Sebastian
Too weird to live, too rare to die
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 606
- Поени од реакции
- 9
Прво и јас сум за тужба но не во Хаг,да се разбереме,затоа викам дека ја очекував оваа работа веќе подолго време но не да биде упатена таму каде не е ни место ни време,или ќе чекаме да го отепаат Обама,па да изберат друг “Буш“?По начинот и адресата на судот кој не ни помага воопшто во спорот без разлика на конечната одлука гледам со какви експерти се консултирале дечкиве од “фабриката“.Спорот се решава во ОН бе,па после секаде каде ќе сакаш.Значи тужбата или представката(ова не е тужба) треба да биде испратена на пониска инстанца во друг меѓународен суд за меѓудржавни спорови истовремено со жалба кон одредени кругови на ОН што непримерно,непринципиелно и преседански издејствуваа прием на Македонија со посебни услови и клаузули какви никој нормален не може ни да замисли.Значи најпрвин се ревидираше приемот на земјава во ОН според правилата и принципите на светската организација а потоа се тужеше Гејлада за секакви манипулативни,валкани,злосторнички или било какви закани кон една докажано мирољубива земја како што е нашата.Тоа накратко би бил мојот одговор на сите оние кој не ме разбрале во предходниот пост.![]()
ABC, поголем правник излезе од еден куп меѓународни експерти, мајката.
Како тебе не те прашаа што да прават бе?