Ленилогија: Целибат, сега.

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Koга човек ко Лени го кажува тоа, ултимативно треба да се верува. Убер фраер е, спиел со многу... и ти кажува: Бате, не си го арчи за безвезе.

Што фајде па ако секоја вечер дрпаш некоја Џастис?
Абе кажува, ама има и зошто да каже нели :)

А за Џастис и секоја вечер драпање нема и некое фајде освем зголемена потрошувачка на семенски материјал и предизвикување љубомора кај сестра и Џенин :toe:

Човек кој има легнато три купа девојки, а има можност да легне уште еден, слободно може да дава вакви изјави.

А сепак ќе се премисли за кратко :pos2:

Не си играјте деца, да не остане некој невин. Шо сеа Фантом пример 17-18 години младич вистинска ќе бара за секс. Док не поминеш макотрпни припреми и животни искуства, една-друга-петта-десетта итд нема ни да ја најдеш вистинската, а ако ја најдеш она ќе те батали.. на 15-20-25 години и тоа слободни дечки целибат, побогу :nesvest: Среќа шо се трипаат овие над мене, ги знам не се такви :tv:

И јас да сум Лени, би имал таков став...

А што е Лени што не си ти? Нејќам вакви размислувања и еве зошто.
Лени е убав, згоден, неодолив мамата, ама па сето тоа изгледа така затоа што го гледаме само среден на спот, на концерт и му го знаеме тоа најубавото што го поседува - гласот. Јас сум немала поблизок контакт со него и од кај да знам дека е подобар од секој друг "обичен смртник"? Со него легнуваат поради тоа што е славен, а жена што би легнала со тебе само поради тоа или нешто слично, мислам дека не ти треба. Подобро е да човек да има само една стотинка од бројот на жени со кои бил тој, но тоа да бидат одбрани и повеќе вредни.
Тебе ти се обраќам дека те цитирам, а мислам на секој друг маж.:smir:
А тоа со целибатот или самоконтролата ... јас постојано си го практикувам и не ми изгледа нешто посебен муабетов. Не сум била со некој што не го сметам за доволно вреден за моето време, внимание и љубов. Тоа за мене е "вистинскиот". Верувам и во еден вистински без наводници, но бидејќи не се наоѓа така лесно, има и други кои се барем блиску до него, а далеку од попалената толпа по улиците и кафичите.:pipi:

Tипично женско размислување. Ако дојде вистинската, тоа е. Тераш дур се може. Не бараш повистинска :)

Ацид, Братот, не мислев на катанец на гаќи - него на чување на другарот со филозофијата: Не сум си го нашол на улица. Јас ко осетлив момак, на пример, не би можел да поднесам сексуално искористување од некоја ненаситна девојка...би ме повредило. Па затоа, пред да легнам со некоја, би ја проверил некое време дали сака да е со мене ради емоции или ради алкохол.

No pasaran, злобни девојки!!!!
:pos2::pos2::pos2: А ради емоции помешани со алкохол?
И ти се избудален скроз......

:pos2::pos2::pos2: А ради емоции помешани со алкохол?
И ти се избудален скроз......

Ќе се чувствуваш убаво да бидеш нечива најголема грешка поради алкохолот ??:)

Јас се извинувам што може нападно ќе звучам... Ама шо се трипате бе, мажи?! :pos:

Најозбилно сеа. Ај со ред...

Ние не сме Лени. Но сепак јас разбирам да се селектира малку, да не се дава на секого. Не сме го нашле на улица, така?
Да се селектира, многу нормално. Не можеш со која стигнеш.
Ама едно е да бидеш пребирлив врз основа на одредени критериуми (што може да варираат од „битно е да има дупка“ до „да биде убава, паметна и образована“), ама со тоа целибатот дур не сте ја нашле вистинската сте претерале BIG TIME. :icon_lol:

Што фајде па ако секоја вечер дрпаш некоја Џастис?
Ни најмалку не е обид за пробивање во интимен живот... Ама дрпаш секоја вечер некоја Џастис? :)
Искрено ако праиме муабет, не. Тогаш шо знаеш, може и има некое фајде штом постојат такви што дрпаат. :)

И јас да сум Лени, би имал таков став...
Многу јасно и скромно кажано.

Едно е Лени. Друго сте вие, обичните смртници. :)
Ова „сум решил од денес да не ебам више дур не улетам на вистинската девојка која ќе ме зачари со нејзиниот шарм, убавина, хумор, грациозност... [ентер клише хир]“ повеќе ми звучи на „хеј народе, чујте и почујте, ја као највечи јебо кој живееше блуднички живот и пројде 200 жени низ Скопје и пошироко, решив од денес да свртам нов лист и да си го чувам малиов златен за некоја домаќинка“. :icon_lol:

Сигурна сум дека не ти била тоа намерата, Серпик... Ама дека се насетува доза вообразеност, се насетува. А богами и доза л`жење... Или ај (у ваша полза да кажам) самозалажување. :)

Ќе ми кажеш дека да ти донесам сеа некоја бомба девојка, провокативна, секси, убава, чак и елоквентна ако треба чисто ради интелектуален дојам; ти (кој си имаш зацртано принцип да „не го даваш“ дур не ја сретнеш „вистинската“) ќе ја одбиеш за секс?!
Чак и да не ти се понуди, сам ќе пробаш да ја легнеш, и ја тоа го гарантирам со глава. :)

Далеку од тоа дека сте „дај шта даш“ или дека се водите според „од бирача нема јебача“... Ама мажи сте и во природата ви е да сте спротивни на ова што ти тврдиш дека сакаш да станеш. :)
Ама не се споредувајте со Лени, зошто он, за разлика од вас, е во многу попогодна состојба да бира.

А тоа со целибатот или самоконтролата ... јас постојано си го практикувам и не ми изгледа нешто посебен муабетов.
Ти си жена.
За жените е карактеристично да се држат до своите принципи кои секогаш ги ставаат пред сексуалните апетити. Жената може да си ја контролира природата и да ги израционализира сите аспекти, последици, околности пред да се впушти во задоволување на половиот нагон. Жената е пленот.

Мажот е поинаков. Тој е ловецот. Сексуалните нагони му се слабост и секоја поспособна жена може во било кое време да заведе просечен маж и да го одведе во кревет, ако сака. Кога се во „слаб“ момент (напалени, де :icon_lol: ), исполнувањето на нагонот им е приоритетна цел, наспроти се останато.

едит: Затоа, да не се залажуваме.
Барајте си ја вистинската жена со која ќе го поминете остатокот на животот.
Ама за секс? Еве, чак ве предизвикувам да пробате, лично ќе ви направам експеримент со гореспоменатата жена, кој издржи, добија све што имам. :icon_lol:

Со него легнуваат поради тоа што е славен

Па тука е целата работа, и од него, пошто и самиот е свесен дека повеќето од девојките, легнале со него поради истата причина, а не поради тоа кој е лично Лени и кои се неговите карактерни квалитети пред се како човек, затоа и дал таква изјава.

А инаку на форум, секој може да глуми лудило „се воздржувам“ или „преку таквово од ебење више“ додека во суштина, па и не е баш така :)

Па тука е целата работа, и од него, пошто и самиот е свесен дека повеќето од девојките, легнале со него поради истата причина, а не поради тоа кој е лично Лени и кои се неговите карактерни квалитети пред се како човек, затоа и дал таква изјава.

Јасно, ама токму тоа и ми смета т.е. кога некој се споредува со таков човек, сметајќи се за помал од него. Зошто ти иако не си Лени, не би кажал: не го давам на секоја и ќе си ја чекам вистинската или некоја вредна за него?
Ако си само Гоце, биди пофраер и од него и кажи и НЕ на некоја кон која не чувствуваш ништо повеќе од некаква си сексуална привлечност.
Ама како што кажа Ива, мажи бевте вие, па и јас се сомневам во некоја таква изјава која би се остварила ...:pos2::smir:

чисто хипотетички зборено, сакате да кажете дека ако во период од 2,3....5год не се појави некоја поконкретна или таканаречената “вистинска“ демек у тој период ништо нема да легнете и ова вие озбилно демек?!

Зошто ти иако не си Лени, не би кажал: не го давам на секоја и ќе си ја чекам вистинската или некоја вредна за него?

Иднината никогаш не се знае за да каже човек „е, оваа е вистинската“ па ај. Ситуацијата кај секој нормален човек е една, а кај светски позната и посакувана ѕвезда е друга.

Па и еден Тоше го имавме, па имаше редица девојки кои ги помина(и додека беше со Будимир) па и од него не слушнавме да каже „јас си имам една, таа ми е вистинска“ или „се ценам многу повеќе, ќе чекам само квалитет“...Ама кај него не била таква ситуацијата.

Според она што Лени го кажал, тежнее кон жена како Адријана Лима...неодолива, а сеуште непипната и со сите морални вредности, која ќе се посвети на човекот поради човекот, а не поради парите, сексот или што и да е.

Лени е исто од крв и месо, но тука титулата игра улога.

Поентата на повеќето машки кои веќе пишаа и се изјаснија за целибат на темава е „многу голем јебо сум, па мислам ете, и јас да го чекам the real deal“...wow... :)

Популарност колку тоа добро звучи:)
При толкав број на жени, сињор Лени ќе исфрла тестостерон ручно? ХА ХА

Јас се извинувам што може нападно ќе звучам... Ама шо се трипате бе, мажи?! :pos:

Најозбилно сеа. Ај со ред...

Да се селектира, многу нормално. Не можеш со која стигнеш.
Ама едно е да бидеш пребирлив врз основа на одредени критериуми (што може да варираат од „битно е да има дупка“ до „да биде убава, паметна и образована“), ама со тоа целибатот дур не сте ја нашле вистинската сте претерале BIG TIME. :icon_lol:

Ни најмалку не е обид за пробивање во интимен живот... Ама дрпаш секоја вечер некоја Џастис? :)
Искрено ако праиме муабет, не. Тогаш шо знаеш, може и има некое фајде штом постојат такви што дрпаат. :)

Многу јасно и скромно кажано.

Едно е Лени. Друго сте вие, обичните смртници. :)
Ова „сум решил од денес да не ебам више дур не улетам на вистинската девојка која ќе ме зачари со нејзиниот шарм, убавина, хумор, грациозност... [ентер клише хир]“ повеќе ми звучи на „хеј народе, чујте и почујте, ја као највечи јебо кој живееше блуднички живот и пројде 200 жени низ Скопје и пошироко, решив од денес да свртам нов лист и да си го чувам малиов златен за некоја домаќинка“. :icon_lol:

Сигурна сум дека не ти била тоа намерата, Серпик... Ама дека се насетува доза вообразеност, се насетува. А богами и доза л`жење... Или ај (у ваша полза да кажам) самозалажување. :)

Ќе ми кажеш дека да ти донесам сеа некоја бомба девојка, провокативна, секси, убава, чак и елоквентна ако треба чисто ради интелектуален дојам; ти (кој си имаш зацртано принцип да „не го даваш“ дур не ја сретнеш „вистинската“) ќе ја одбиеш за секс?!
Чак и да не ти се понуди, сам ќе пробаш да ја легнеш, и ја тоа го гарантирам со глава. :)

Далеку од тоа дека сте „дај шта даш“ или дека се водите според „од бирача нема јебача“... Ама мажи сте и во природата ви е да сте спротивни на ова што ти тврдиш дека сакаш да станеш. :)
Ама не се споредувајте со Лени, зошто он, за разлика од вас, е во многу попогодна состојба да бира.

Ти си жена.
За жените е карактеристично да се држат до своите принципи кои секогаш ги ставаат пред сексуалните апетити. Жената може да си ја контролира природата и да ги израционализира сите аспекти, последици, околности пред да се впушти во задоволување на половиот нагон. Жената е пленот

Мажот е поинаков. Тој е ловецот. Сексуалните нагони му се слабост и секоја поспособна жена може во било кое време да заведе просечен маж и да го одведе во кревет, ако сака. Кога се во „слаб“ момент (напалени, де :icon_lol: ), исполнувањето на нагонот им е приоритетна цел, наспроти се останато.

едит: Затоа, да не се залажуваме.
Барајте си ја вистинската жена со која ќе го поминете остатокот на животот.
Ама за секс? Еве, чак ве предизвикувам да пробате, лично ќе ви направам експеримент со гореспоменатата жена, кој издржи, добија све што имам. :icon_lol:
Донеси бе ива...ја не дека ќе издржам-него чисто да се пробам...(таа со цицките донеси ја)

Ебате целибатот од кога си издупил што ти дошло до сега па ај сега ми текна да бидам у целибат пошо модерно било............како да речеш(еден прост пример) од денес не пијам пиво додека не направат идеално пиво(според твој вкус), а си испил мал милион цистерни пиво до сега.
Ако си за целибат барем не ни почнувај да ебакаш ништо па прва и задња да ти биде.Така сигурно ќе ти биде најдобра зошто не си пробал ниедна до тогаш и не можеш да споредиш дали ја бива или не.
Јебига тоа ти е денес модерниот свет и рамноправноста па ај сеа и ние машките ќе бидеме "нескинати" до прва браќна ноќ така повеќе ќе не ценат жените.....абе дупете дур ви се дупи зошто после коа ќе го мачкате со лак за чамци не е исто:pos2::helou:

блаблабла

За жените е карактеристично да се држат до своите принципи кои секогаш ги ставаат пред сексуалните апетити. Жената може да си ја контролира природата и да ги израционализира сите аспекти, последици, околности пред да се впушти во задоволување на половиот нагон.

блаблабла

Еве, чак ве предизвикувам да пробате, лично ќе ви направам експеримент со гореспоменатата жена, кој издржи, добија све што имам. :icon_lol:

Ива, дал имаш осечај дека секогаш во близина на женско би се мислел "уф, како би и го закачил странично", или смеам да кажам и јас не, иако иам меко срце во суштина?

"За жените е карактеристично...." Аман :))))))) Ти ли беше контра стереотипите и со open minded ставови? :)))

Па и експеримент :))) Не осеќам никаква потреба никому ништо јас лично да докажувам, чисто ви пренесов изјава на Лени Кревиц - и кажав дека темата е интересна за размислување.

А инаку на форум, секој може да глуми лудило „се воздржувам“ или „преку таквово од ебење више“ додека во суштина, па и не е баш така :)

Поентата на повеќето машки кои веќе пишаа и се изјаснија за целибат на темава е „многу голем јебо сум, па мислам ете, и јас да го чекам the real deal“...wow... :)

По таа логика, твојата поента би била: јебо сум ал ќутам? :back:
Ма дај Трн, ајде, join the movement> Clean teen! Virgin 4 life!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom