Најпознати скопски фаци...?

• Креатор на темата Креатор на темата VaseSK
  • Време на започнување Време на започнување
...Крис на точакот и во последно време Сури...се шета со една педеруша на рамо абе мува не го лази :pos2:

Сури у војска се има шетано со кисела краставица у преден џеб од војничкото палто. Старешините бегале од него, :pos: :pos:

p.s. Краставицата не ја менувал со месеци!!!

Најпознати скопски фаци? Има ли попознати од УКИ И ШПИЦ дечките шо свират на плоштад? Е незнам баш кој не ги знае нив, стари се 615години сега почнале и со синовите да свират...шампионите на скопје се дефинитивно

Дефинитивно можат да се пофала со талент, за разлика од:

ја мислам дека помеѓу најпознати скопски фаци може да се вбројат командант Коки,Крис лудиот..кхм бајкерот и Кили:pipi:

Кој од овие двајцава е поголем фраер? Коки кој на 15 годишни им се праи фраер у педерски маички или па Кили со глупостите кои ги тресе???? :tapp::tapp: Не би требало да е темава за најпознати Скопски фаци поради достигнат врв да речеме во професијата, хобито????? Познати поради нешто достојно за почит и внимание.

Еве го пример Љубе, најпознат е поради тоа што е најлигав. Што да се праи, таков си е. ама не е он крив.:tapp:
А Љубе љигавиот

Затоа се сите кај нас фраери, наместо да се обрне внимание на некој паметни луѓе тоа се прави на Боки13, Коки, Кили. Сами си ги величиме. Истото се случува и на форумов со некои членови. Најактуелни поради глупостите кои ги промовираат.

Оној што порано свиреше пред трговски на гитара со долгата коса, сега што свири на кавалче ;)
Даре грешка Шпиц не свири на кавалче пред ГТЦ, тој е друг човек од топанско негде е

Познати се Командант Коки,Крис,Љубе лигавиот,Вепар у основа типови што многу не ги почитувам ама јбг тоа е.

Даре грешка Шпиц не свири на кавалче пред ГТЦ, тој е друг човек од топанско негде е
Топаанскиот Исус е тој.:)

Кога бев мала ни свиреше во маало.:)

Најфаци у СК ми се Брејк, Трендо, Нора И Бени Шаќири, Љубе лигавиот, има и др ама не ми текнуваат, е, а од населба дефинитивно најлегенди се Стојче од последна (нека му е лесна земјата), Тони циганчето и Буги:helou:
А најфејк фаци.... Ај да почнам...Коки, Прке и компанија, Камен вратарот напнат, Кнеле:helou:, Крис манијакот, Боки 13, Урко, Нинџа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom