар , него Овче Поле - Судиите... Тоа е , очекувам повеќе среќа во наредните дуели, и пласман мегу првите 4.

SBEP_CPB се мешаш каде што не ти е место. Што како сме пееле , тоа си е наше. Мора малку и патриотски ? :) А Скопски пички, точно е тоа ... И еве ти една пожелба од мене , ова да ви биде последна сезона..

Супер атмосфера во сала, кој бил почуствувал како е :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Овче Поле : Вардар Осигурување 64 :77
Овче Поле:Билбија 17 7/11 ,Маце 13 4/7,Ристиќ 11 2/8 ,Хелд 10 3/9,Боби 8 3/11,Ристе 2 1/3 ,Трајче 3 1/5

Вардар Осигурување:Симич 30 12/25,Д.Стојановски 18 4/9, Костовски 11 4/11 ,Угриновски 5 2/6 , Николовски(2/3)/Грнчаров(2/6) 4 ,Блажевски 3 1/5 ,Пенов 2 1/3

1/4 -21:18 2/4 - 22: 22 3/4-13:11 4/4-8:26:tapp:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Прво што ќе кажам од мене е да ја е*ам жена му на Милојевиќ... :nerv:

Второ, по милионити пат губиме "добиена утакмица"... незнам дали е до искуството, немањето среќа или пак слабата кондициска подготвеност кај нашите (не верувам дека е до тоа)... да водиш 5-6 разлика на 4 минути до крај и да изгубиш 13 разлика, не се гледа во кошарката тоа секој ден... ама сепак се случува... Вардар Осигурување не е Вардар 2000 па да се опуштиме при водство, имаат тим составен од поранешни и сегашни репрезентативци и лесно го казнија денешното наше опуштање при крајот на натпреварот, и до некаде и немањето среќа кај Овчеполци...

Тоа е тоа, идеме понатаму, следен натпревар во Битола со Пелистер и очекувам таму лесна победа (доколку Пелистер сеуште се натпреваруваат во Првата лига)... :toe:

ЅВЕР CPB, почнавме така да викаме оти Претседателот на Вардар Осигурување Илија Пенов до 100-ка ја испровоцираше публиката со циничното однесување :toe:
Па види брат мора малце за фамилија да врти Кум му е на Симиќ така да:toe:
Искрено многу ми е жал што на крајот не успеавте да издвојувате победа али што е тука е главите горе и со господ напред ке биде се..

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Фала на подршката.. се надевам на пласман мегу првите 4 ..:jaj:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Фала на подршката.. се надевам на пласман мегу првите 4 ..:jaj:
Па види ке биде многу тешко искрено да ти кажам денеска ние наебавме од Торус и тоа по втор пат комплекс ни набија за срамота сне :kesa:
Сеа ке видиме што ке биде од плеј офот оти Пелистер се одкажа па можно е Плејмејкер да влезе на нивно место а тие имаат многу добра екипа со 3 американци плус Софти Зивче и остала компанија така да ке видиме што и како ке биде како и да е ке биде интересно до крајот:helou:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Се случуваат чуда... ништо не е сигурно :)

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ве сликаа пред натпреварот?
Garant "slikarot" bil da slika nekoja svadba,krizno vreme e, mora dopunska rabota da se bara,samo od plata ne se zivee.
ABE KOE SLIKANJE,POLA GRAD SE RODNINI MEGJU SEBE,SLIKANJE...TOA SAMO VO SKOPJE FUNKCIONIRA I VO NIEDEN DRUG GRAD!!!
kameri ,slikanje,pravila,propisi...kazni za nesportsko navivanje...A "tamu" e sve po propisite na federacijata ,pa uste placat po sudiite,pojma nemaa kos ne pogodija 5 minuti.I neka kazat ovde ako imaat doblest koga pretstavnik na gostinski klub bil vo nekoja skopska sala otstranet ko sto bese deckoto od vardar osiguruvanje otstranet,pa uste toj "cuvarot na plazata" go drzese pod raka ko dever nevesta!

Gi "rabotat" od KFM da se palat demek kosarkarski centri ke pravat po malite gradovi,a vamu ligata im se raspagja...
:sport2:...si igrame igracki...(pardon kosarka)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ве сликаа пред натпреварот?
Пред натпреварот не, но за време на натпреварот да, и имаше неколку Алфи измешани во луѓето :toe: така да, денеска немаше фрлање предмети во терен... а да е имало, 100% некој ќе е наебал и ќе бил сликан и приведен во полиција :pipi:

kazni za nesportsko navivanje...

I neka kazat ovde ako imaat doblest koga pretstavnik na gostinski klub bil vo nekoja skopska sala otstranet ko sto bese deckoto od vardar osiguruvanje otstranet,pa uste toj "cuvarot na plazata" go drzese pod raka ko dever nevesta!

Gi "rabotat" od KFM da se palat demek kosarkarski centri ke pravat po malite gradovi,a vamu ligata im se raspagja...
Скоро на секој натпревар се плаќа казна од страна на Овче Поле, не дека од голем хулиганизам, туку во нервоза некој фрли метална пара, или некој друг предмет... така да не ти држи вода реченицата.

На натпреварот Вардар 2000 - Овче Поле беше избркан од салата (мала Кале) претседателот на Овче Поле без ама никакви причини... уште еден факт, не се бламирај само, ако не пратиш доволно

Како прво, не КФМ, туку МКФ...

Второ, кој кого работи бе? Нели гледаш дека на секој натпревар има реакции за судењето, посебно кога се игра против Скопска екипа... дека како да им е криво што екипа надвор од Скопје ќе победи, како да кошарката треба да се игра само во Скопје... штета што и веќе кошарката е на многу ниско ниво, се распаѓаат клубови со традиција, нема заинтересираност за гледачите (освен навивачите на ФА што константно си навиваат)... и незнам ти од дека до дека дојде до заклучок дека МКФ ги пали малите градови кога цела лига се екипи од Скопје (освен Фени и Овче Поле, Пелистер е веќе во аут) :helou:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
изглеав малку од натпреваров и да ги пофалам плејмејкерите на Овче Поле,имам играно против нив и добри се дефинитивно,ептен добра одбрана држеа...
само напред!

Kajgana Shop

На врв Bottom