Го поседуваш форумов па да кажуваш кој каде да постира ? Ме заболе мене за детските споредби чив бил поголем, дал на Кака или на Ибра, според цената со која беа платени, Ибра чинел повеќе, според начинот на кој заминаа, и двајцата испаднаа пичкетини со таа разлика што Интер доби адекватна замена, а во Милан остана озонска дупка во тимот .Syn искрено брат шо не напнуваш.....дојде денес тука и не напна....дај бркај си работа
Ибра може нозе да му мие на КАКА и после со водата да се тушира....
taka e i plus samo kaka ne go baci znakot na real...site peskiri se prodadoa...benzema,ronaldo,ibra...ovoj posledniov edvaj cekase da si odi,ne ni kaza ostavlajam te neka ti je srecno....kaka kolku pati kaza:rossonero 4ever...i wanted to stay..ova ona...! FORZA MILAN ,aj ne rusete atmosfera sea !pozz sinterasi!Syn искрено брат шо не напнуваш.....дојде денес тука и не напна....дај бркај си работа
Ибра може нозе да му мие на КАКА и после со водата да се тушира....
moze kazal taka ama i kaza deka e rossonero 4 ever...a ti bee???so ibra li???ve poeba site..aj mrs sea od tuka !Кака: Real es mi sueño
*sueño = сон
Ајт .
Аааа, тоа што изразувал вечна љубов на Милан а потоа вели пред 60 000 луѓе на Бернабе дека му било сон да игра за нив не го правело лицемерна пичкетина, типичен хипокрит, Ибра бил оној, предавнкиот . . . бем ти ретардиран став .moze kazal taka ama i kaza deka e rossonero 4 ever...a ti bee???so ibra li???ve poeba site..aj mrs sea od tuka !
има и сегогаш ќе ги има :smir:Онака само наминав во фан клубов да видам дали уште има навивачи на Милан.
Милито има врска со неговите комплекси и тоа многу. Сети се на негова последна утакмица против Милан. Ајт.
Или со други зборови, остави ги офтопиците и навредите . . . епа ок, ке прекинам со превидите, ке почнеме со санкционирање, може ? Да бидам малку Проф во она што го работам, ок, ке го послушам твојот совет во иднина .Сун ај ако сакаш биди барем малку проф во тоа што треба да го работиш,доста бришеш постови што тебе не ти одговараат или напушти го клубов и остај не нас фановите да си збориме за нашата страст МИЛАН или биди маж и поднеси ругање кое сам си го бараше.
и ова можеш да го избиришешКака: Real es mi sueño
*sueño = сон
Ајт .
Не е провокација него реплицирање на оние кои ми велеа дека Кака вака викал за Милан, онака викал за Милан . Цитираното горе само ви укажува на тоа дека Кака е Хипокрит во оваа ситуација, исто како и Ибра .Ова твоево не е провокација????Ај биди реален,некој фан на Милан да пишуваше вакви работи во фан клуб интер одма ке јадеше бан
Не е провокација него реплицирање на оние кои ми велеа дека Кака вака викал за Милан, онака викал за Милан . Цитираното горе само ви укажува на тоа дека Кака е Хипокрит во оваа ситуација, исто како и Ибра .
п.с. Бобан : '' Me разочара фактот што Кака збореше за вечна љубов кон Милан, а сега вели дека сон му било да игра за Реал Мадрид '' - e на ова алудирав и јас .
Го поседуваш форумов па да кажуваш кој каде да постира ? Ме заболе мене за детските споредби чив бил поголем, дал на Кака или на Ибра, според цената со која беа платени, Ибра чинел повеќе, според начинот на кој заминаа, и двајцата испаднаа пичкетини со таа разлика што Интер доби адекватна замена, а во Милан остана озонска дупка во тимот .
п.с. Сасуке, не ти доликува Јувентус да ги нарекуваш ЈуБе, бар не тебе како фан на Милан .
Добро, ти читаш ли постови? т.е ги читаш ли го крај?moze kazal taka ama i kaza deka e rossonero 4 ever...a ti bee???so ibra li???ve poeba site..aj mrs sea od tuka !