MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
нема сеуште начин да се препознае на менито. за ХБО дигитал најавата беше дека ќе се пушти во прва половина на јануари (а тоа е сега). веројатно максимум до крај на месецов ќе биде пуштена. у секој случај нема да биде во март. ХБО видеотеката е целосно бесплатна односно е вклучена во претплатата за ХБО - 350 ден. и 100 филма да изгледаш месечно цената е таа фиксна.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.747
Поени од реакции
52.705
Ја пуштиа HBO Digital видеотеката на MaxTV. Засега, нема некој голем избор на филмови, околу 40-50, ама добро е, бесплатни се (барем до 31 март).

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
Ја пуштиа HBO Digital видеотеката на MaxTV. Засега, нема некој голем избор на филмови, околу 40-50, ама добро е, бесплатни се (барем до 31 март).
Затоа е и бесплатна што мислеше дека ќе ја пуштат видеотеката со 100+ филмови?Не се глупи ни они:pos2::pos2: Сега кога нема филмови ќе избутаат и после коа ќе почнат со наплата на каналите ќе напунат со филмови:wink:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.747
Поени од реакции
52.705
Затоа е и бесплатна што мислеше дека ќе ја пуштат видеотеката со 100+ филмови?Не се глупи ни они:pos2::pos2: Сега кога нема филмови ќе избутаат и после коа ќе почнат со наплата на каналите ќе напунат со филмови:wink:
Пак вреди, два филмски канали плус бесплатна видеотека со 100+ филмови за 300 денари.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не се малце 50
A Max tv контролира ХБО виедотеката шо ќе дава?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.194
Поени од реакции
8.278
ајде накратко ова снимањево ограничено ли е некако повеке од 50минути не ми снима гледам хардот е 320гб..усб стик ставив не реагира а у упаството и не пишува за нив за што употреба се..ова снименово да не пробал некој да се пребаци или да го извади хардот па да се поврзе на ПЦ па да се извади што е снимено или да бидам првиот да видам што ке се случи :wink:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
ајде накратко ова снимањево ограничено ли е некако повеке од 50минути не ми снима гледам хардот е 320гб..усб стик ставив не реагира а у упаството и не пишува за нив за што употреба се..ова снименово да не пробал некој да се пребаци или да го извади хардот па да се поврзе на ПЦ па да се извади што е снимено или да бидам првиот да видам што ке се случи :wink:
И јас сум пробала да поврзам УСБ хард диск, али не реагира, не ни знам што функција врши тоа. Повеќето што ми кажале, а работат во Телеком, е дека нема некој начин сниманото да иди у компјутер :) Инаку провери да не ти е полн хард дискот, ако не е знам и мене ми правеше ваков проблем, пробај рестартирај го. Или пробај со рачно снимање.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Знае ли некој како можам да го откажам HBO пакетот при крај ми се трите месеци...?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.760
Поени од реакции
8.181
Знае ли некој како можам да го откажам HBO пакетот при крај ми се трите месеци...?
171 -->1 за македонски-->0 за да те фклучи на MaxTV операторот и речи им сакам да го откажам HBO пакетот на MaxTV , земи ја телефонската сметка и матичниот број на чие име е интернетот и телевизијата

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.760
Поени од реакции
8.181
филмовите што се на на HBO Digital се околу 40-50 и тие си се менуваат секој месец значи секој месец се бришат постоечките филмови и на нивно место се додаваат нови ,Макс тв не е одговорен за оваа видеотека туку самите HBO

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.194
Поени од реакции
8.278
ова снимањето им е голема глупост посебно на Мак каналите коа Епг не им е точно и ако пример ти почне филмот и стиснеш рец он ти снима што ти е на ЕПГ а не тоа што моментално се дава ептен голем минус.

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
ова снимањето им е голема глупост посебно на Мак каналите коа Епг не им е точно и ако пример ти почне филмот и стиснеш рец он ти снима што ти е на ЕПГ а не тоа што моментално се дава ептен голем минус.

za nasite kanali da, ama konkretno za stranskite EPG-to e tocno do minuta (primer HBO, Viasat, TV1000). vo princip maxtv ne se krivi sto taka ja dobivaat programta od televiziite i sto pustaat po 15 min reklami na film, taka sto koga ti e za snimanje na nasi kanali ne se vodi sprema EPG tuku podesi si racno snimanje. primer ako na A1 ima film od 20 do 22 ti podesi racno da se snima na A1 recimo od 19:30 do 23h

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Затоа си користам рачно снимање на нашите канали :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.760
Поени од реакции
8.181
ќе си наместиш рачно снимање значи саатот ти ќе го одредиш кога да снима:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom