SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
А ти ќе одиш летото да ги потпалуваш
Da da da...kje gi palam da go ocrnam G'uevski ushte povekje za vetuvanjeto za kanaderite :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти ќе одиш летото да ги потпалуваш
Кога нема компјутери:...-Зошто нема?
Кога има компјутери, клупите не вредат...![]()
Misli i smeta deka ama kje ja opraite rabotata so posaduvanje drvja...seloto gori babata se ceshla.Tresla se gora rodio se mish.
Da da da...kje gi palam da go ocrnam G'uevski ushte povekje za vetuvanjeto za kanaderite :tv:
......ја знаеме девизата на сдсм...што полошо за државата дотолку подобро за сдсм....друг начин и нема повторно да се вратите на власт....
ti mesajo nema li da zasadis drvo?
Кај се чуло и видело..бре бре брееееј...ДРВО да сади дрвца???
:nenene::pos2:
Има дрва кои служат за украс а исто така има и ДРВА кои служат како вц за кучиња?!?:pos2:
Да знаеш само колку ли ме здоболе на едно место доле за тоа што ќе го оцрнуваш Груевски:pos2:
Pa togash sho me prashuvash koga ne te zdobolelo?
не да сум против,ама стварно оваа влада го понижува сопствениот народ,груе уште улиците да не тера да ги исчистиме и автопатите на раце од снег.абе нека не драпаат м... луѓе немаат леб да јадат тие буџет ќе ми полнат.прво услови после закони. стварно јас незнам што мислат на питачки стап да не дотераат???
па образование па деца.еби ветер.![]()
На кој тоа бе му одговара питачки стап, не ни одговара никако ама вие од сдсм сосила му го туривте во рака на овој народ тој стап, наследивте од бившата држава една земја која беше каде каде испред земјите од источниот блок, кај се сега тие а до кај вие ја дотеравте Македонија, срамота.......доживеавме бугаро-татарите да ни се ситат.Epa ete na vone i na kompanija mu odgovara pitachki stap prema muabetite sho gi chitame od niv.Preterizam e preterizam.
На кој тоа бе му одговара питачки стап, не ни одговара никако ама вие од сдсм сосила му го туривте во рака на овој народ тој стап, наследивте од бившата држава една земја која беше каде каде испред земјите од источниот блок, кај се сега тие а до кај вие ја дотеравте Македонија, срамота.......доживеавме бугаро-татарите да ни се ситат.
Ако добро го читаш форумов ќе видиш дека и вмро не го штедам од критики!
И што сега.......ќе бидеме како коњи.....по секоја цена ќе критикуваме едни исти а ќе фалиме се од другата една те иста страна.....треба секој без оглед на својата политичка определба да ги цени добрите, издржаните работи на спротивната страна а истовремено да укажува на недостатоците на неговите, без ова напред нема да мрднеме, само антагонизмите помеѓу нас ќе се зголемуваат![]()