Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
е ај сеа што да му праиме? да му ебам мајката у п***а!

:nesvest:

Поголема глупост не можеше да напраи овој Дида значи!

Леле коментаторов колку ме курчи Пирло не се видел,медиумите се потсмевале во Шпанија,Силва паничел при секој допир со топка пенал имало иди у пичку материну ти ебам аматерот гаден....ПС. Дида да каже после на прес конгеренција колку му платија пред утакмица за киксов.

Леле коментаторов ме смее хахаа. Седорф па Седорф по се изгледа идол му е Игорче хахахах

Леле коментаторов колку ме курчи Пирло не се видел,медиумите се потсмевале во Шпанија,Силва паничел при секој допир со топка пенал имало иди у пичку материну ти ебам аматерот гаден....ПС. Дида да каже после на прес конгеренција колку му платија пред утакмица за киксов.

Леле брат ќути... све да му е*ам неписмено!

У денешно време секој е коментатор у Македонија...

Леле коментаторов ме смее хахаа. Седорф па Седорф по се изгледа идол му е Игорче хахахах

Правилно го изговара. Сум разговарал на темава со нашинец во Холандија. Зедорф, Клојверт итн се правилно изговорени.

МА ЌЕ МУ ЕБАМ ТОА КОЦКАРОТ ШТО ГО СТАЈЛЕ ДА ВОДИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА ЖИВЦИВЕ У АУТ УШТЕ ТОЛКУ ОД НЕГО МИ ОТИДОА !!!

Малце само да стегнат лавови наши да нападнат и да се растрчаат во второ полувреме може да го изненадат " скапиот " Real. Нека го пушту тој Хунтелар утакмицава ако нема желба да игра и да покаже нешто незнам на која ќе има.

Зашто уопште игра овој замброта кога лев бек е камен невиден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom