Што кога ТОЈ се плаши од секс?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Се мислев дали како надополнување на најсекси новинарка или овде да пишам.
Во моментов во Дебарлиева, пред пола саат ја видов во вегера, јадеше некој бурек со саламчиња.
Го буцкам колегава, глеј бе колку е слатка, што убаво муце има, он вика која е бе оваа.
Како бе која е?

p.s. Ми текна на еден коментар од ВББ па да го пастирам..
------------
имав другар порано, видовме една цура прекрасна седејќи у едно од тогашните скопски кафулиња, и рече: „на оваа само пичето да и’ го бациш и да каеш алал да ти е и ТОЛКУ“. Сака да каже, толку била прекрасна, онака само се сагнуеш (она гола лежи) и’ го бацнуеш пиченцето онака mwah брзо, и викаш „алал да ти е што си толку убава“ и ТОЛКУ! НИШТО ПОВЕЌЕ! И си идеш
------------
Ама од што ќе ти се присвиѓа ќе го бациш уште еднаш, и уште еднаш, па ќе брцнеш прстето, па две прстиња, па главичката и на крај сосе тестиклс ќе и го н Н Н нн начукаш (Падавичарот од Тетовирање)

И на крај кога ќе си запалиш цигарата ќе и речеш "Алал да ти е што си толку убава"

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
незнам чив пост беше прочитав дека во муабет со другарите дошле до заклучок дека никад нема да одбијат секс... ок теоретски може.. супер збучи али мислам дека во прачса не е така....

неможам да се изначудам на муабетиве...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Може бе има ментална блокада, како можеш така да ги осудуваш луѓето?
А може нема, и?

Ај препрочитај го постот на кој реплицирав и не драматизирај го секој мој збор.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А може нема, и?

Ај препрочитај го постот на кој реплицирав и не драматизирај го секој мој збор.
Има. Со сигурност.

А не зборам само за тој пост, него општо цело време збориш дека тој ако се плаши од секс е нездрав, нешто му фали...:pop:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Па мислам тоа е нормално,ако не си во физичка состојба да сексаш поради операција или било што друго.И тоа ако му се случило нешто лошо на негов близок и тоа е ОК.Ама мислам дека неможе да не е расположен за секс,едино ако е во дооолга врска со девојката па едноставно да ти мине меракот.
Имаше еден виц, иде жена у трафика и му вика на продавачот Може ли да ми дадете црн кондом? И овој ја погледнал бледо али земал пробуричкал и нашол. Пред да и го даде ја прашал Зошто ти е црн кондом? Оваа му одговорила На комшијата му умре жената па сега да му дадам сочуство:)

Д

Демијан

Гостин
незнам чив пост беше прочитав дека во муабет со другарите дошле до заклучок дека никад нема да одбијат секс... ок теоретски може.. супер збучи али мислам дека во прачса не е така....

неможам да се изначудам на муабетиве...
Jас го пишав тој пост.Да теоретски убаво звучи ама верувај и во пракса е исто.:smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Има. Со сигурност.

А не зборам само за тој пост, него општо цело време збориш дека тој ако се плаши од секс е нездрав, нешто му фали...:pop:
Ок, не знаев за твоите стручни квалификации поради кои можеш со сигурност да тврдиш за менталната состојба на некој измислен лик.

И не превртувај муабет за да си го прилагодиш одговорот, никаде не реков дека е “нездрав“= “мрднат“ и сл. како што ти се обидуваш да ми накалемиш :pop:

Мојот прв пост на темава:

Во овој случај сигурно се работи за некој посериозен проблем, бидејќи е реткост.

Можеби има нарушен селф-естим, па поради тоа си става преголем притисок и очекувања и се плаши да не разочара.
Нормално здраво хормонално машко нема што да се плаши,
ќе гледа секоја можност да заврши работа.

А доколку сега целта ни е да ги редиме сите можни веројатни и неверојатни ситуации кои би можеле да го спречат, само напред.

Еве и ја ќе додадам една причина во таа насока.

“Може спиел гол со отворен прозор па неколку комарци бербат му го направиле пенисот и се срамел да го извади.“

“Може немал хартија дома па откако бил по нужда само ги навлекол гаќите и сега се плаши да се соблече за да не почне да мириса и девојката да му ги иди флеките на гаќите“..

Да продолжам?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Факт е дека причината за да ТОЈ не сака секс би била физичка причина/недостаток.

Ди енд, тенкју тенкју.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Факт е дека причината за да ТОЈ не сака секс би била физичка причина/недостаток.

Ди енд, тенкју тенкју.
Зашто се гледате на таков начин? Не мора да значи дека има физички недостаток.Може е позатворен тип, можеби има недостаток на самодоверба, а ова не се физички причини.

Ок, не знаев за твоите стручни квалификации поради кои можеш со сигурност да тврдиш за менталната состојба на некој измислен лик.

И не превртувај муабет за да си го прилагодиш одговорот, никаде не реков дека е “нездрав“= “мрднат“ и сл. како што ти се обидуваш да ми накалемиш :pop:

А доколку сега целта ни е да ги редиме сите можни веројатни и неверојатни ситуации кои би можеле да го спречат, само напред.

Еве и ја ќе додадам една причина во таа насока.

“Може спиел гол со отворен прозор па неколку комарци бербат му го направиле пенисот и се срамел да го извади.“

“Може немал хартија дома па откако бил по нужда само ги навлекол гаќите и сега се плаши да се соблече за да не почне да мириса и девојката да му ги иди флеките на гаќите“..

Да продолжам?
Јас не превртувам зборови, значи ти кажуваш дека:

Нормално здраво хормонално машко нема што да се плаши
По која основа? Тоа затоа што општеството кажува дека нема што да се плаши? По твојов муабет, ако се плаши значи дека не е нормално хормонски здрав, што значи според тебе има фалинка. Не е превртување зборови од моја страна, туку така изгледа според тоа ти што го имаш напишано. И сигурна сум дека има многу такви машки, само што ете ако признаат дека се срамат, дека се плашат, одма ќе бидат категоризирани како гејови или немиени. Јас навистина не гледам што е толку чудно машко да се плаши. Па не можат сите да бидат јебачи или храбри мУжи, мора да има и поплашливи машки. Ако не кажуваат, не значи дека ги нема, туку дека не сакаат да бидат исмејавани како што тоа се прави на темата, а во реален свет подбивањето уште е поголемо.
Еве на машкото му е првпат, од зборењето, фалењето од другарите слуша што е како е, и се плаши дека можеби ете он нема да знае како да ја задоволи девојката. И не знае што како. И? ете пример.Тоа значи дека има дисфункција? Дека хормонски не е нешто во ред со него?
Глупости невидени. Сосема во ред е да не се осеќаш доволно сигурно и да ти е страв. Немора машкото да биде јебо најголем на свет и да не се плаши од ништо. Ова е сличен стереотип како тоа дека машкото ако плаче се понаша како девојче или дека е педер или дека е будала.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Крејзи преполна си стереотипно гледање а мрчиш ради реда за истото.
А претерано превртуваш зборови, ми се одмили да реплицирам на некој што селективно ми вади зборови и си го толкува по своја желба.
Мојот прв пост го скокна, а вториот си го вадиш и толкуваш како би ти се вклопил на тоа што сакаш да го докажеш.

Не е превртување зборови од моја страна, туку така изгледа според тоа ти што го имаш напишано
Ниту еднаш не спомнав геј,ниту дека е немиен и сл. затоа обрати им се на еден куп женски од претходните страни и објаснувај се со нив.

Здраво хормонално машко е машко кое сака секс, макар и му било срам. На секого по малце на почетокот му било така.

Но да одбие, односно да се плаши генерално од секс ( значи не збориме за првиот пат и сл) е сосема друга работа.

Неможе убава привлечна девојка да не предизвика интерес, кај тоа “здраво хормонално машко“, посебно не па на наши години.

Да не се самоцитирам постојано, на крај во репликата пак ќе си избереш она што ти одговара, реков дека има многу причини, дали сликата за самиот себе, некоја физичка фалинка или дисфункција се само еден пример, доволно логичен некое машко да избегнува секс, да се плаши да се соблече, да се плаши како би го гледала девојката итн.

И да е прв пат, па секој бе имал прв пат, ама никој не рекол НЕ стоп застанувам ја не сакам секс затоа што се срамам,па затоа не би се ни случил тој “прв пат“ нели. Значи има мал милион машки кои појма немале како и што да почнат, па дали ќе бидат добри, дали ќе свршат за минута, без разлика, секој од нас ПРОБАЛ на свој начин. А не се откажале поради ова погоре кое е дел од сечие прво искуство, доколку конкретно збориме за тоа.

И немој да ми реплицираш по секоја цена, да не се докажуваат стереотипите за биковите и овните.
:smir:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како прво, не ти реплицирам заради тоа што сум Бик или тврдоглава, туку едноставно затоа што не се согласувам со тебе.
Јас сум човек, се дешава да изгенерализирам некогаш, ама се трудам ако не за друго, тоа се да биде минимално и ти самиот барем знаеш дека сум против генерализации.

А претерано превртуваш зборови, ми се одмили да реплицирам на некој што селективно ми вади зборови и си го толкува по своја желба.
Мојот прв пост го скокна, а вториот си го вадиш и толкуваш како би ти се вклопил на тоа што сакаш да го докажеш.
Не ти превртувам зборови, туку ти пишувам како што ги сфатила работите, побогу. Може грешно сум ги сфатила, тоа не значи дека јас ги превртувам зборовите.

Здраво хормонално машко е машко кое сака секс, макар и му било срам. На секого по малце на почетокот му било така.
Ако се плаши или одбие, не значи дека не сака секс, туку ете во тој одреден период, не може од икс причини. Од кога страв значи дека некој нешто не сака?

Неможе убава привлечна девојка да не предизвика интерес, кај тоа “здраво хормонално машко“, посебно не па на наши години.
Може предизвикала интерес, ама ете, има некоја ментална блокада и не може.

И да е прв пат, па секој бе имал прв пат, ама никој не рекол НЕ стоп застанувам ја не сакам секс затоа што се срамам,па затоа не би се ни случил тој “прв пат“ нели. Значи има мал милион машки кои појма немале како и што да почнат, па дали ќе бидат добри, дали ќе свршат за минута, без разлика, секој од нас ПРОБАЛ на свој начин. А не се откажале поради ова погоре кое е дел од сечие прво искуство, доколку конкретно збориме за тоа.
Добро, не значи дека типот ако таа вечер се исплаши или ако одбие да има секс, не значи дека другпат нема да има секс. Може му е потребно време да се адаптира, други околности веројатно имаат улога, а не само желбата.

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23

Ди енд, тенкју тенкју.
нот ет ол,

причината би била повеке, од личен карактер или од избор на време и место...ја лично прв пут коа би имал секс со некоја цура, едно шо би требало да сум сигурен дека ја сакам а друго и богами ке го направам тоа со стил, као шо треба...зашо викаат добро ебавање'+дуго секавање

тенкј ју, анд спенк ју:tv:

@Crazy in ...

thats right my dearest, all in good time

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
нот ет ол,

причината би била повеке, од личен карактер или од избор на време и место...ја лично прв пут коа би имал секс со некоја цура, едно шо би требало да сум сигурен дека ја сакам а друго и богами ке го направам тоа со стил, као шо треба...зашо викаат добро ебавање'+дуго секавање

@Crazy in ...

Да да....
Ај сега ти драг познанику кажи ми јас на МОРОН ТИ ЛИЧАМ?

Д

Демијан

Гостин
нот ет ол,

@Crazy in ...

Штоооо?Да бидеш сигурен дека ја сакаш??Сеа сакаш да ми кажеш дека ако ти се пружи добра шанса со некоја девојка,ти нема да ја удриш само затоа што не ја сакаш?Извини вака ама дечко тебе Господ нека ти е на помош:toe:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Штоооо?Да бидеш сигурен дека ја сакаш??Сеа сакаш да ми кажеш дека ако ти се пружи добра шанса со некоја девојка,ти нема да ја удриш само затоа што не ја сакаш?Извини вака ама дечко тебе Господ нека ти е на помош:toe:
Глуми лудило батали го :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom