LordDragonII
Dr.Strangelove
Не очекувам некој да се врати, но очекувам тие што се сега со мене никогаш да не заминат!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ја исекле, не ја приметиле...Па нема трага бидејќи розата не ни добила шанса, уште како пупка ја исекле. Значи се одново. Нова роза. Со старо нова личност?![]()
Јас никому не давам втора шанса. Ниските удари во животот ме научиле дека не секој ја заслужува. За било што и да станува збор. Впрочем од каде да знам дека таа личност што ја бара ја заслужил? Затоа се водам на моите принципи. Сум си ги поставила јас и како такви треба да бидат прифатени од луѓето околу мене.
Јас никому не давам втора шанса. Ниските удари во животот ме научиле дека не секој ја заслужува. За било што и да станува збор. Впрочем од каде да знам дека таа личност што ја бара ја заслужил? Затоа се водам на моите принципи. Сум си ги поставила јас и како такви треба да бидат прифатени од луѓето околу мене.
А јас пак од искуство не давам втора шанса. Кој ме одебал еднаш ќе ме одебе уште еднаш. Нема зошто да се косам два пати... Ќе се искосам еднаш ќе пројде време и ќе биде како воопшто да не се случило ништо. Го отпишувам од мојот живот тој што ми згрешил по брза постапка веднаш штом ќе си го добие заслуженото.Ова е клучното нели? Ќе дојде време кога ќе биде потребно дадеш некому, од искуство ти кажувам.
А јас пак од искуство не давам втора шанса. Кој ме одебал еднаш ќе ме одебе уште еднаш. Нема зошто да се косам два пати... Ќе се искосам еднаш ќе пројде време и ќе биде како воопшто да не се случило ништо. Го отпишувам од мојот живот тој што ми згрешил по брза постапка веднаш штом ќе си го добие заслуженото.