Bullet for my valentine

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Оние видеата повеке личат на вашиот деф метал. Од хеви метал почнаа тешки сранја да излегуваат, та деф метал, та вампирски метал, па некој гјаволски метал, и се е ојдено у пичку матер, а од сите тие сранја само булет вредат да се слушат :pos2:

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
hahah dobar si...a ti si slsusnal neso poveke od metalika i maiden pa da zboris za metal?!

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Абе јас слушам тоа навистина што флева во ушинјата а не тоа што флева во едното и излегува од другото:pos2: Ејваа цела вечер можам мајтап да си играм со вас не ли сваќате?:pusk:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Човек ти ги читав претходните постови...прво се насмеав па после ми доде чувството дека треба да те убијам...млатев десет минути во перницата...и се смирив...

Иначе ако е зборот за Булет - заслушај и определи ги....не читај нешта кои се напишани на форуми од типот ''На крају света''
Булет ти се Металкор кој тежнее накај треш...и тоа металкор со треш кој е газен, газен, газен, газен,плукан,посипан со расипано вариво,повторно газен,намажан со мувла од расипан ајвар...и мислам дека имаше коњски измет ставено...но не сум сигурен.

Така да овој микс од најразлични нешта ненаслушан човек не може да го примети тоа туку ќе каже ова ти е уникат...Според мене ти не си некој наслушан човек....Треба да си некој почетник кој од филмовите на Металика,Мејден....навлегол во филмовите на Тривиум,Булет...-тоа е дел од почетокот.....знаеш зш - зш ако си излегол од почетокот ќе знеш да разликуваш квалитет од неквалитет...и ќе знаеш какви коментари да оставаш...
у најголем дел се согласуем со тебе(особено овој последното хахаха)...

пример за metalcore

и Булет

значи... колку и да не ви се допаѓа, булет се треш... знам дека се фејкери,позери итн... но дали несогласувањето со истината(дека се треш метал бенд) треба да се изразува со тоа што вие ги набројувате у металкор???
булет немат врска со металкор, не се металкор група(иако имат одредено влијание од овој жанр), неможеш да ги стаиш со Killswitch Engage,I Killed The Prom Queen,Parkway Drive, August Burns Red и тн...
најмалце миљон пати имат изјавено дека нивни идоли се металика,тривиум,машин хед, кои се нео-треш бендови, т.е треш...
плус, имат направено миљон кавери од металика... што само по себе суди кои се и што се...
на сите металци им се одбивни овие, и колку да се отарасите од нив, велите дека се металкор(не само на овој форум, туку на многу интернет портали)... ај молим ве воздржете се од овакви изјави... колку и да не ги сакате, сепак прифатете си дека се метал... :smir:

DeffLeppard

Jas- 47
Член од
29 јануари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ja se soglasuvam so Blind deka nema potreba da se zamarate so zanrot na bullet, tocno e deka matt u intervju go istaknuva bendot ko heavy metal...a ne da se pravite seznajkovci i bla bla....drugi gomnarii da zborite...4itate po wikipedii deka se metalcore i ajde.....samo kazete dali vi se sviga....a dali navistina se dobar bend ili ne....pa mozete da gi kritikuvate ali.....dosta ke naucite za niv ako malko pro4a4kate na internet, the poison im e zakon album....imaat malce sranja u scream aim fire...ali deka se komercijala...daleku se od toa!ae:drk:btw ne se za dzabe najdobar britanski bend....

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
у најголем дел се согласуем со тебе(особено овој последното хахаха)...

пример за metalcore

и Булет

значи... колку и да не ви се допаѓа, булет се треш... знам дека се фејкери,позери итн... но дали несогласувањето со истината(дека се треш метал бенд) треба да се изразува со тоа што вие ги набројувате у металкор???
булет немат врска со металкор, не се металкор група(иако имат одредено влијание од овој жанр), неможеш да ги стаиш со Killswitch Engage,I Killed The Prom Queen,Parkway Drive, August Burns Red и тн...
најмалце миљон пати имат изјавено дека нивни идоли се металика,тривиум,машин хед, кои се нео-треш бендови, т.е треш...
плус, имат направено миљон кавери од металика... што само по себе суди кои се и што се...
на сите металци им се одбивни овие, и колку да се отарасите од нив, велите дека се металкор(не само на овој форум, туку на многу интернет портали)... ај молим ве воздржете се од овакви изјави... колку и да не ги сакате, сепак прифатете си дека се метал... :smir:
Да да на сите металци им се одбивни, затоа имат направено сега огромен World tour што трае од лани можеби од мај па некаде до август месец оваа година и на концертите се качуват еден врз друг за да ги гледат. И се гледа колку знаеш за нив оти викаш дека имат миљон кавери од металика а имат само 2. Се разбира дека Металика ке им се идоли не некој сранја бендови што свират без душа што се вели. Get real kid!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Да да на сите металци им се одбивни, затоа имат направено сега огромен World tour што трае од лани можеби од мај па некаде до август месец оваа година и на концертите се качуват еден врз друг за да ги гледат. И се гледа колку знаеш за нив оти викаш дека имат миљон кавери од металика а имат само 2. Се разбира дека Металика ке им се идоли не некој сранја бендови што свират без душа што се вели. Get real kid!
ееејјјј... леле ме изнервира детево!!!!
Ацка(фален хипаспист) придружуем ти се ако му планираш убиство....:pos2:
абе алоооо така е зборот реков миљон, чисто онака...што е и делимично точно друже... погледни само у живо колку кавери имат праено...:wink:
неможеш со главата у ѕидот...
а и од далеку се гледа дека си патетично фејкче, како што напоменав погоре...

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Тие фаци горе уопште не изгледат Hardcore за Metalcore:pos2:

ееејјјј... леле ме изнервира детево!!!!
Ацка(фален хипаспист) придружуем ти се ако му планираш убиство....:pos2:
абе алоооо така е зборот реков миљон, чисто онака...што е и делимично точно друже... погледни само у живо колку кавери имат праено...:wink:
неможеш со главата у ѕидот...
а и од далеку се гледа дека си патетично фејкче, како што напоменав погоре...
Де бре не се нервирај толку:smir: а кавери во живо можно е да се имале кога се биле Jeff killed John, или My fist your mouth her scars беше ако не се лажам. Е со ова докажувам веќе дека добро ги познавам Булет.

DeffLeppard

Jas- 47
Член од
29 јануари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
abe jamey jasta...:vozbud: imas..dobar primer na metalcore video,pomesano u kurac so death metal(ona prvoto) i te gleam pravis sporedba so all this things I hate(revolve around me)! nema so da kazam....majstor si:vozbud:a da ti kazam....oti all this things e klasificirana u alternative na bullet!dobar primer si zel! eve po ovoj post ti davam...pa da vidis stvarno so e ....cist heavy metal....a ne so jadite gomnarii metalcore:pos2:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
abe jamey jasta...:vozbud: imas..dobar primer na metalcore video,pomesano u kurac so death metal(ona prvoto) i te gleam pravis sporedba so all this things I hate(revolve around me)! nema so da kazam....majstor si:vozbud:a da ti kazam....oti all this things e klasificirana u alternative na bullet!dobar primer si zel! eve po ovoj post ti davam...pa da vidis stvarno so e ....cist heavy metal....a ne so jadite gomnarii metalcore:pos2:
мене ич не ме боли к*р што свират булет...
се што ме мене интересира е тоа што не се металкор... и никад нема ни да бидат...
а брат ако не си знал, металкорот ПОТЕКНУЕ од дет металот!!!!:tapp:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

Де бре не се нервирај толку:smir: а кавери во живо можно е да се имале кога се биле Jeff killed John, или My fist your mouth her scars беше ако не се лажам. Е со ова докажувам веќе дека добро ги познавам Булет.
Бидејќи нема коса за бенгање не е хардкор ??
Еве ти како треба да изглда хардкор тип .

Макар да има и некој кој што тераат Scene изглед ко :

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225

ја не викам дека не ги знаеш булет...
него ја викам дека булет не се металкор... а и дека булет се тапа(иако тоа неможе да се докаже бидејки јебига, вкус,што ти го избираш)

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
По хардкор од ова не постое и не смее да постое хахаха

F

FallenHypaspist

Гостин
Ja se soglasuvam so Blind deka nema potreba da se zamarate so zanrot na bullet, tocno e deka matt u intervju go istaknuva bendot ko heavy metal...a ne da se pravite seznajkovci i bla bla....drugi gomnarii da zborite...4itate po wikipedii deka se metalcore i ajde.....samo kazete dali vi se sviga....a dali navistina se dobar bend ili ne....pa mozete da gi kritikuvate ali.....dosta ke naucite za niv ako malko pro4a4kate na internet, the poison im e zakon album....imaat malce sranja u scream aim fire...ali deka se komercijala...daleku se od toa!ae:drk:btw ne se za dzabe najdobar britanski bend....
Глеј брат...не ме мене нервира во музиката толку што некои крадната ово оно и слични срања толку колку што ме нервираат срања на пр кога ни самите не знаат да се дефинираат себеси и својата музика....Мат има изјавено така...но тоа може да биде прифатено од некој напален тинејџер....ти што мислиш...што е слушал Мат пред да почне да компонира....освен за треш и за хеви дали е чул за нешто друго...???

Kajgana Shop

На врв Bottom