Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Mislam pricata deka ne e samo rum dum dum sta i da napiseme nie ovde taa sepak napravi nekolku pesni pa i humanitarni raboti ako ne se lazam
Ако гледаме цела кариера тогаш Калиопи требаше да победи. Али ние гледаме што се деси вчера. Ужас песна и мерак ми е што така изгуби од двајца пилци.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Mislam pricata deka ne e samo rum dum dum sta i da napiseme nie ovde taa sepak napravi nekolku pesni pa i humanitarni raboti ako ne se lazam
А море сеа кој ја прашува што направила во минатото? Оваа тема е СКОПСКИ ФЕСТИВАЛ 2009. Шо има врска шо направила порано???:tapp::tapp:

Па и нексттајм се на сцената 6 месеци, ги запалија тинејџерките со музиката на ЈЈ и сеа ке си одат за Москва. Кога друг пат ке ја видат Москва??
Гледаш дека минатото нема врска:toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
А може некој да ми каже што има она направено за Македонија освен што прави театар од секој нејзин настап? Единствено и пружам рака за хуманоста, плус БАТО е единствена песна која ја знаат Балканциве
Имам контакти во Хрватска и Босна, они прв пат ја виделе Калиопи кога настапувала на Операција Триумф, а она долго време не убедуваше колку е популарна таму
Кој високо лета, ниско паѓа!
Бар близнаците не се фалеа со такви изјави никогаш, мислам дека доста чесно ја освоија тинејџерската публика

Член од
22 февруари 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Ако гледаме цела кариера тогаш Калиопи требаше да победи. Али ние гледаме што се деси вчера. Ужас песна и мерак ми е што така изгуби од двајца пилци.
koga sme kaj pilcite kolku bese nivnata pesna za na evrovizija nikoj ovde ne spomna ako e rabotata samu za inaet od kaliopi da pratime nekogo drug togas mislam o.k.ce bide

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
koga sme kaj pilcite kolku bese nivnata pesna za na evrovizija nikoj ovde ne spomna ako e rabotata samu za inaet od kaliopi da pratime nekogo drug togas mislam o.k.ce bide
Изгледа си дојден на форумов само за да правиш инает за Калиопи. Повели и терај си.

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Динг Динг донг беше закон се исцапаф смеење штета шо не појде тој:pos2::pos2::pos2:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Влатко Лозаноски е царот!
Му нема рамен!
Иначе, Џ.Џ. секоја чест, со 3 песни ги направи најдобар бенд во македонија, а со 4тата ги прати на евровизија! Заебан тип е нема што, од секакви клошари прави ѕвезди, само се надевам дека ќе се најде некој да ги пљукне!
Лозаноски веќе го направи тоа, секоја чест мајсторе!
Поздрав:)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
edna digresia ako moze posto sum nov kako ka namestam da pisuvam na kirilica[/quote

Стисни SHIFT + ALT за кирилица ако сакаш
Иначе ме интересира длаи Калиопа ќе ја има по денешните вести, јас мислам дека периодов ќе биде во тешка изолација

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Да одеа Сленг дефинитивно ќе имавме најдобар пласман досега и гарантирам дека ќе бевме во првите 10! Песната на некст тајм е катастрофа и веќе видено на евровизија, не остава никаков впечаток од прво слушање. Кога ќе сфатиме дека на евровизија се пушта нешто екстра, некоја заебанција за ако сакаме да бидеме добро пласирани?? Никогаш! Гласале напалени 13-14 годишни девојчиња за некст тајм, и жирито составено од старци со едната нога в гроб! Дајте бе да штрајковаме или Сленг или никој!

Член од
5 декември 2008
Мислења
55
Поени од реакции
2
изборов катастрофа пак по старо со местење,срам да им е:drk:. ГАНГСТА оро ЗАКОН

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom