Bullet for my valentine

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.515
Поени од реакции
8.225
Бидејќи нема коса за бенгање не е хардкор ??
Еве ти како треба да изглда хардкор тип .

Макар да има и некој кој што тераат Scene изглед ко :
офтопик.... незнам од кај искара оваа песна 6 милиони кликови на јутуб...
ја бегам да учим.... прва смена сум утре плус....аааа ке ме фати 2 саат...
ај ке дебатираме утре преку ден... поздраф...

F

FallenHypaspist

Гостин
Бреј луѓе нели сваќате дека човеков е ненаслушан баш како што пишав....суетата го удави на право...Гледај

Јомбастик читај и не се лути - твоето уво и свест сеуште не се дошле на тоа ниво за да можеш да ги сватиш и дет металот, блек металот и грајндот итд итд...едноставно ти звучат претешко и чудно.....

ПС. И свати дека булет се мешавина од 300 чуда кои не треба да се заедно за да музиката постигне квалитет,+ тие 300 смешани чуда не се ни нивни...како на музички така и на културен план...

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
офтопик.... незнам од кај искара оваа песна 6 милиони кликови на јутуб...
ја бегам да учим.... прва смена сум утре плус....аааа ке ме фати 2 саат...
ај ке дебатираме утре преку ден... поздраф...
Оти треба по малце ли да има да не е комерцијална :pos2:
Вие од ова ако гледате дали е комерцијална песната сте се заебале гадно. Тогаш значи дека и Slipknot комерцијала?

Бреј луѓе нели сваќате дека човеков е ненаслушан баш како што пишав....суетата го удави на право...Гледај

Јомбастик читај и не се лути - твоето уво и свест сеуште не се дошле на тоа ниво за да можеш да ги сватиш и дет металот, блек металот и грајндот итд итд...едноставно ти звучат претешко и чудно.....
Абе веза немат :pos2:, колко и да слушам метал никогаш нема да ми се допагјат тие жанрови.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Оти треба по малце ли да има да не е комерцијална :pos2:
Вие од ова ако гледате дали е комерцијална песната сте се заебале гадно. Тогаш значи дека и Slipknot комерцијала?

Абе веза немат :pos2:, колко и да слушам метал никогаш нема да ми се допагјат тие жанрови.
Слипкнот се комерцијала ! И не се метал , ну-метал се .. А ну-металот не е метал.

DeffLeppard

Jas- 47
Член од
29 јануари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
abreee.....jamey jasta....:pos2:
pak si greska!SLusaj:metalcore- poteknuva od heavy metal breeeee!

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Таа песна горе од Jamey Jasta уопште има ли некаков текст или само wawaawwaaw се пее цело време?

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
lelel coek stv ne ti e lesno znaci site ti vikaat deka ne si naslusan ko so treba i fallenhypaspist ubavo ti kaza pogore nemoes use da zboris za se a za ova so si go psial nikogas nema da slusam takvi zanrovi ako pises za 2 godini deth metal i black metal zakon ja ke te ubijam od remetenje!!!

DeffLeppard

Jas- 47
Член од
29 јануари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
na kraj kraista....jamey jasta ako sakas metalcore so tvoeto death metal sranje... , po so gleam ne samo ti i site ste zapnale so metalcore...slusni gi no control i ashes of the innocent of bullet..!i..:drk:mlati! no hard feelings!:smir:

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
lelel coek stv ne ti e lesno znaci site ti vikaat deka ne si naslusan ko so treba i fallenhypaspist ubavo ti kaza pogore nemoes use da zboris za se a za ova so si go psial nikogas nema da slusam takvi zanrovi ako pises za 2 godini deth metal i black metal zakon ja ke te ubijam od remetenje!!!
Ај ке видиме дали ке пишам дали се закон. I'd rather watch paint dry.

F

FallenHypaspist

Гостин
Не мора да значи - металкорот е хибрид од хардкор + било каков метал......

Јомба стик можеби еден ден ќе сватиш.....ќе се ислушаш и ке видиш дека сме биле во право....сега можеш колку сакаш да се лутиш и да напаѓаш...

Барем сите видоа дека цело време ние напаѓаме со факти додека ти се праниш со грб...немаш никакви аргументи...

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Хехе фала за ранкот типци, преги бев почетник сега сум џомба. Е тоа ти е хардкор. Cheers:smir:

DeffLeppard

Jas- 47
Член од
29 јануари 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Глеј брат...не ме мене нервира во музиката толку што некои крадната ово оно и слични срања толку колку што ме нервираат срања на пр кога ни самите не знаат да се дефинираат себеси и својата музика....Мат има изјавено така...но тоа може да биде прифатено од некој напален тинејџер....ти што мислиш...што е слушал Мат пред да почне да компонира....освен за треш и за хеви дали е чул за нешто друго...??? __________________
In Flames We Trust!!!

E vaka:Po so bullet kao bullet for my valentine postojat od 2004 kako heavy metal i ne se lazete deka se metalcore da go ebam.....pred toa se bile Jeff killed Jones taka nekako...i dosta praele cover-i od metallica,pa i pantera,taka da zanrot ne moze da bide nafrlen i prifaten od nekoj tinejdzer koa bullet se klasificirat u heavy metal! se razbira oti ima otstapki od zanrot nekade...da go ebam....kao metallica so bi rekle za nothing else matters, bi rekol netipicno za niv ....ali ne go svakajte toa kao da se izgubeni slucai i da neznaat so se!

slusajte be kurvi4inja zs taka 'nesvesno' kao moroni begate od temata a se nafrlate kao hieni na jombastik....ko demek ste vie naslusani rockeri6ta........pisete dali vi se dopaga muzikata,odnosno pesnite na bullet a ne koj zanr se i da mu gi objasnuvate site zanri i pod zanri!:drk:kulirajte:salut:

F

FallenHypaspist

Гостин
Глеј брат...не ме мене нервира во музиката толку што некои крадната ово оно и слични срања толку колку што ме нервираат срања на пр кога ни самите не знаат да се дефинираат себеси и својата музика....Мат има изјавено така...но тоа може да биде прифатено од некој напален тинејџер....ти што мислиш...што е слушал Мат пред да почне да компонира....освен за треш и за хеви дали е чул за нешто друго...??? __________________
In Flames We Trust!!!

E vaka:Po so bullet kao bullet for my valentine postojat od 2004 kako heavy metal i ne se lazete deka se metalcore da go ebam.....pred toa se bile Jeff killed Jones taka nekako...i dosta praele cover-i od metallica,pa i pantera,taka da zanrot ne moze da bide nafrlen i prifaten od nekoj tinejdzer koa bullet se klasificirat u heavy metal! se razbira oti ima otstapki od zanrot nekade...da go ebam....kao metallica so bi rekle za nothing else matters, bi rekol netipicno za niv ....ali ne go svakajte toa kao da se izgubeni slucai i da neznaat so se!
Е така де...ја обожавале Металика и почнале кавери од неа....подоцна чуле дека Металика се главно влиание во треш движењето и си рекле...па ние сме биле треш...брејјј...каква грешка...Исто како што ДФЛ изјавија дека се мелодик-дет...а нема никаква врска...Мислеле се што е драње е дет метал и затоа што музиката им е мелодична...мелодик дет...

Пс.....не вреди да се расправам со вакви.....сакате да излезете од почетокот но никако не ви иде...ма не ви иде...

Kajgana Shop

На врв Bottom