- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 342
- Поени од реакции
- 63
матиони го вратиа назад не бил каа шо требаne se zalite ke imame mn jak tim za naredna sezona Abiati-Mationi-Silva-Nesta-Zambrota-Pirlo(esien)-Gatuso-Ronaldinho-Flamini-Dzeko-Pato ehheehhe
матиони го вратиа назад не бил каа шо требаne se zalite ke imame mn jak tim za naredna sezona Abiati-Mationi-Silva-Nesta-Zambrota-Pirlo(esien)-Gatuso-Ronaldinho-Flamini-Dzeko-Pato ehheehhe
Таа ера на Шева Кака и Малдини заврши,кај и е да е и Пирло ке си оди не дека придонесе со играта последниве 2 и пол год. само ако си отиде што побрзо да го земеме или Мело или Хамшик,Гаго некако ризичен ми е,а не е лошо со Сисоко и Џеко да побрзаат и со Мексес барем и да имаме златен тим.ФАЛА БОГУ онаа ГНАСАНА емерсон го избркаа штеточина најголема.Милан без Малдини, Кака, Пирло, Гатузо, Шева ... па стварно ми доаѓа да се изнаплачам :kesa:
Подобро некое дете од улица одколку пациентот Мексес, поголем киксер немам видено , другиве ти се добри , тешко Наполи дека ќе го даде Хамшик , почнаа да градат и тие добар тим Кваљарела го земаа , а тешко да продадат некој од Лавези и Сантакроче .Таа ера на Шева Кака и Малдини заврши,кај и е да е и Пирло ке си оди не дека придонесе со играта последниве 2 и пол год. само ако си отиде што побрзо да го земеме или Мело или Хамшик,Гаго некако ризичен ми е,а не е лошо со Сисоко и Џеко да побрзаат и со Мексес барем и да имаме златен тим.ФАЛА БОГУ онаа ГНАСАНА емерсон го избркаа штеточина најголема.
Аиии ако ова е вистина и го пропуШтат знаЧи се КОЊИ сеAndre' Santos: Милан е тоа што го сакам.
Овој беше оној левиот бек што играше против Италија нели? Ако е тој незнам шо чекаат од Милан, подобро овој одколку да се ебаат месец дена со трансферот на Сисоко, а и повтин ќе да е овој =)
вчера ја гледав снимка Бразил со Италија вој Андре Санстос е зверAndre' Santos: Милан е тоа што го сакам.
Овој беше оној левиот бек што играше против Италија нели? Ако е тој незнам шо чекаат од Милан, подобро овој одколку да се ебаат месец дена со трансферот на Сисоко, а и поевтин ќе да е овој =)
И дај не зезајте со Фабиано, не е он за во Милан...
Гледате дава голови за Бразил и се палите, па таму сите играат за него, само он е единствен класичен напаѓач, сите топки кон него идат... така и Пипо дава голови, да има уште еден покрај него во нападот ќе видимо дал ќе дава толку голови. А и не е баш млад, скоро 30 години има.