Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре вмровчиња облечете чизмички, кално ќе биде.
milo mi e so otkri koj i misli arno na drzavava )))))))))))))))))))))))))))Утре вмровчиња облечете чизмички, кално ќе биде.
Луди Милојко,имаш среќа Админите се многу по демократија.Утре вмровчиња облечете чизмички, кално ќе биде.
E srbomance srbomance,ziveess jades i dises vozduh zamisli,stetis na ovaa drzava posto tvojata kako fudbalski stadion stana, nema kade ni drva da posadite, i ako de ke se ramnite so edno san marino ,monako .I da sedi utre doma i pukaj seir na tie sto ke sadat drva da mozes ti stetocino da dises cist vozduh.E toa ti e Razmisuvanje....Утре вмровчиња облечете чизмички, кално ќе биде.
milo mi e so otkri koj i misli arno na drzavava )))))))))))))))))))))))))))
Misli i smeta deka ama kje ja opraite rabotata so posaduvanje drvja...seloto gori babata se ceshla.Tresla se gora rodio se mish.
A be sto e ovaa napast na srbomanive ....resile da ja opravaat makedonija bre...bre..bre...More gledajte si go vasiot stadion (UPS) drzvaa de .....Tresla se gora rodio se mish.
ti mesajo nema li da zasadis drvo?ili ke ostajs nekoe ``vmrovce`` da zasadi +1 i za tebe?
Sho baram jas da sadam drva tamu...se drvo do drvo kje bidi.
А ти ќе одиш летото да ги потпалуваш......ја знаеме девизата на сдсм...што полошо за државата дотолку подобро за сдсм....друг начин и нема повторно да се вратите на власт....само морам да приметам дека и вмро-дпмне со некои потези несвесно ви одат на рака.Sho baram jas da sadam drva tamu...se drvo do drvo kje bidi.