Кисела вода

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
да бе гујо ми бил у комшии а не сум знаела :tapp:
на кафица и локумче да го поканев :pipi:

иначе дајте бе една собиранка да напраиме у паркче :helou:

Ајде бе може да се договориме за собиранка за следниот викенд или во паркчето кај општината или кај тинексот кај Круме што е паркчето

Ајде бе може да се договориме за собиранка за следниот викенд или во паркчето кај општината или кај тинексот кај Круме што е паркчето

епа може...кај ова општинава :helou: само да ги збереме сите мештани од кајганава

Па не има доста имам некои другари што не се активни на кајганава,али сепак се членови ке ги повикам и нив

Населбата ми изгледа онака добра. Сум прошетала и стварно има убави места. :)

Населбата ми изгледа онака добра. Сум прошетала и стварно има убави места. :)
Ехеее, да почнеш да шеташ по К.Вода, ќе се изнагледаш убави и интересни работи. Качи се до Пржино, ќе го видиш дури и Скопје :)
Не ја давам населбава за ништо бе :)

Ехеее, да почнеш да шеташ по К.Вода, ќе се изнагледаш убави и интересни работи. Качи се до Пржино, ќе го видиш дури и Скопје :)
Не ја давам населбава за ништо бе :)

Kaj ќе се качи кога виза бараме за кај нас :pos2::pos2::pos2:
Мала шала. Него еве од огнот што го палевме на Славија во Пржино

Чикен од Каспер со многу кечап и сенф.

А перверзии. Топло ви препорачувам :D

Во Кисела вода живеам веќе 3 години. Задоволен сум. Мирен и фин народ освен оние од пред центарот за наркоманите.

Во Кисела вода живеам веќе 3 години. Задоволен сум. Мирен и фин народ освен оние од пред центарот за наркоманите.

Е де ни тие не се толку лоши:pipi: Да не се они ќе нема со кој да се смееме:vozbud::vozbud:

По два месеци конечно не изненади сограѓанинот Бубе т.е Љупчо...
и едноставно неам коментар...меѓутоа забавно во секој случај
цитирам:
тии се викаш марија ии ќе ти препорачам да си купиш мазда пошто се римува со твоето име :tapp:

По два месеци конечно не изненади сограѓанинот Бубе т.е Љупчо...
и едноставно неам коментар...меѓутоа забавно во секој случај
цитирам:
тии се викаш марија ии ќе ти препорачам да си купиш мазда пошто се римува со твоето име :tapp:
мене ми викаше летоска Мазда рх8 со не знам какви бандажи. А Мазда да се римува со Саше, е тоа не ми го рекол. И викаше дека не им праел муабет на Каролина и Сања Николиќ- забеган лик:tv:

мене ми викаше летоска Мазда рх8 со не знам какви бандажи. А Мазда да се римува со Саше, е тоа не ми го рекол. И викаше дека не им праел муабет на Каролина и Сања Николиќ- забеган лик:tv:

Уште цитати...
Елена Ристеска живее во ново лисиче спроти аеродром :tapp:
Ти (сеа тука презимето ми го именува) олабави малку само на мажи/жени мислиш :tapp:
И сеуште има 13 испити до крај и планира да ги положи до 19-25 март :tapp: и да ја напушти милата ни населба

Уште цитати...
Елена Ристеска живее во ново лисиче спроти аеродром :tapp:
Ти (сеа тука презимето ми го именува) олабави малку само на мажи/жени мислиш :tapp:
И сеуште има 13 испити до крај и планира да ги положи до 19-25 март :tapp: и да ја напушти милата ни населба
Мх, викаше дека ќе идел да живее во Крива паланка, а иначе 10 год. веќе е на шумарски. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom