VoniVaraS
Искусен :)
- Член од
- 20 април 2009
- Мислења
- 543
- Поени од реакции
- 328
НЕможе.Дали може да се отклучи медиа рециверот мп300 и снимениот материјал од каналите на пример од ХБО да може да се префрли на усб ?
НЕможе.Дали може да се отклучи медиа рециверот мп300 и снимениот материјал од каналите на пример од ХБО да може да се префрли на усб ?
Темата засега ќе остане тука бидејќи се работи за IPTV може да се развие дискусија и да се добијат информации и помош а во Филм и ТВ веќе има општа тема.ај некој модератор нека ја префрли темава во Филм и ТВ. Таму и е местото
не читав постовиве претходно...
па...
можам снимената содржина да ја ставам на усб.. или билошто..
глеам има УСБ порт...
се користи тој усб порт или така е ставен да личи?
чек сегаDobro be, ne mozesh da chitash ili shto e? Samo edno mislenje pogore istoto go prashale, aj sfakam da imashe 800 stranici i normalno nema site da gi pregledas za edno mislenje, ama eden post nad tebe istoto go prashale
On topic: Dali nekoj ima pristap na HD Videotekata? Jas ne mozham zatoa shto uste nema optichki internet vo regionov, rekoa posle 2011 nekade, a sigurno nad 10 pati sum baral. Me interesira nekoj so HD Videoteka da kaze kakov e kvalitetot na filmovite 1080 ili 720, i dali site (ako ne site ama ponovite) filmovi sto se i na obichnata videoteka gi ima i na HD?
Snimenata sodrzina moze so DVD/Blu-ray Recorder da se snima vo DVD/Blu-ray disk. Ne samo snimenata, moze sve da se snima vaka, bukvalno sve.
чек сега
сниманото на тој приемникот пример формулата ја снимам и ќе можам со DVD/Blu-ray Recorder да ја снимам на DVD/Blu-ray disk??????????
значи има начин ако е така
ти имаш пробано?
а за оптиката ќе биди цела МК покриена оваа 2011?
или само во уште некоја зграда ќе наместат
Усб портот е за екстерен хард-диск...во случај да ти се преполни хард-дискот од ресиверотне читав постовиве претходно...
па...
можам снимената содржина да ја ставам на усб.. или билошто..
глеам има УСБ порт...
се користи тој усб порт или така е ставен да личи?
ама не можи да го користиш портот така? и џабе ти е значиУсб портот е за екстерен хард-диск...во случај да ти се преполни хард-дискот од ресиверот
Топ си е квалитетот, али на бакаров сецкаат многу...и неможе да се гледаат заради тоа. Иначе да прашам има ли некој информации за тоа LiveToVod (на крај од видеотеката)???Dobro be, ne mozesh da chitash ili shto e? Samo edno mislenje pogore istoto go prashale, aj sfakam da imashe 800 stranici i normalno nema site da gi pregledas za edno mislenje, ama eden post nad tebe istoto go prashale
On topic: Dali nekoj ima pristap na HD Videotekata? Jas ne mozham zatoa shto uste nema optichki internet vo regionov, rekoa posle 2011 nekade, a sigurno nad 10 pati sum baral. Me interesira nekoj so HD Videoteka da kaze kakov e kvalitetot na filmovite 1080 ili 720, i dali site (ako ne site ama ponovite) filmovi sto se i na obichnata videoteka gi ima i na HD?
Snimenata sodrzina moze so DVD/Blu-ray Recorder da se snima vo DVD/Blu-ray disk. Ne samo snimenata, moze sve da se snima vaka, bukvalno sve.