Како да се заљубат во вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Советите и грешките ви се на место. :aplauz: Веднаш се најдов мегу 2-3 грешки.. За претходната врска: бев многу добар со неа (јбг, не сум бед бој) и и реков што чувствувам за неа многу рано...

Се е во ред со ова, само што не постојат how-to водичи за оваа тема.. Се зависи од личностите инволвирани во случајот.

Ако на некој му е потребен водич за емоции, тогаш можеби и Буковски ќе му заврши работа.:nesvest:

Се согласувам за советите, бидејќи се пронајдов во нив.
Сега за кој како.
Но јас да излезам и да се замарам и придржувам за овие совети, можеби ќе заборавам, одредена ситуација ќе повлече друга ситуација и кога н акрај ќе видиш дека си зафркнал работата.
Затоа, мислам дека во реалниот живот и не сме доволно силни и способни да се придржуваме на правилава.

Затоа, мислам дека во реалниот живот и не сме доволно силни и способни да се придржуваме на правилава.

Нема за кои правила да се придржуваш, тие работи се нормални за тие што сакаат да флертуваат, тие работи не се учат, едноставно се извлекуваат како краен резултат, од кога некого ќе исперцепираш како се однесува подолго време.

Ја направивте големата за џабе. Советиве не се ништо страшно или ново, туку на едно место запишани работите кои сите ги правиме.:pipi:

Attract And Seduce Women With Hypnosis

ebookcoversmall.jpg

Become the Dominant Male who Gets the Girl

high-status-male.gif

:tv:

можеме до утре да се согласуваме и несогласуваме, сепак колку што има луѓе толку има и различни согледувања и толкувања.

Само што авторот се обидел да генерализира неколку најчести работи. Камо да беше се' вака едноставно.

Ах, извини барбико. Излези барем за момент од тој нискобуџетен филм.
Додека ти се трудиш да им привлечиш внимание на "нефините" момци, други девојки уживаат во вистинската убавина на она што се нарекува сигурност.
Тој што е фин ќе остане секогаш, а оној "бед гај", сигурно сеуште не е скрос социјализиран.:back:
Јас сум фин "бед гај" и сум доволно социјализиран.Го пишувам ова за да знаеш дека постои комбинација од двете поздрав

Attract And Seduce Women With Hypnosis

ebookcoversmall.jpg

Become the Dominant Male who Gets the Girl

high-status-male.gif
Не ме занима љубов, него ми треба совет како да натерам да ме земат за жена...Со хипноза ли, со боксови ли...сите средства се оправдани.
Ти се наоѓа некоја таква, као продолжение на цитиранава едиција?

Камо да беше се' вака едноставно.

Не знам зошто толку се расприкажало на темава, на прашањето дали ова се „вистинските правила за да се ќари секоја цура, и за да се задржи истата“. Кај некои е неверојанто едноставно. Не знам дали ова се тие „правила“ и не знам колку и кај кои девојки „палат“, ама факт е дека има некои мажи кои знаат како да ја привлечат секоја девојка. И велам СЕКОЈА! Мора да има нешто... Наречи го умешност, чувство, јебозовност, на исто се сведува на крајот - некои го нашле тоа што треба а некои не. Тие кои не го - нека читаат книги, веници, нека собираат совети од „поуспешните другари“... Не би рекла дека впечатокот кој го оставаме не може да е нешто кои се менува со малку труд, ако некој чувствува дека треба да промени нешто и смета дека му треба водич во форма на совети од книга - всушност овие се прилично добри...

Ех, јас и Шмекерот кога ја читавме Трејси Кокс, другарите од основно ни се смееа. :)

Советите се реални и корисни. Можеби не палат кај секоја, а може и не знае секој да ги примени.
Во секој случај, применувајќи ги може да имате повеќе корист отколку штета.

Абе ја секат сум си каков шо мислам дека треба да бидам и ко шо се чуствуем и добро ми иде:) А тоа за фин и не фин... па биди си себеси бе :) ја на пример си се понашам искулирано и ко секоаш пред да биде нешо... ама ако дое до врска у врска сум си фин :)

Јас сум фин "бед гај" и сум доволно социјализиран.Го пишувам ова за да знаеш дека постои комбинација од двете поздрав
"бед гај" го искористив како "bad guy", а не како момче за во кревет "bed guy".
За тоа второто постои комбинација. Страшна е.

Не ме занима љубов, него ми треба совет како да натерам да ме земат за жена...Со хипноза ли, со боксови ли...сите средства се оправдани.
Ти се наоѓа некоја таква, као продолжение на цитиранава едиција?
Заврши курс за готвење знаеш како велат патот до машкото срце е преку неговиот желудник.

"бед гај" го искористив како "bad guy", а не како момче за во кревет "bed guy".
За тоа второто постои комбинација. Страшна е.
Те разбрав и првиот пат и јас не помислив кревет туку лош.

Не знам зошто толку се расприкажало на темава, на прашањето дали ова се „вистинските правила за да се ќари секоја цура, и за да се задржи истата“.
Не дека нешо особено ме тангира дали се правила успешни или не, ниту па ме допираат книги од овој тип (од причина што за мене ја имаат вредноста на тоалет хартија), него реагирам пошо у нив гледам уше еден симптом на конзумеристичкото-експрес срање кое не опкружува, кое го обезличува човекот и кое банализира и вулгаризира све за шо ќе се допре, па и возвишени ствари како што е љубовта. Се понаша со све у човековиот живот, ко што би се понашало со комплутер или машина. Расипан си...Еве сега упатсвто како ќе те поправиме, и тоа in no time.

Али, то је, кога не го слушавте Eнди Ворхол и поп-артот :(

Знам дека забегав, и дека темава нема сериозност у суштина, за да ја тупам ко сеа, али морав да си се испразнам.:kesa:
Ада out:salut:

Советите и грешките ви се на место. :aplauz: Веднаш се најдов мегу 2-3 грешки.. За претходната врска: бев многу добар со неа (јбг, не сум бед бој) и и реков што чувствувам за неа многу рано...

Се е во ред со ова, само што не постојат how-to водичи за оваа тема.. Се зависи од личностите инволвирани во случајот.

јас никогаш не би и кажал на некоја што чувствувам, многу сум срамежлив јбг... :kesa: а не знам нити како да го кажам тоа... :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom