Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. си има бољи типка за сексање во секое време, јас си ги викам БФФ
Значи едно е да се плаши а друго е дека не сака со девојката што му нуди секс...
Еве на пр. јас да ми бара некоја која не ми се допаѓа или ми е одбивна одма би и рекол Не! - значи тука не станува збор за страв.
кој е бе тој што не сака
мртов да сум одма станувам![]()
Вака сега, нема да помислам дека е геј, нема ни да помислам дека му е не знам што. И што ако се плаши? Може му е страв, може нема доволно самодоверба или искуство. Не знам зашто мора се на заебанција и ремет да се удира.
Знам мене колку ми е страв, колку се кочам и кога ќе ми текне на секс, а не сум го ни имала, зашто да не може и на некое машко да му се случи истото? Зашто секогаш мора некој што е поповлечен или плашлив да биде реметен? Не можат да бидат сите опуштени, храбри, полни со самодоверба. И ако нешто такво му се случи на мојот дечко, тогаш ќе го сфатам и разберам и ќе пробаме заедно да го надминеме стравот, кој што го имам и јас. Не се сите совршени. Боже Господе, геј бил...:pop:
Кафеделмар викна и сите мамараГеј да бил,сигурно ќе и го дал досега.
Што мислиш од што доаѓаат тие стравови и фрустрации?Самодоверба,верба во партнерот или некоја друга причина?