Европско првенство - Шпанија шампион

• Креатор на темата Креатор на темата PxFxCx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://vinovo.magnify.net/video/Jasmin-Repesa-Time-Out
Мотивација :helou:

Најверојатни 1/4 финални дуели....според мене ...

Турција - Хрватска

Словенија - Грција

Србија - Русија

Шпанијa - Фрнација
Словенија - Хрватска

Турција- Грција

Србија - Русија

Шпанијa - Фрнација

1/2 финални дуели

Хрватска - Србија
Шпанијa - Грција

17.09.2009
Русија - Србија
Франција - Шпанија

18.09.2009
Турција - Грција
Словенија - Хрватска

Според мене 1/2 ќе играат

Словенија - Србија
Турција - Франција

Очекувам повеќето натпревари во 1/4 финалето да бидат неизвесни.

Турција и Грција ќе биде секако многу интересен дуел, но иако Турција игра одлично на ова првенство мала предност им давам на циганите.

Словенија мислам дека ќе ја добие Хрватска која не покажа речиси ништо на ова ЕП.

Србија и Русија ќе биде тесно, но мислам дека Србија ќе победи.

Франција и Шпанија веројатно и најнеизвесен дуел, но сепак предноста им ја давам на Шпанците и покрај тоа што не играат во којзнае каква форма.

Србија - Словенија ...

Шпанија - Грција ...

Моја прогноза во која би се видело која беше најтешката група ...

Али, о том - потом ...

Утре у 18.15 Србија - Русија а у 21,00 Шпанија - Франција ...

Нека испадне Србија и Хрватска и европсково ќе биде ОК.

Нека испадне Србија и Хрватска и европсково ќе биде ОК.

Да Хрватите оти играа секоаш против нас.Кога требаа да победат со Русија или со Франција изгубија. А Србите да испаднат оти ги мразам и се големи идиоти. Нема да го гледам првенството веќе и да навивам за Србија како алтернатива на Македонија како голем број од тука.

Аиии какво газење ќе има денес, Франција ќе го прими од Шпанија :)))
п.с Ќе може некој со сигурност да ми каже кој нема да играат за Словенија, за да знам кога ќе уплаќам денес :) ?

п.с Ќе може некој со сигурност да ми каже кој нема да играат за Словенија, за да знам кога ќе уплаќам денес :) ?

Ај у проценти ...шансите да играат се :

Смодиш - 5 %
Драгич -20 %
Домен Лорбек - 30 %

Аиии какво газење ќе има денес, Франција ќе го прими од Шпанија :)))

Не биди толку сигурен дека ќе гази Шпанија, многу тесно и неизвесно ќе биде

Јас мислам дека Шпанија вечер нема да тепа..Не се во форма некако.. ама ке видиме :helou:

За некаде околу 20 минути стартува првиот 1/4 финален натпревар СРБИЈА-Русија... напред СРБИЈООО :)

Ајде со среќа нека им е на Србите, имаат според мене појак тим и ќе одат понатаму.

Одлична игра на српската репрезентација во првото полувреме, не им одеше многу шутот за тројка но сепак се извадија со нивната пожртвувана игра. Ако продолжат вака ќе нема неизвесност до крајот на натпреварот.

Србија демонстрираше една страшна одбранбена игра и заслужено ќе чека противник од мечот Словенија-Хрватска. Браво за Србија!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom