Грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија (лажно)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дедо му од еден другар глеал порнич и си рекол ај да видам шојмат по програмиве пред спиење и оп, војна глеат на Канал 5, так срчеф удар го мават и со курот в раце си умрел кутриот. :tv:
Со пријателот во рака погинаа за Македонија...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не си играј и ти, кој да ми се јави?

Одма на мене ќе им текне овде, па првин мене да ми се јават.

И како да знаеме кога видеото беше постирано пред неколку минути, а во моментот на ниеден сајт ништо немаше,а ниту би можело да оди во истиот момент така?

Нормален човек не се заебава за вакво нешто, не не.
Дали мислиш дека Зоте е најрелевантниот инфо-фактор во земјава, после Миленко? :) И дека лајв-стриминг правел на емисијата?

Разбирам револт...ама размисли: дали стварно имало причина за тревога?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
кој ви е крив бе ко не ја гледате емисијата па ќе видите еден дел и одма сите се запаливте се кренавте на нозе :vozbud: браво за Миленко :zver:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
о ајде кој е за јуришшшш:pos2::pos2::pos2:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
7 страници до сега? Хммм ова плус се снима од Гејлада. Утре ке биде интересно. На сите вести наши, Геј-форумите ке пишуваат а не е ни чудо ни странските медиуми да кажат нешто...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Дали мислиш дека Зоте е најрелевантниот инфо-фактор во земјава, после Миленко? :) И дека лајв-стриминг правел на емисијата?

Затоа искоментирав, ваква невкусна заебанција со сечење клипови ќе го кошта здравје.

И некој како мене нема опција Канал5 па да го гледа Миленко. Ич не ми е до шалење, ме потсеќа на приказната со волкот и детето, волк волк... и на крај вистина волк па никој нема да реагира.

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44

А зар ти мислиш дека Гејците ќе и јават на А1 и Сител или што ти знам ја кој е релевантен одете во Битола ние ќе пуштиме авиони.
Со овакви работи не се заебава.ЗОТЕ дали е релевантен ич не ми беше на памет.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
А зар ти мислиш дека Гејците ќе и јават на А1 и Сител или што ти знам ја кој е релевантен одете во Битола ние ќе пуштиме авиони.
Со овакви работи не се заебава.ЗОТЕ дали е релевантен ич не ми беше на памет.
А зар ти мислиш дека ЗОТЕ и Миленко на лице место биле и ексклузивно објавиле нешто што остатокот од Македонија го пропуштила? :))))

Аман, со кого јас тоа зборуваааааам :))))))

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Темава има 100 мислења за 1 час од кога е отворена и тоа во 01.50h по полноќ!:pos:
Зоте, им го скрати сонот на многу луѓе :pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Темава има 100 мислења за 1 час од кога е отворена и тоа во 01.50h по полноќ!:pos:
Зоте, им го скрати сонот на многу луѓе :pos:
Јбг... не гледаат сите телевизија во меѓувреме.

Интересно поставено... нешто како радиодрамата на Орвел :pos: штета што немам метална кофа и да тргнам во битка :pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Факт е дека Миленко шмркал нешо вечерва.
Факт е дека Зоте истрча ко прле пред магаре.
Факт е дека дури и Драган Вучич е порелевантен од Миленко, па немаше потреба од паника.
Факт е дека со видео запис како овој, најмалце шо размислуваш е дали дикхедов од канал пеф е релевантен или драпат мадиња во два сабајле.

Факт е дека ако можам на некого во моментов да му го ускратам правото на кислород, тоа би бил Миленко. Барем на Формула 1 да не го слушам.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
брат абе немаше ни минута после тоа кога објасни шо е финтата
:vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе Орвел не ни објасни што е кога ја направи својата радио-драма а Миленко одма после тоа објасни дека е цитат. Зоте заеба се....

Kajgana Shop

На врв Bottom