Грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија (лажно)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Абе каков Миленко ја немам Канал 5,овде видов...од кај знам ја дека некој исекол клипче го бапнал и не прави будали.
А шо да кажеме ние што сме надвор?

Ова не е играчка, а колку и да сакаат Зоте и другарчињата да се исперат, нема да може.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Говедо глупо е овој миленко со кој памет шири вакви дезинформации ТЕБЕ НЕКА ТИ Е ГОСПОД НА ПОМОШ СЕА МАМЕТО ТВОЕ!!!!
Зашто навреди? Од овој исечен дел си носите заклучоци. Видете го целосно и ке сватите....

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Пази да не не :)

Вакви шали треба почесто да се емитуваат...понекогаш може и да се симулираат топовски удари и да се лаже пореално...

Ебате...наместо масовна мобилизација, сите се испичкаа...
Немој така за расата на Александар! ЕРЕС! ЕРЕС!!!!

Абе Гоце... :)))

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Говедо глупо е овој миленко со кој памет шири вакви дезинформации ТЕБЕ НЕКА ТИ Е ГОСПОД НА ПОМОШ СЕА МАМЕТО ТВОЕ!!!!
смешен си ако не го разбирате и познавате човекот не давајте избрзано мислење

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
А шо да кажеме ние што сме надвор?

Ова не е играчка, а колку и да сакаат Зоте и другарчињата да се исперат, нема да може.
Брат, аман бе... Нели мислиш дека ако Грција ја нападне Македонија, нема да ти се јават минимум 10 луѓе, нема да пишуваат 20 сајтови во делот за вести итн итн?

Миленко ли ќе соопштува такви вести? Божем, друг ќе сака во тајност да ги скрие :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Плус паткава беше после полноќ а тоа само може да го видат гледачите на Јанко (баби и слично) и на Миленко кои всушност знаат какви испади може да направи Миленко...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
смешен си ако не го разбирате и познавате човекот не давајте избрзано мислење
Да смешен ми е кога води формула , а замисли некој постари луге како ке реагираат сега по оваа негова "Смешка" Срамота

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Да смешен ми е кога води формула , а замисли некој постари луге како ке реагираат сега по оваа негова "Смешка" Срамота
Постарите луѓе шо праат уште будни?! Така им треба :duel:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
значи ти трт се по**а штом ваков револт прикажуваш :pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дедо му од еден другар глеал порнич и си рекол ај да видам шојмат по програмиве пред спиење и оп, војна глеат на Канал 5, так срчеф удар го мават и со курот в раце си умрел кутриот. :tv:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Брат, аман бе... Нели мислиш дека ако Грција ја нападне Македонија, нема да ти се јават минимум 10 луѓе, нема да пишуваат 20 сајтови во делот за вести итн итн?

Миленко ли ќе соопштува такви вести? Божем, друг ќе сака во тајност да ги скрие :)
Не си играј и ти, кој да ми се јави?

Одма на мене ќе им текне овде, па првин мене да ми се јават.

И како да знаеме кога видеото беше постирано пред неколку минути, а во моментот на ниеден сајт ништо немаше,а ниту би можело да оди во истиот момент така?

Нормален човек не се заебава за вакво нешто, не не.

Kajgana Shop

На врв Bottom