Кисела вода

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.286
Абе гледам на вести ни отвориле нова сала со 500 гледачи:vozbud: Кај се наоѓа:toe:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Абе гледам на вести ни отвориле нова сала со 500 гледачи:vozbud: Кај се наоѓа:toe:
Во основното Круме Кепески

Иначе прашање , погоре за која лесковачка имате дадено погодна рецензија , за онаа што се наоѓа одма до општината , или за онаа до семкарата ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.286

Иначе прашање , погоре за која лесковачка имате дадено погодна рецензија , за онаа што се наоѓа одма до општината , или за онаа до семкарата ?
Во Круме??? Мене ми рекоа дека во Дуња било:toe:
Иначе јас зборев за лесковачката до општината, уствари не ни знам дека сме имале уште една :smir:

EDIT: Во круме била сепак:smir: А уште една се планирала во Дуња:helou:

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Иначе јас зборев за лесковачката до општината, уствари не ни знам дека сме имале уште една :smir:

Дечко ного јаки девојки имате во тоа економското школо.:drk:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.005
Поени од реакции
74.286
Прееска,заакав натака,и тоа било место за плакнење очи.Се зачудив.Како не поминав таму пред 4 месеца,вака ја утнав установата.
Јебига, требало да си прашаш на време:pipi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645

Одма до семкарата. Али ме зачуди, тост 50, хамбургер 60 ден. :tv:

M

M del Mar

Гостин

pa veke ja gradat i vo dunja :) pred nekoe vreme pominav i istata konstrukcija kako ovaa shto e vo krume

Дечко ного јаки девојки имате во тоа економското школо.:drk:
jas ucham vo ekonomskono :) :pipi:

aa da i edvaj chekam da ja vidam k.voda so eden kup sneg i jas taka da se mrznam u parkche:pipi: lol

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Одма до семкарата. Али ме зачуди, тост 50, хамбургер 60 ден. :tv:
Чудно толку ефтино , сепак ми се чини дека тоа е лесковачка од синџирот Вили или се лажам?? Да видам вечерва да ги дегустирам и двете , па да се даде оценка

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Чудно толку ефтино , сепак ми се чини дека тоа е лесковачка од синџирот Вили или се лажам?? Да видам вечерва да ги дегустирам и двете , па да се даде оценка
Според сликите,да. А иначе бараат девојче за работа :).

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608

Салата до школото Круме официјално беше пуштена од страна на премиерот Груевски кој погоди тројка без коска:helou:.
Инаку како што разбрав неофицијално значи термин за фудбал ке биде упола цена од тоа што е во балоните

M

M del Mar

Гостин
Салата до школото Круме официјално беше пуштена од страна на премиерот Груевски кој погоди тројка без коска:helou:.
Инаку како што разбрав неофицијално значи термин за фудбал ке биде упола цена од тоа што е во балоните
да бе гујо ми бил у комшии а не сум знаела :tapp:
на кафица и локумче да го поканев :pipi:

иначе дајте бе една собиранка да напраиме у паркче :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom