Најлоши и најглупави филмови

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
posledniot harry poter ne go biva..ama pretposlediot me aresase bajagi :)
a toa sto se nadovrzuvaat toa e zakon, neznam uste kolku dela ke se pravat ama koga ke se zavrsi ke sednam eden cel den i filmski maraton -harry poter :D
Да, да у право си Столе и на мене последнио не ме ареса ама претпоследнио беше закон!

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
najlos film so go imam gledano e edna "komedija" so Paris Hilton filmot mislam se vikase Pump it!! ee pa poglupo nesto nemam gledano ustvari ne go ni dogledav go iskluciv na 40 min a inaku ako sakata i ako ste reseni da gledate glupi filmovi samo odete na makedoskata nacionalna televizija i ke se iznagledate glupi filmovi

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
Филм кој не треба да се гледа,бидејќи е живо срање е Бугимен,демек хорор.колку е без врска,дефинитивно најглуп филм што сум го гледал

eeee da go zaboraviv bugimen ima samo edna scena od pocetotkot dobra i poslem e gluposti ne videni....

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
After...ремек дело на глупавоста филмот нема смисла

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Луѓе, сте го гледале ОД ЛОШО ПОЛОШО? Ако имаше награда СРАЊЕ ќе гласав за него......

Не му го знам оригиналниот наслов....го даваа пред околу 1, 1 и пол година на А1.....

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
eden film pred nekoe vreme gledav na mtv 1 imase edni dvajca i cel film 2 sati begja od eden i se kriea i na krajot si rekoja zosto begame ko mozi da go otepame i ke zemi toj so edna puska ke go otepa i zavrsva filmot mozite da zamislite kolku e glup filmot

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Сакате да гледате глуп филм ???

Побарајте го Pit Bull

Типот шо е главна улога во цел филм вика ..... ill do it и yes i love her to друго само тепа луѓе и други зборуваат

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Најлош филм? За жал, второто продолжение на најдобриот филм :cry:... Не успеав да гледам повеќе од 15-тина минути, ептен беше тапа...

Глуп и Поглуп 2 (Dumber and Dumberer)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Убиство во белата куќа, катастрофа.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Луѓе, сте го гледале ОД ЛОШО ПОЛОШО? Ако имаше награда СРАЊЕ ќе гласав за него......

Не му го знам оригиналниот наслов....го даваа пред околу 1, 1 и пол година на А1.....
Да не е What's the worst it could happen? со Дени де вито и Мартин Лоренс?

Ама тој филм воопшто не е најлош :S

Д

Демијан

Гостин
Без конкуренција најглуп филм е оној порано што го даваа на ТВ двајца типци едниот со кола другиот со камион,и цел филм е како се бркаат и нема ниеден дијалог.Сигурно го знаете.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Мислам дека Снајпер мисли на Very Bad Things, кој е еден од најдобрите црни американски комедии. Но, секој со своите вкусови.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Сум глеал многу глупи филмови, ама не ми текиња кој да го пишам:pos:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
spored mene glup film e onoj koj ne e "doraboten" -
-dupka vo scenarioto - prikazkata ja znae samo ekipata ili ogromni bubacki
pr : 300 - spartancite se "borat" za grcija a vo "toa" vreme nema takva drzava - formirana e posle 3000 godini .
-mnogu mnogu filmski greski dali montazerski ili fotografski - prepoln taka e tretiot indijana - so takov budzet e sramota da se "napravat"
-skoro site "trevarski" - katastrofa se - "brakata" po cel den samo pusat i "go spasuvaat" svetot
-ili adaptaciite : stripot e strip nema potreba da se filmuva gubi od "avtenticnosta"
ako sozdade "pocva" od vakov kalibar - go "krstevam" glup film i go menuvam .
pozZ

Z

ZeroStyle

Гостин
НЕ знам за вас...Ама го гледав и Saw-4....Абе колку тапа ми беше...Чудо едно,склет ме фати гледајќи го!!
:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom