Како да се заљубат во вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пример 1.
Зашто Изи и Мередит живеат со О'Мајли, му се шетаат голи низ станот, го ценат го сакаат и му се најдобри пријателки, но нема шанси да им побуди поинаков интерес?

Девојкава сака да каже едно древно правило: жените ги привлекуваат доминантни мажи. Природно правило. Таму е хемијата.
Оние фините се...слатки. Но ја немаат аурата што просто ја повикува жената.
Ама ако ја немаш, тешко ќе ја изглумиш. Ок, можеби ќе изглумиш моќ, но ќе фаќаш само понекоја турбо дроља. Јбг.

Свесна ли си што напиша?

:kesa:
Сите жени ги сведе на... турбо дизел дрољи.

Него во врска со фините “мекотелците“, оние кои се слатки, ама ја немат аурата :icon_lol: незнам од каде тоа дека финиот маж неможе да биде доминантен?

Значи според тебе доминацијата се толкува... ????? :)

Башка, би сакал КрејзиИнЛав да се јави на темава.
Колку да ја разбиеме “теоријава“ погоре.

Пример 1.
Зашто Изи и Мередит живеат со О'Мајли, му се шетаат голи низ станот, го ценат го сакаат и му се најдобри пријателки, но нема шанси да им побуди поинаков интерес?

Девојкава сака да каже едно древно правило: жените ги привлекуваат доминантни мажи. Природно правило. Таму е хемијата.
Оние фините се...слатки. Но ја немаат аурата што просто ја повикува жената.
Ама ако ја немаш, тешко ќе ја изглумиш. Ок, можеби ќе изглумиш моќ, но ќе фаќаш само понекоја турбо дроља. Јбг.
Секоја девојка е различна ... во основа има некоја златна средина , знаеме дека не сакате "мекуш" ама во секој случај сакате и некој звезди да ви симнува. Често ни самите не знаете што сакате :)

едит : еве пример

Анастазија напиша:
Точно... А јас и потврдив дека сме такви... Чисто за да сме на јасно дека повеќе сакаме да сме со фин дечко отколку со некој доминантен џибер кој како врв на љубовта не плеска по гз кога не испраќа до автобус. Уствари што зборам, тие доминантните не те испраќаат до автобус. Ама се проклето неодоливи... Моќни... Мх, мх... :icon_lol:

Женската психа е нешто што никој не може да го свати

Совети се добредојдени , само на поарно може да биде ;)

Сите жени ги сведе на... турбо дизел дрољи.

Точно... А јас и потврдив дека сме такви... Чисто за да сме на јасно дека повеќе сакаме да сме со фин дечко отколку со некој доминантен џибер кој како врв на љубовта не плеска по гз кога не испраќа до автобус. Уствари што зборам, тие доминантните не те испраќаат до автобус. Ама се проклето неодоливи... Моќни... Мх, мх... :icon_lol:

Лееее па и вие..Не мислев до толку нефин.Да ме навредвит и да ме тепат мислам фала богу не таков.Само некако несакам некој ко ќе се понашат многу убо со мене:kesa:Ми се здосадвит брзо ако е многу фин.Никогаш ништо да не ми противречит секогаш да е ко шо сакам јас....Некако несакам да ''се лигајт''...Валда не се разбравме околу поимите:smir:

action-smiley-073.gif

Треба да се има балансираност во се'.

Лееее па и вие..Не мислев до толку нефин.Да ме навредвит и да ме тепат мислам фала богу не таков.Само некако несакам некој ко ќе се понашат многу убо со мене:kesa:Ми се здосадвит брзо ако е многу фин.Никогаш ништо да не ми противречит секогаш да е ко шо сакам јас....Некако несакам да ''се лигајт''...Валда не се разбравме околу поимите:smir:

Ај да не читам десет километри наназад, ми се чини дека само сакаат право мушко. А се знае што е тоа. Сеа не можам да го опишам сето тоа со зборови ама дефинитивно не е пи*ица што "се лигајт" или им дозволува да го доминираат. Си кажа убаво Анастазија, се бара доминантен алфа мажјак. Еххх... не се бега од таа пуста природа наша. Животни сме си у душа, што ќе прајш.

Жената: Кај си досега?!! Цел ден те нема! Зошто не ми креваше на телефон?!

Алфата: (ждрига, ја плеска по гз) допрај ручек па да те ебам...(го уклучува компјутерот и го пишува мислењево на форум)

:tv:

морам да признаам, жените понекогаш уживаат во мазохизам..

Можи мало појаснување?Кој се тие Изи Мередит и Омајли?Јас стварно не знам.

Алфата: (ждрига, ја плеска по гз) допрај ручек па да те ебам...(го уклучува компјутерот и го пишува мислењево на форум)

DAMN RIGHT...:tv:

и тоа ако заслужи, ако испрала испеглала зготвила и плус насмеана...добија добра партија, ако не излагам со друштво сам:pos2:

Колку си во заблуда Трн.. На тоа жената може ќе ти преќути и ќе ти се насмее, а во себе ќе се прашува на каков дегенерик налетала.. :smir:

сакаш некој што кога ќе му речеш, дој порано дома, тој да дреме по кладилници и да иде да пие со другари и да доаѓа пијан дома и да те брка за да гледа фудбал на раат и телевизорот стално да биде укључен на телетекс и цело време да виси таму и да чека резултати?

абе свињите ги јадат најубавите круши, а пак крушите пагаат токму пред свињите...

така викаат...:helou:

Колку си во заблуда Трн.. На тоа жената може ќе ти преќути и ќе ти се насмее, а во себе ќе се прашува на каков дегенерик налетала.. :smir:

А јас само се шегував :baeh: Но тоа не значи дека нема вакви случаеви, каде што жената не си го смета за дегенрик својот пулен :tv:

Незнам Трн дали ти си се шегувал.. у секоја шала пола вистина а?? :baeh::pipi:

Уствари ќе те корегирам: жената може ќе ти преќути и ќе ти се насмее, а во себе ќе се прашува на каков дегенерик налетала...и скромно си ги поднаместува роговите :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom