Kardasevski
Осло
- Член од
- 4 септември 2008
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 1
Абе па ти Битола сакаат да биде главен град на Мк
ама немаааааааааааа:baeh::baeh::baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ахахахахах, абе не сте нормалниеве, закопуем секира(не дека ја имало), само да ви кажам дека ја сакам битола и битолчанки =) доста беше. и, ок е да немате аеродром. неможе тоа сите
ништо страшно...
ме сајќат, ме сајќат...Тие те нејќат тебе. Не се навикнати на толку модерни луѓе на ајродром растени.
Абе па ти Битола сакаат да биде главен град на Мк
браво за темава се надевам сите ќе ја разберата во контекс на позитивна шега,а не како ептен закоравени градови до душа не сме ние Загреб-Сплит,Мадрид-Барселона,Париз-Марсеј итнБитола е подобар град од Скопје дефинитивно...поуреден е и центаро е далеко поубав..старите куќи покрај широк сокак...милина да ги гледаш...
браво за темава се надевам сите ќе ја разберата во контекс на позитивна шега,а не како ептен закоравени градови до душа не сме ние Загреб-Сплит,Мадрид-Барселона,Париз-Марсеј итн
Вардар-Пелистер
Комити-Чкембари
Главен град на МК-Спореден град или како што БТ си го викаат Главен град на Обединета Македонија
Сегашен Дипломатски/конзулатски град-БИВШИ Конзулантски град
Аеродром-ЈОК аеродром за ова ќе пукнат што им го спомнувам пак
Мcdonadls-ЈОК Mcdonalds:pos2:
еве неколку причини зашто се "скарани" Скопје и Битола
а и да напоменам сите пак на крај во СКОПЈЕ ЗАВРШУВААТ
Е нема. Го нема ни Драгоро, а на Вардар не се перат чкембиња, не се слаткиЛеле дек неаме ајродром и мекдоналс ни пропадна градо ..
А вас камови Корзо а? :baeh:
Леле дек неаме ајродром и мекдоналс ни пропадна градо ..
А вас камови Корзо а? :baeh:
нема како нашето корзо во македонијава:baeh:тој шо бил знаеВо секоја населба има корза и тоа во некои повеке :baeh: : )))))
Нормално дека нема.нема како нашето корзо во македонијава:baeh:тој шо бил знае
па и ние битолчани ко ке идиме кај вас на факултет и ние плескаме ваши чупина скопјанки оти то не го кажвате а:baeh:Нормално дека нема.
И тоа се заради битолчанките.
Ама па затоа ние едно-две...
си ги прибираме кај нас. :wink:
И пак се карате цццц
Скопјанка сум.
Скопје е најголем град , и има се во него.
Ама поубав град од Битола немам видено.
Плукајте ме колку сакате!:helou:
Ам ке дојдамне бе какво плукање те сакаме сега појќе :back:
ела си Битола :back: