Владата ги малтретира граѓаните?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување
Утре вмровчиња облечете чизмички, кално ќе биде.

"Утре Македончиња облечете чизмички, кално ќе биде."
Или мислиш Македонците од Пехчево или Ресен кои се приврзаници на СДСМ нема да излезат да посадат дрво? :wink:

Најточно: Утре српчиња (lol) останете дома, ќе врне! И така не сте потребни...

Па не е мутав на 5` целзиусови у кал да се прави на свиња и да сади суровици.
(пошто некој дебил од влада пресметал дека така ќе се добере до провизија,затоа што толку му сече).
ВТОР РАБОТЕН ДЕН...
у рамки на една година,
некој се дрзнува да го одземе од фирмите кои што ги плаќаат вработените и ги шета у кал да садат суровици...
Јас прашам:
Кој ќе компензира штета?

п.с. А да... заборавив,извинете...
>>>
http://uk.youtube.com/watch?v=jcRxwjPmAqw
:baeh:

Кој сака може да засади дрвца кој не НЕМОРА,ако за тоа мисли дека некој го малтретира.

E srbomance srbomance,ziveess jades i dises vozduh zamisli,stetis na ovaa drzava posto tvojata kako fudbalski stadion stana, nema kade ni drva da posadite, i ako de ke se ramnite so edno san marino ,monako .I da sedi utre doma i pukaj seir na tie sto ke sadat drva da mozes ti stetocino da dises cist vozduh.E toa ti e Razmisuvanje....

.Tresla se gora rodio se mish.
A be sto e ovaa napast na srbomanive ....resile da ja opravaat makedonija bre...bre..bre...More gledajte si go vasiot stadion (UPS) drzvaa de ....
Ke se oprai i bez vas ....Neznam so vi preci zasaduvanje na drva ?????Nema politika ,nema reklami,ne gi sadi grujo ili vmro...ili vi smeta u vase vreme deka ne pravevte takvi nesta da be....sea mi tekna .....:uvo::uvo::uvo:!!!

Sho baram jas da sadam drva tamu...se drvo do drvo kje bidi.

Таквите како тебе никој не ги ни кани да садат.
Македонците ќе си засадат дрво во Македонија!
Србите во Србија, нели?

Sho baram jas da sadam drva tamu...se drvo do drvo kje bidi.
А ти ќе одиш летото да ги потпалуваш......ја знаеме девизата на сдсм...што полошо за државата дотолку подобро за сдсм....друг начин и нема повторно да се вратите на власт....само морам да приметам дека и вмро-дпмне со некои потези несвесно ви одат на рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom