- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
slusaj be lajno edno tatarsko samo MAKEDONEC moze da gi navrediva makedonskite politicari ...a tebe ic hujot da ne te boli za nas gledaj si ja tvojata siromastija tamu...ako sakas pusti ja malku sestra ti vo MAKEDONIJA sega plakame po dve cherveni ....:sekss:...
Татарот има 20 домејна и хостинг , 500 IP адреса. И па ке нападне.
eeee sega ne uplasi ..Татарот има 20 домејна и хостинг , 500 IP адреса. И па ке нападне.
eeee sega ne uplasi ..
sigurno sega se samozadovoluvas umobolniku eden ...
ostajte go braka ne mu odgovarajte nikoj a sestra mu neka ja pusti ako saka ...
Да Живее Мајка Булгариа. Фиромонци. Банда Пендери, шубета.
Како што и предвидов,по повод погрешно избраната дестинација за тужба,Бранко “го возвраќа ударот“ и прашува:
-Која е логиката да ги продолжиме преговорите во ОН доколку сме сигурни во позитивен исход од тужбата во Хаг?
Како што и предвидов,по повод погрешно избраната дестинација за тужба,Бранко “го возвраќа ударот“ и прашува:
-Која е логиката да ги продолжиме преговорите во ОН доколку сме сигурни во позитивен исход од тужбата во Хаг?
Си иба векот рејтингот на Никола,доколку Бранко сега побара прекин на преговорите,ќе испадне најзагрижен Македонец за опстанок на Македонија со уставно име,по заслуга на владината “фабрика“,за која му велам на премиерот дека одамна требаше да ја смени,оти е некадарна и го мести на “лизгалиште“ со своите непромислени или намерно смислени постапки.![]()