Ф
ФорцаМилан
Гостин
Се секавам и на оваа....офф времињавааа нишо ке мораме да бараме нов ваков... се надевам дека има таковИ до пред 3 години беа убави времиња ...
Ех овој да изигра 3-4 месеци на ова ниво..
Се секавам и на оваа....офф времињавааа нишо ке мораме да бараме нов ваков... се надевам дека има таковИ до пред 3 години беа убави времиња ...
Ех овој да изигра 3-4 месеци на ова ниво..
Убаво време беше тоа,Шева,Пирло,Кафу,Неста,Сидорф сите во форма....сега дечково на клипов две и пол години незнае ваков пас да даде,како да го мрзи што е жив изгледа на терен :nesum: дај боже вечер и тој и Роналдињо да се изиграат како што знаат и им се смееме на Реал и Кака на сред Бернабе :wink:Ех овој да изигра 3-4 месеци на ова ниво..
Слики СЛИКИ дечкоЕве ме пакгледам сте биле активни додека не бев тука,успеав некако да ја гледам утакмицата со Рома и мислам дека второто полувреме што го одигравме е најдоброто оваа сезона,посебно за МиланДињо(така пишуваше низ италија),би сакал и вечерва да играме со истата формација 4-3-3 !гледам многу јако го папале песимистите после полувреме
,само не сакам да се караат навивачи на Милан,што ке биде ако тие у Милано така се караат!?
иначе Милано е преубав град,и покрај сите напори не успеав да идам до С.Сироно барем си купив Дрес,мини топка,и официјален шал од Милан Фан Шоп,се надевам дека вечерва ке ме направат горд сопственик !
поздрав до сите миланези и вечерва идеме на победа !
FOoORZAaA!!
Го гледаше цел клип нели ?Убаво време беше тоа,Шева,Пирло,Кафу,Неста,Сидорф сите во форма....сега дечково на клипов две и пол години незнае ваков пас да даде,како да го мрзи што е жив изгледа на терен :nesum: дај боже вечер и тој и Роналдињо да се изиграат како што знаат и им се смееме на Реал и Кака на сред Бернабе :wink:
Да го гледавГо гледаше цел клип нели ?......ЧУДА БРАТ
Све нашa школаПобеда на Милан 1-2
стрелци кака во прво инзаги и пато во второ.
FORZA MILAN!
Дидаима некаде изнесено официјлна формација?