Македонија покрена тужба пред Меѓународниот суд на правдата во Хаг против Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Dr_ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
А тебе што ти е гајле како ние го виждаме исходот со кризата за името?

Прочитао сам негде један веома паметан савет:

Никогаш не се расправај со идиот. Прво ќе те свлечка на негово ниво, а после ќе те победи на искуствo

Да живее Б'лгарија , Развејте Б'лгарско знаме да се осободите с'рбоманскија македониз'м.

Оф леле,и вие ко Србите!
Тие велеа:,,Не дамо Косово!,,

И вие ли со тоа вашето,,За неја ниј се борим за неја ние мрем?!,,

Како му се местите на пенал, ептен :wink:. Освен тоа е многу дискутабилно колку е „бугарин„.

Мене многу повеќе ми личи на Васил Глигоров.

Како му се местите на пенал, ептен :wink:. Освен тоа е многу дискутабилно колку е „бугарин„.

Мене многу повеќе ми личи на Васил Глигоров.

Да, да. Наместо да не го цитираат и да не му обраќаат внимание, сите почнаа со него да се караат. Абе со татар ли најдовте „тикви да садите“? :tapp:

ај ако може некој мојот коментар и на клошарот над мене да го избриша оти нема никаква врска сос темата.

Ја споебавте темава,ебаго.:toe:

НАРОД'Т, ПРЕД КОјТО БЕ ОТКРИТ СВЕТ'Т

Б'лгарите при тјахната појава в Европа

Абре една појава што се во европа што да ти зборам, уствари кога ке размислам подобро исти курац сте, цигани бевте тоа и си останавте :baeh:, а сега биди достоинствен на твоето недостоинство и крши глава од тука :tapp: оди некаде по Вулгарија да лаеш.

Site koi se protiv ovaa odluka na vladata da JADAT GOMNA.
Nego zborot mi bese ako za 4 godini treba da se donese presuda, mozebi toa ke bide na 21.12.2012 ili pak mesec dena porano, za potoa da se sluci nesto sto e predvideno da se sluci na toj datum, ako me razbirate, mislam.

А ако се донесе пресудата во 2017-та година (по 9 години од сега... колку што чекаше Хрватска која поднесе тужба против Србија во 1999 година и доби пресуда завчера мислам) што ќе добиеме? :icon_lol:

А ако се донесе пресудата во 2017-та година (по 9 години од сега... колку што чекаше Хрватска која поднесе тужба против Србија во 1999 година и доби пресуда завчера мислам) што ќе добиеме? :icon_lol:

Види, наместо да се срдиш, можеш да прескокнеш тема нели?

Доколку и ние покреневме тужба 99 до сега ќе беше завршена. Колку повеќе оддоговлечуваме толку полошо. Тужба мораше да се даде, иако со закаснување, конечно се осмеливме да мрднеме во акција.

Зошто мислиш дека срдам? Си искажувам мој личен став и мислење. Впрочем, исто како што направи и ти кога ме цитираше. Ти мене ме срдиш па не се жалам.

Оваа власт на нејзините гласачи (мене на пример) им вети вклучување на земјата во НАТО/ЕУ, економска стабилност... толку многу прекршени ветувања.

Зошто мислиш дека срдам? Си искажувам мој личен став и мислење. Впрочем, исто како што направи и ти кога ме цитираше. Ти мене ме срдиш па не се жалам.

Оваа власт на нејзините гласачи (мене на пример) им вети вклучување на земјата во НАТО/ЕУ, економска стабилност... толку многу прекршени ветувања.

ајде ќе се приклучиме шо берите гајле
за некоја година кога нема да постојат

Vlasta na Republika Makedonija veti.
Ti najverojatno ne si glasal za niv,i nema potreba da baras odgovornost od onie koi ne ja dobile tvojata doverba.

За другите наброени ветувања нема да ти спорам, но дали навистина знаеме што ни носи нато?
Не сакам да сум црна кобничка врана ама реално гледано како што ги зголемуваме контигентите во воените подрачја, по барање на нато а чија членка се уште не сме, исто така и рапидно растат шансите да некој наш војник настрада таму за којзнае какви и чии интереси, само не наши,па откако би се случило тоа (скраја да е) не сум сигурен дека желбата за нато би останала иста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom