Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Едно прашање до поупатените за трансферите во Македонската кошарката... :wink:

Трансфер периодот е завршен, тоа знам :wink: за странци да се земат може во секое време, и тоа знам (но, веќе имаме четири) :)

Е, сега незнам, дали може да се земат Македонски играчи како слободни агенти во овој период?

Фала однапред :smir:

Едно прашање до поупатените за трансферите во Македонската кошарката... :wink:

Трансфер периодот е завршен, тоа знам :wink: за странци да се земат може во секое време, и тоа знам (но, веќе имаме четири) :)

Е, сега незнам, дали може да се земат Македонски играчи како слободни агенти во овој период?

Фала однапред :smir:

Moже :smir:

bb[noone];3298192 напиша:
тимот го напуштија тренерот Ангел Љутков,Боби Михајловски и Трајче Караџов, причините не се за тука :wink:
Za kaj se??:wink:sto se desi? zosta taka odednas? kade prodolzuvaat?

Ако сакате дај кажете ми ги причините преку пп ,зошто ,кај се сега итн

тренер најверојатно газдата на клубот :) а играчи не ми се верува да дојдат :wink:

bb[noone];3299969 напиша:
тренер најверојатно газдата на клубот :) а играчи не ми се верува да дојдат :wink:

Како - така, влеваме во првите четири на табелата... Единствен начин да не бидеме во првите четири е ако Вардар Осигурување и Торус им пуштат на Работнички па ние да не идеме, така може... ама не верувам дека ќе испаднат толку не фер и да им пуштат, бидејќи тоа ќе биде и повеќе од приметливо :toe:

А, пред да почне плеј-офот мислам дека има трансфер период, па тогаш може да се доведат неколку играчи и да ги попунат празните места во екипата :helou:

Ama sme tainstveni :D sepak nema vrska pominalo toa veke ne se vo klubot i neka im e so sreka kade i da prodolzat,se znae kade prodolzuvaat ovie trojca??koj trener doaga na negovo mesto i koi drugi igraci pisete poveke informacii?

Ова е најчитаниот јавен форум, него го читаат три пати повеќе луѓе од колку што коментираат... читаат и професионални кошаркари, тренери, луѓе од управа, луѓе што се блиски со некои од управата на клубовите итн. итн... :smir:

И запамти дека некои работи не се за во јавност... ќе дојде време и тоа ќе го дознаеш... постојат весници, интернет-страни, вести и разни медиуми и ќе дознаеш се во свое време :helou:

Не знам што ви се десило али тоа што сеа не пишувате ништо не ви го сфаќам.
Сами викате дека ќе се дознае од весници,нет,медиуми, а вие пак ќутите.
Зашто?

Чекам на ПП објаснување у кратки црти ... дискреција загарантирана:wink:

Брат на форумов читаат луге од управата, кошаркари, и уште кој ти не . Да не се излетуваме ја и Миле , се ке си дојде во свое време и ке се дознае ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom