Најпознати скопски фаци...?

• Креатор на темата Креатор на темата VaseSK
  • Време на започнување Време на започнување
Оној што порано свиреше пред трговски на гитара со долгата коса, сега што свири на кавалче ;)

:pos: :pos: :pos: Баш прееска ми текна на него додека ја листав темава. Леле чоекот е закон!!! Стално му оставав по некој денар кога вадев пари од автоматот на Стопанска. Башка арно свири :music3:

Мистичен напиша:
Оној што порано свиреше пред трговски на гитара со долгата коса, сега што свири на кавалче ;)
Човекот се вика Зоран, надимак му е Шпиц и го знам многу одамна, легенда на скопското хипи движење е од минатиот век :)

Да, Шпиц и неговиот вечен компањон, Уки.

Туку, сега ми текна, го немам одамна видено...што се случува со она типчено со сини очи-џамлии, шо одеше по улици и викаше: "HI, I`m David Bowie"?

ПС...морав да го додадам и царот на скопските улици, КРИС!!!!!!!(овојпат без точак:)

http://img55.imageshack.us/my.php?image=kris24lr.jpg

Koa го видоф Крис ми текна на Робер Коска од Хиподром и неговиот другар со жути суканици, колку беше крш како статист у Балканкан :)
И Славе Ман, и он е нон стоп на точак :)

Мистичен напиша:
Да бе, Шпиц му беше надимак, сега ми текна! ;)

На иста улица живеам со Шпиц,човекот е топ,добро свират и он и син му,на времето имаа и едно шо им пееше,иначе има и други фаци,љубе лигавиот,драги врвца....

Shpic da ne e toj so lici na PEjacot na Dire Straits...Ima slicen glas so nego a da on i sin mu dobro svirat DA DA DA

Tanjushka напиша:
Да, Шпиц и неговиот вечен компањон, Уки.

Туку, сега ми текна, го немам одамна видено...што се случува со она типчено со сини очи-џамлии, шо одеше по улици и викаше: "HI, I`m David Bowie"?

ПС...морав да го додадам и царот на скопските улици, КРИС!!!!!!!(овојпат без точак:)

http://img55.imageshack.us/my.php?image=kris24lr.jpg

Dadada..Hi aI am David Bowie...a ednas u avtobus me preplasi, bev srednoskooka i se zagleduva u mene i mi vika, znaes na koj glumec licam ja??? Na Entoni hopkins...samo on nema kosa...I stvarno, be!!

da ziv e uste, coekot , zivee u K3

A ja znaete li onaa edna tetkica, obicno cirkulira od GTC do Rekord...ne znam kade zivee so seda kosa e , so poluraspadnata obleka i so tasna pod miska, kako pliko...se seta non stop i sekogas se smee...ne e opasna,ama sekade mozes da ja vidis///
\

Izgleda...eden e coekot...Visok, so plavi oci krupni i stavarno lici na Entoni hopkins,a drzenjeto mu e kakona David Bowie...so siroki kovcesti ramenja...

lele crnogorec kaj ti tekna za crven i zelen:)))))))))
i nivnite svileni jakni
xaxaxaxa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom