- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.005
- Поени од реакции
- 74.286
Абе гледам на вести ни отвориле нова сала со 500 гледачи Кај се наоѓа
Во основното Круме КепескиАбе гледам на вести ни отвориле нова сала со 500 гледачи Кај се наоѓа
Во Круме??? Мене ми рекоа дека во Дуња билоВо основното Круме Кепески
Иначе прашање , погоре за која лесковачка имате дадено погодна рецензија , за онаа што се наоѓа одма до општината , или за онаа до семкарата ?
Дечко ного јаки девојки имате во тоа економското школо.Во Круме??? Мене ми рекоа дека во Дуња било
Иначе јас зборев за лесковачката до општината, уствари не ни знам дека сме имале уште една :smir:
EDIT: Во круме била сепак:smir: А уште една се планирала во Дуња:helou:
Добро утро Мевлем за душата:pos2:Дечко ного јаки девојки имате во тоа економското школо.
Добро утро Мевлем за душата:pos2:
Јебига, требало да си прашаш на времеПрееска,заакав натака,и тоа било место за плакнење очи.Се зачудив.Како не поминав таму пред 4 месеца,вака ја утнав установата.
Одма до семкарата. Али ме зачуди, тост 50, хамбургер 60 ден. :tv:Во основното Круме Кепески
Иначе прашање , погоре за која лесковачка имате дадено погодна рецензија , за онаа што се наоѓа одма до општината , или за онаа до семкарата ?
pa veke ja gradat i vo dunja pred nekoe vreme pominav i istata konstrukcija kako ovaa shto e vo krumeВо Круме??? Мене ми рекоа дека во Дуња било
Иначе јас зборев за лесковачката до општината, уствари не ни знам дека сме имале уште една :smir:
jas ucham vo ekonomskonoДечко ного јаки девојки имате во тоа економското школо.
Чудно толку ефтино , сепак ми се чини дека тоа е лесковачка од синџирот Вили или се лажам?? Да видам вечерва да ги дегустирам и двете , па да се даде оценкаОдма до семкарата. Али ме зачуди, тост 50, хамбургер 60 ден. :tv:
И уште еден типац што ќе ти го врти јазикот,топ ќе биде нели?aa da i edvaj chekam da ja vidam k.voda so eden kup sneg i jas taka da se mrznam u parkche lol
Според сликите,да. А иначе бараат девојче за работа .Чудно толку ефтино , сепак ми се чини дека тоа е лесковачка од синџирот Вили или се лажам?? Да видам вечерва да ги дегустирам и двете , па да се даде оценка
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: me presmea...i ne provociraj so vakvi prashanja:pos2:И уште еден типац што ќе ти го врти јазикот,топ ќе биде нели?
Салата до школото Круме официјално беше пуштена од страна на премиерот Груевски кој погоди тројка без коска:helou:.Во Круме??? Мене ми рекоа дека во Дуња било
да бе гујо ми бил у комшии а не сум знаелаСалата до школото Круме официјално беше пуштена од страна на премиерот Груевски кој погоди тројка без коска:helou:.
Инаку како што разбрав неофицијално значи термин за фудбал ке биде упола цена од тоа што е во балоните