- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.609
- Поени од реакции
- 18.638
Да живее Б'лгарија , Развејте Б'лгарско знаме да се осободите с'рбоманскија македониз'м.
Ова е бисер ... :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да живее Б'лгарија , Развејте Б'лгарско знаме да се осободите с'рбоманскија македониз'м.
А тебе што ти е гајле како ние го виждаме исходот со кризата за името?
Како му се местите на пенал, ептен :wink:. Освен тоа е многу дискутабилно колку е „бугарин„.
Мене многу повеќе ми личи на Васил Глигоров.
НАРОД'Т, ПРЕД КОјТО БЕ ОТКРИТ СВЕТ'Т
Б'лгарите при тјахната појава в Европа
А ако се донесе пресудата во 2017-та година (по 9 години од сега... колку што чекаше Хрватска која поднесе тужба против Србија во 1999 година и доби пресуда завчера мислам) што ќе добиеме?![]()
Зошто мислиш дека срдам? Си искажувам мој личен став и мислење. Впрочем, исто како што направи и ти кога ме цитираше. Ти мене ме срдиш па не се жалам.
Оваа власт на нејзините гласачи (мене на пример) им вети вклучување на земјата во НАТО/ЕУ, економска стабилност... толку многу прекршени ветувања.
Зошто мислиш дека срдам? Си искажувам мој личен став и мислење. Впрочем, исто како што направи и ти кога ме цитираше. Ти мене ме срдиш па не се жалам.
Оваа власт на нејзините гласачи (мене на пример) им вети вклучување на земјата во НАТО/ЕУ, економска стабилност... толку многу прекршени ветувања.
За другите наброени ветувања нема да ти спорам, но дали навистина знаеме што ни носи нато?Оваа власт на нејзините гласачи (мене на пример) им вети вклучување на земјата во НАТО/ЕУ, економска стабилност... толку многу прекршени ветувања.