Bullet for my valentine

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
brat toa e do vkus vise ama jas ipak mislam deka poveketo lugje ke se slozat so mene deka ima i mn po bolje i po mokni raboti od toa sto go napravile metalika...
Абе ако има ајде пушти да видам. Како што гледам само ти пишуваш дека има нешто по добро од Металика.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Може некој да дефинира "Моќно" у метал музиката ? Мислам, како гледате што е помоќно ?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Абе ако има ајде пушти да видам. Како што гледам само ти пишуваш дека има нешто по добро од Металика.
Кажи ми прво каков жанр на музика слушаш за да ти пуштам да видиш што е подобро од Металика .

Инаку Фолен , за мене моќност = енергија на сцена. :)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Па нели читаш што имам напишано за блек металот?
Штом спомнувате блек метал овде значи стварно немате осет за музика веќе. Според мене Металика се нај добар бенд во светот па да видам сега што мислите за тоа.
а според мене ти си дете недораснено... аххх леле да сум модератор, на сите такви како тебе ке ни удрам еден бан да не ја тупат смислата на овој форум...

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Кажи ми прво каков жанр на музика слушаш за да ти пуштам да видиш што е подобро од Металика .

Инаку Фолен , за мене моќност = енергија на сцена. :)
Слушам Rock, Alternative rock, Hard rock, Metal, Heavy metal, nu metal малце(не сакам многу хипхоп во песните :)) од металкор само булет ги слушам признавам :P, Punk rock... тоа е :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Епа гледаш , таков ти е стилот што неможеш да кажеш дека се Металкор. На jamey_jesta ќе му препуштам да ти линкне нешто металкор бидјеќи тоа е негово подрачје .

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Епа гледаш , таков ти е стилот што неможеш да кажеш дека се Металкор. На jamey_jesta ќе му препуштам да ти линкне нешто металкор бидјеќи тоа е негово подрачје .
OK ама добри се булет што:). Дај пушти нешто што не знам да видам:smir:

а според мене ти си дете недораснено... аххх леле да сум модератор, на сите такви како тебе ке ни удрам еден бан да не ја тупат смислата на овој форум...
Епа темава е за булет, а ти цело време пишуваш лоши работи за нив не јас. Зошто мене да ме банират?

Е шо е сега работава никој ништо не пишува веќе, ајде чекам линк од некој бенд што не го знам.:)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
OK ама добри се булет што:). Дај пушти нешто што не знам да видам:smir:

Епа темава е за булет, а ти цело време пишуваш лоши работи за нив не јас. Зошто мене да ме банират?

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Е шо е сега работава никој ништо не пишува веќе, ајде чекам линк од некој бенд што не го знам.:)
Ти чим на вакви бендови се палиш ко мало дете, онда има уште безброј бендови што не ги знаеш!

Земи послушај метал!

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Со е тоа третото деф метал ли? Кажав вакви сранја не сакам. А и немам време сега после ке ги видам другите видеа.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
хаха овој спот у срце ме удара...

Со е тоа третото деф метал ли? Кажав вакви сранја не сакам. А и немам време сега после ке ги видам другите видеа.
ооо ти семоќен музички експерту...
па тие видеа што ги постира Блајнд уствари се металкор и хардкор бе...
цццц свашта човече...
ПАТЕТИЧНО МАЛО ФЕЈКЧЕ!!!! ете тоа си ти...

F

FallenHypaspist

Гостин
Човек ти ги читав претходните постови...прво се насмеав па после ми доде чувството дека треба да те убијам...млатев десет минути во перницата...и се смирив...

Иначе ако е зборот за Булет - заслушај и определи ги....не читај нешта кои се напишани на форуми од типот ''На крају света''
Булет ти се Металкор кој тежнее накај треш...и тоа металкор со треш кој е газен, газен, газен, газен,плукан,посипан со расипано вариво,повторно газен,намажан со мувла од расипан ајвар...и мислам дека имаше коњски измет ставено...но не сум сигурен.

Така да овој микс од најразлични нешта ненаслушан човек не може да го примети тоа туку ќе каже ова ти е уникат...Според мене ти не си некој наслушан човек....Треба да си некој почетник кој од филмовите на Металика,Мејден....навлегол во филмовите на Тривиум,Булет...-тоа е дел од почетокот.....знаеш зш - зш ако си излегол од почетокот ќе знеш да разликуваш квалитет од неквалитет...и ќе знаеш какви коментари да оставаш...

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Треба да си некој почетник кој од филмовите на Металика,Мејден....навлегол во филмовите на Тривиум,Булет...-тоа е дел од почетокот.....знаеш зш - зш ако си излегол од почетокот ќе знеш да разликуваш квалитет од неквалитет...и ќе знаеш какви коментари да оставаш...
и тоа многу лош почеток ако отидеш од Металика и Мејден на Тривиум, се знае што иде после тие 2 бенда....SLAYEEEER!!!! :D

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Човек ти ги читав претходните постови...прво се насмеав па после ми доде чувството дека треба да те убијам...млатев десет минути во перницата...и се смирив...

Иначе ако е зборот за Булет - заслушај и определи ги....не читај нешта кои се напишани на форуми од типот ''На крају света''
Булет ти се Металкор кој тежнее накај треш...и тоа металкор со треш кој е газен, газен, газен, газен,плукан,посипан со расипано вариво,повторно газен,намажан со мувла од расипан ајвар...и мислам дека имаше коњски измет ставено...но не сум сигурен.

Така да овој микс од најразлични нешта ненаслушан човек не може да го примети тоа туку ќе каже ова ти е уникат...Според мене ти не си некој наслушан човек....Треба да си некој почетник кој од филмовите на Металика,Мејден....навлегол во филмовите на Тривиум,Булет...-тоа е дел од почетокот.....знаеш зш - зш ако си излегол од почетокот ќе знеш да разликуваш квалитет од неквалитет...и ќе знаеш какви коментари да оставаш...
Ауууу ти па од шо си ептен ного наслушан и од шо слушаш свашта веке не знаеш и ти шо слушаш па на мене ке ми солиш памет!
И за тоа што викаш газен и не ти знам шо нема врска. Металот се знае што си е не може некој песна да биде мешана од се и сешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom