M
Mario Gómez
Гостин
И на словенците Удрих им се повреди, е што ми је мило ем драго![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Плус Смодиш нема асално тренирано и играно контакт-игра доста време .И на словенците Удрих им се повреди, е што ми је мило ем драго![]()
Имаше некоја повреда и не можеше нормално да тренира со останатите, али тренираше по посебна програма, секако без топка . На крајот испадна дека нема да е доволно спремен за да даде максимум и многу логично е што Здовц му се заблагодари . Остро беше осуден од медиумите што се откажува од една од најголемите ѕвезди, али не е ни он луд да носи повреден играч у ростер .А што е уствари проблемот со Вујачич? Читав демек он се чудел зашто не е повикам, ама сигурно има некоја причина. Или изиграва тренеров авторитет?
А ти да немаш нешто против Словенија?И на словенците Удрих им се повреди, е што ми је мило ем драго![]()
Па имаме 15 можни противници на првенството, што послаби се тие, што поубо за нас, сфаќаш?А ти да немаш нешто против Словенија?
Најглупо претставување имаме
Дап .Слободен ден е утре?