За ова си во право, само еднаш кога играв Crysis на последното ниво надминав 3.2ГБ. 4ГБ си е таман денеска.
ama vie ne znaete kako sum dosol do tie plocki toa e rabotata dali izlegle gaga ili sum gi platil i togas koga kupuvav ploca veke imav procesor zatoa ja kupiv taa ploca a inace DDR3 pravi razlika samo vo kombinacija so i3,i5,i7 koi sto imaat podobren poddrska za ddr3 memrija a so starite lga775 nema nikakva razlika
--- надополнето ---
i da nadopolnam se mislev za da se smenam na nesto ponovo ama vo momentov ne mi se isplaka a baska se sto pustam tera poveke od odlicno taka da ne mi treba ddr3,e sea mozbi za edno 6-7 meseci ke go rasturam kompjuterot ke go prodadam na delovi koa ke kostaat ogin i plamen veke starite delovi i ke si doplatam nesto da se prefrlam na minimum i5 so nekoja 1333 ddr3 ram memorija i edna da receme 6870 graficka i da prisoberam pari i da zemam eden SSD od 128GB posto ovoj Psyside mi pusti edno klipce od SSD so brzina na svetlina i mislam deka vo naredni 3 godini toj PC ke tera bez problem. taka ?!
--- надополнето ---
i samo da znaete glasav za abit inace od tie starite poloci sto gi imaa abit pred edno 3-4 godini duri sea se pravat takvi ploci mozam da kazam i na izgled i po performansi
--- надополнето ---
mojata maticna ja kupiv 3200 den nova koa vo prodavnica bese 5200 den cena/performansi mislam deka prvailen izbor sum napravil