abe pesnata ne bese bas da se valjas od smeenje:back::pos2::pos2::pos2:
Јас мислев ова рум дум дум е некоја песна за играње, весела некоја, а што излезе на крај:pos2:
abe pesnata ne bese bas da se valjas od smeenje:back::pos2::pos2::pos2:
Јас мислев ова рум дум дум е некоја песна за играње, весела некоја, а што излезе на крај:pos2:
Ако гледаме цела кариера тогаш Калиопи требаше да победи. Али ние гледаме што се деси вчера. Ужас песна и мерак ми е што така изгуби од двајца пилци.Mislam pricata deka ne e samo rum dum dum sta i da napiseme nie ovde taa sepak napravi nekolku pesni pa i humanitarni raboti ako ne se lazam
А море сеа кој ја прашува што направила во минатото? Оваа тема е СКОПСКИ ФЕСТИВАЛ 2009. Шо има врска шо направила порано???Mislam pricata deka ne e samo rum dum dum sta i da napiseme nie ovde taa sepak napravi nekolku pesni pa i humanitarni raboti ako ne se lazam
koga sme kaj pilcite kolku bese nivnata pesna za na evrovizija nikoj ovde ne spomna ako e rabotata samu za inaet od kaliopi da pratime nekogo drug togas mislam o.k.ce bideАко гледаме цела кариера тогаш Калиопи требаше да победи. Али ние гледаме што се деси вчера. Ужас песна и мерак ми е што така изгуби од двајца пилци.
Изгледа си дојден на форумов само за да правиш инает за Калиопи. Повели и терај си.koga sme kaj pilcite kolku bese nivnata pesna za na evrovizija nikoj ovde ne spomna ako e rabotata samu za inaet od kaliopi da pratime nekogo drug togas mislam o.k.ce bide
Се гледа дека е така. А може и Калиопи да е :pos2::pos2:Изгледа си дојден на форумов само за да правиш инает за Калиопи. Повели и терај си.
znaci nekoj sto ne ja pljuka i navreduva odma e spiun ubacen na forumov inaku sum od tetovo i se vikam slavco ako sakate da gi pisam site generaliiСе гледа дека е така. А може и Калиопи да е :pos2::pos2:
Од сношти се логирала
edna digresia ako moze posto sum nov kako ka namestam da pisuvam na kirilica[/quote
Стисни SHIFT + ALT за кирилица ако сакаш
Иначе ме интересира длаи Калиопа ќе ја има по денешните вести, јас мислам дека периодов ќе биде во тешка изолација