Владата ги малтретира граѓаните?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување
Кога нема компјутери:...-Зошто нема?
Кога има компјутери, клупите не вредат...:tapp:

Kompjuterite pokje od pola im se vo magacin so pominata garancija i plus vo niedno od tie uchilishta nema instalacija t.e. vo pogolem del...abe koga ke vi rechi vas vemerovcite deka ste naivni vie ne veruvate :pos2:Sega slusham i na zabavachinjata ke im pikale kompjuteri...abe bog da chuva i da brani ste..sho ke praat tamu...ke igraat puzle buble? Ili Counter Strike? :)

Misli i smeta deka ama kje ja opraite rabotata so posaduvanje drvja...seloto gori babata se ceshla.Tresla se gora rodio se mish.

Брату суициден, ти тука си бил? :pos2: Па ај пошто помина полноќ и официјално е 19ти, денот на дрвото, да ти посакам среќен именден :pos2:

Иначе ова е бедотијата на духот на твоите. За цело време на владеење ни една ваква кампања, нешто да се засади, нешто да се изгради. Само бурек. Демек проблеми сме имале едно чудо кој ќе се занимава сега со неважни работи.

Нема ништо да се оправи со ова освен природата што ќе живне и што ќе дишеш малку почист воздух. Тоа е и целта. Малку да проработи свеста кај луѓето. Само бурек да се јадело... :pos2:

Da da da...kje gi palam da go ocrnam G'uevski ushte povekje za vetuvanjeto za kanaderite :tv:

Да знаеш само колку ли ме здоболе на едно место доле за тоа што ќе го оцрнуваш Груевски:pos2:........како што реков во цитатот подоле тоа е битното за вас

......ја знаеме девизата на сдсм...што полошо за државата дотолку подобро за сдсм....друг начин и нема повторно да се вратите на власт....

Кај се чуло и видело..бре бре брееееј...ДРВО да сади дрвца???
:nenene::pos2:

Има дрва кои служат за украс а исто така има и ДРВА кои служат како вц за кучиња?!?:pos2:

Има дрва кои служат за украс а исто така има и ДРВА кои служат како вц за кучиња?!?:pos2:

Затоа гледам кучињава и тоа во последно време ..ги „вадат„ само одреден тип на дрва..односно трупци...
:vozbud:

Владата не ги малтретира граѓаните,туку тие се малтретираат сами штом можат да си дозволат вакви нешта:

Тутунски комбинат - Прилеп со загуба од над 9,5 милиони евра
Акционерското друштво „Тутунски комбинат“ од Прилеп објави дека во периодот јануари - септември има остварено загуба од 568,2 милиони денари (над 9,5 милиони евра). Истовремено, вкупните приходи од продажба на компанијата изнесуваат 715, 3 милиони денари (над 11,6 милиони евра).

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=CC7F595E91E7674F8D7785EBA73586B4

Инаку најголем дел од сопственоста,или управувачкиот пакет акции во оваа фирма се наоѓа во државни или владини раце.Како се дојде до толкава загуба,најверојатно само Трајко знае.:toe:

не да сум против,ама стварно оваа влада го понижува сопствениот народ,груе уште улиците да не тера да ги исчистиме и автопатите на раце од снег.абе нека не драпаат м... луѓе немаат леб да јадат тие буџет ќе ми полнат.прво услови после закони. стварно јас незнам што мислат на питачки стап да не дотераат???
па образование па деца.еби ветер.:drk:

Pa togash sho me prashuvash koga ne te zdobolelo?

Не ги вади од контекст речениците.......ааааа ќе заборавев вие таму сте мајстори за манипулација:vozbud:
Само изгледа со тебе го згрешиле изборот за манипулант..и тоа голема утка направиле:pos2:

не да сум против,ама стварно оваа влада го понижува сопствениот народ,груе уште улиците да не тера да ги исчистиме и автопатите на раце од снег.абе нека не драпаат м... луѓе немаат леб да јадат тие буџет ќе ми полнат.прво услови после закони. стварно јас незнам што мислат на питачки стап да не дотераат???
па образование па деца.еби ветер.:drk:

Epa ete na vone i na kompanija mu odgovara pitachki stap prema muabetite sho gi chitame od niv.Preterizam e preterizam.

дечки ај не водете инает меѓу себе.се знае дека ни овие ни другите прават нешто за народот туку народот прави за нив.сами си покачуваат плати.од тоа што барате повеќе.почнете од самите себе.има луѓе кои имаат школо имаат 20г нагоре,зивеат од грб на татко им.зошто??? немаат финансии за фак.. друго работа нема,трето не е одделен од родителот за да зема помош 1000денари само за во wc одење:P кажете ми вие како да верува во влада која нема појма за тој човек.што треба да направи да ги урами груевски и црвенковски и да се крсти пред нив.или тупи сте или вашите родители се на добра работна функција или сте погрешно воспитани.:toe:

Epa ete na vone i na kompanija mu odgovara pitachki stap prema muabetite sho gi chitame od niv.Preterizam e preterizam.
На кој тоа бе му одговара питачки стап, не ни одговара никако ама вие од сдсм сосила му го туривте во рака на овој народ тој стап, наследивте од бившата држава една земја која беше каде каде испред земјите од источниот блок, кај се сега тие а до кај вие ја дотеравте Македонија, срамота.......доживеавме бугаро-татарите да ни се ситат.
Ако добро го читаш форумов ќе видиш дека и вмро не го штедам од критики!
И што сега.......ќе бидеме како коњи.....по секоја цена ќе критикуваме едни исти а ќе фалиме се од другата една те иста страна.....треба секој без оглед на својата политичка определба да ги цени добрите, издржаните работи на спротивната страна а истовремено да укажува на недостатоците на неговите, без ова напред нема да мрднеме, само антагонизмите помеѓу нас ќе се зголемуваат:toe:

На кој тоа бе му одговара питачки стап, не ни одговара никако ама вие од сдсм сосила му го туривте во рака на овој народ тој стап, наследивте од бившата држава една земја која беше каде каде испред земјите од источниот блок, кај се сега тие а до кај вие ја дотеравте Македонија, срамота.......доживеавме бугаро-татарите да ни се ситат.
Ако добро го читаш форумов ќе видиш дека и вмро не го штедам од критики!
И што сега.......ќе бидеме како коњи.....по секоја цена ќе критикуваме едни исти а ќе фалиме се од другата една те иста страна.....треба секој без оглед на својата политичка определба да ги цени добрите, издржаните работи на спротивната страна а истовремено да укажува на недостатоците на неговите, без ова напред нема да мрднеме, само антагонизмите помеѓу нас ќе се зголемуваат:toe:

кај нас само некоја група поразлична од овие клошариве сдсм и вмро или незнам кој.како не ми текнуваат оние групине атенистички или како беа јебига,само едно нешто што признаваат.додека има политичари ќе има овци ко нас само што ќе блекаат по форуми:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom