LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Не очекувам некој да се врати, но очекувам тие што се сега со мене никогаш да не заминат!
Не ја исекле, не ја приметиле...Па нема трага бидејќи розата не ни добила шанса, уште како пупка ја исекле. Значи се одново. Нова роза. Со старо нова личност?
znaes u pravo si dunde za ova ako ednas te zeabe a si imal poverenje glupo e po drugi put da te zaebe koa si videla so coek bil turi mu pepel.i ja taka praam ako ednas izgubil nekoj poverenje nema vise vracanje u moj tefter beЈас никому не давам втора шанса. Ниските удари во животот ме научиле дека не секој ја заслужува. За било што и да станува збор. Впрочем од каде да знам дека таа личност што ја бара ја заслужил? Затоа се водам на моите принципи. Сум си ги поставила јас и како такви треба да бидат прифатени од луѓето околу мене.
Ова е клучното нели? Ќе дојде време кога ќе биде потребно дадеш некому, од искуство ти кажувам.Јас никому не давам втора шанса. Ниските удари во животот ме научиле дека не секој ја заслужува. За било што и да станува збор. Впрочем од каде да знам дека таа личност што ја бара ја заслужил? Затоа се водам на моите принципи. Сум си ги поставила јас и како такви треба да бидат прифатени од луѓето околу мене.
А јас пак од искуство не давам втора шанса. Кој ме одебал еднаш ќе ме одебе уште еднаш. Нема зошто да се косам два пати... Ќе се искосам еднаш ќе пројде време и ќе биде како воопшто да не се случило ништо. Го отпишувам од мојот живот тој што ми згрешил по брза постапка веднаш штом ќе си го добие заслуженото.Ова е клучното нели? Ќе дојде време кога ќе биде потребно дадеш некому, од искуство ти кажувам.
Да, ама затоа реков тоа е клучното. Зошто постојат случаеви каде што некој ќе си ја заслужи таа втора шанса.А јас пак од искуство не давам втора шанса. Кој ме одебал еднаш ќе ме одебе уште еднаш. Нема зошто да се косам два пати... Ќе се искосам еднаш ќе пројде време и ќе биде како воопшто да не се случило ништо. Го отпишувам од мојот живот тој што ми згрешил по брза постапка веднаш штом ќе си го добие заслуженото.