Јас се извинувам што може нападно ќе звучам... Ама шо се трипате бе, мажи?!
Најозбилно сеа. Ај со ред...
Да се селектира, многу нормално. Не можеш со која стигнеш.
Ама едно е да бидеш пребирлив врз основа на одредени критериуми (што може да варираат од „битно е да има дупка“ до „да биде убава, паметна и образована“), ама со тоа целибатот дур не сте ја нашле вистинската сте претерале BIG TIME.
Ни најмалку не е обид за пробивање во интимен живот... Ама дрпаш секоја вечер некоја Џастис?

Искрено ако праиме муабет, не. Тогаш шо знаеш, може и има некое фајде штом постојат такви што дрпаат.
Многу јасно и скромно кажано.
Едно е Лени. Друго сте вие, обичните смртници.

Ова „сум решил од денес да не ебам више дур не улетам на вистинската девојка која ќе ме зачари со нејзиниот шарм, убавина, хумор, грациозност... [ентер клише хир]“ повеќе ми звучи на „хеј народе, чујте и почујте, ја као највечи јебо кој живееше блуднички живот и пројде 200 жени низ Скопје и пошироко, решив од денес да свртам нов лист и да си го чувам малиов златен за некоја домаќинка“.
Сигурна сум дека не ти била тоа намерата, Серпик... Ама дека се насетува доза вообразеност, се насетува. А богами и доза л`жење... Или ај (у ваша полза да кажам) самозалажување.
Ќе ми кажеш дека да ти донесам сеа некоја бомба девојка, провокативна, секси, убава, чак и елоквентна ако треба чисто ради интелектуален дојам; ти (кој си имаш зацртано принцип да „не го даваш“ дур не ја сретнеш „вистинската“) ќе ја одбиеш за секс?!
Чак и да не ти се понуди, сам ќе пробаш да ја легнеш, и ја тоа го гарантирам со глава.
Далеку од тоа дека сте „дај шта даш“ или дека се водите според „од бирача нема јебача“... Ама мажи сте и во природата ви е да сте спротивни на ова што ти тврдиш дека сакаш да станеш.

Ама не се споредувајте со Лени, зошто он, за разлика од вас, е во многу попогодна состојба да бира.
Ти си жена.
За жените е карактеристично да се држат до своите принципи кои секогаш ги ставаат пред сексуалните апетити. Жената може да си ја контролира природата и да ги израционализира сите аспекти, последици, околности пред да се впушти во задоволување на половиот нагон. Жената е пленот
Мажот е поинаков. Тој е ловецот. Сексуалните нагони му се слабост и секоја поспособна жена може во било кое време да заведе просечен маж и да го одведе во кревет, ако сака. Кога се во „слаб“ момент (напалени, де

), исполнувањето на нагонот им е приоритетна цел, наспроти се останато.
едит: Затоа, да не се залажуваме.
Барајте си ја вистинската жена со која ќе го поминете остатокот на животот.
Ама за секс? Еве, чак ве предизвикувам да пробате, лично ќе ви направам експеримент со гореспоменатата жена, кој издржи, добија све што имам.