Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фавали и Емерсон се земени ради искуство во случај да се повреди некој од главните играчи, сеа тоа што трпиме повреди цело време тоа е друга работа. И второ полесно е да се ризикува со искуство него со неискален играч.
Да точно дека малите играчи можат многу повеќе од овие двајца, ама кога треба да се изигра посмирено, покомплексно, тогаш е многу подобро со Фавали и Емерсон.
И ја не ги сакам и двајцата, ама неможам да се сложам дека се скапаници и се купени затоа што не вредат. Извинни ама не се согласувам.

е да смирен е.... ништо не прави, текнува со Лече?... го ставија во игра и во последна минута прави прекршок по кој што овие даваат гол, и на други натпревари

и не е само тој натпревар, факт е дека едвај нешто добро има направено за Милан колку да не кажам дека нема ништо...

Ве молам Инзаги е класа голгетер 2 стрелец ако не се лажам во сите европски натпреварување.
Прв Раул,втор РвН,трет ?????(ама не е Пипо),четври Анри...ова за ЛШ,на тоа мислеше?:smir:

Така е, греши дечкото, стар е, тоа и ти го кажувам, он е тука само за да биде замена доколку некој се повреди, а кај нас ко за беља сите се повредени па он игра и многу повеќе отколку што треба.
Прочитај ми го убаво постот ќе видиш што сакам да кажам.

Уопште не те оспорувам, и ми текнува и тоа не само со Лече, него и со многу други.

Ајде лаку ноќ, се читаме утре, следна утакмица Сиена гости, не би имало проблем ако играме како денес.
Со ново дебатирање ве чекам утре.

Еве го овој што ако си против него тогаш се правиш паметен, се гледа дека неможеш да ме разбереш, ја по врат ти по шија, јебига, како да ти објаснам дека само ја коментирав твојата споредба, од една страна.
А од друга страна, за Виудез, малиот чим е тука значи вреди, значи е виден и затоа и е донесен.
А Мутињо не е така лош играч, ама дечкото никад нема да стане играчиште, јебига, за да бидеш тоа, треба да бидеш класа, а класа играчи играат у јаки клубови.
Тоа е тоа, со тебе неможам да се разберам, затоа што ти не сакаш да видиш што у ствари ја сакам да ти кажам него веднаш ме напаѓаш. :uvo:

Wow....па скоро сите добри играчи кариерите ги започнале или претходно играле во некои 'лити' клубови.
Пример:Роналдо ...:toe: не играчиште- играчиште со мадиња стана.:)

А за дали Инзаги е слаб или не , првен гледај го во живо па можеби тогаш ќе го смениш мислењето. Ретки се таквите играчи како него,без техника со чуство за гол + факторот СРЕЌА , кој другите играчи го немаат...
Но Инзаги ги има карактеристите за центарофор ...тоа е единствената позиција на која тој може да игра...:toe: Да се загради, да спушти топка, да изглуми, да даде гол со глава ...

Ѓоко барем ти не зезај!!! :vozbud:

Ја начекавме Аталаната па ајде, кога нема да може вака да се прави простор (се надевам тоа нема да се случи), ќе видиш колку фали напаѓач што знае да прави простор и да влече играчи.

ПС. воопшто не оспорувам дека Пипо е еден од најдобрите напаѓачи во поблиска историја, но во многу потешки утакмици он воопшто не покажува фудбал, дури се случува и цело време дур е во игра да не фати топка.

Така да Ѓоко, не ме зезај, види убаво и ќе видиш дека сум у право.:uvo:
Друже дај доста го дуваш, се бламираш пред цел форум... ако финале на лига на шампиони не е голема утакмица незнам тогаш што е.... и уште ред други примери имаш.

марлеј987 нема да игра фризурата на пато туку тој!јас сум за манчестер и би бил срекен роналдо да не биде убав но да го остава срцето на теренот!фудбалерите не се ценат по изгледот туку по своите фудбалски способности!инаку по вракането на сидорф кака и рони би можеле да игра милан со два напагачи со пато и кака или кака би играл како полушпиц! :toe:

Брату тоа беше шала :tapp:

А ме интересира со што треба да продолжи Пипо и свињата да го става, утакмицата беше, освен првиот гол.
Вториот гол, ја стојам благодарам Пато и оп гол.
Третиот гол, еве си стојам си свиркам, еј еве Замброта и Јанку ги изгработија сите, ејјјј Замброта ми додаде, хаха гол.
Пипо не игра ништо момци, само стои, дури ни играчи не влече. Ја пре би да игра малиот Виудез со Пато него Пипо.

Абе пеце па да те пратимо тебе кај Галиани, седи на терен свиркај си и давај голои плус имаш 19 години, у наредните 10 години ќе немамо гајле, ти ќе си свиркаш, ќе си даваш голои и све супер.
Само немој да си отишол у Реал или Ман Сити :pos2:

ПС. воопшто не оспорувам дека Пипо е еден од најдобрите напаѓачи во поблиска историја, но во многу потешки утакмици он воопшто не покажува фудбал, дури се случува и цело време дур е во игра да не фати топка.

Така да Ѓоко, не ме зезај, види убаво и ќе видиш дека сум у право.:uvo:

На Ливерпул у финале на лига на шампиони кој им стегна 2 гола

Пеееце Пеееце бисер балкански :pos2:

Гледам за Пипо сте се замуабетиле.
Filippo Inzaghi Celebrates 108th Goal For Milan

Пеце да ти кажам дека тој не само што си свирка и реди голови туку и отвара простор, влечи играчи по него и им дава простор за игра на другите напаѓачи, горе долу ги искористува шансите кои ги добива во натпревар, ако изгледа несмасно и спие во офсајд, многу корисен играч е.

А тоа што е веќе стар и што треба да зе најде соодветна замена треба, пошто како него класичен шпиц требаше Бориело да биде, ама него не го видовме цела сезона па да се надеваме дека вгодина ќе имаме таков кој ќе му отвори и повеќе простр за игра на Пато.

да се поправам:тоа зависи дали Анчелоти ќе е трењер и дали ќе играме вгодина со 2 ца напаѓачи

Пеце бе Пеце...Инзаги да беше слаб и да си свиркаше немаше толку голови да даде. Сеа со офсајдите е филмот што тој сака да избега од стапиците и да испадне сам со голманот зашто така му е лесно да даде гол. Али малце тешко му иде но сепак дава голови. Малце не е со фудбалот поврзано али ај. Имам дефиниција за како со девојките. Инзаги пробува да даде гол милион пати али важно кога тогаш ке даде гол. Така и со девојките. Пробувај, пробувај важно на крај ке успееш.

Хаха пак се појавува информацијава за Видич и незнам што да правам дали да се радувам дали да се смеам ова на мене ми изгледа како невозможно па дури и нашиве понудиле 20 милиони фунти хаха 20 милиони фунти за најдобриот дефанзивец во моментов? мене некако не ми е многу за верување оваа вест а ако се случило стварно да загриземе за видич и да го земеме јас ќе си направам иконче од Берлускони и Галијани и ќе си се молам на нив више :) тоа би било трансвер на изминативе десет години ама незнам не ми е некако за верување дека Фергусон тукутака ќе го пушти Видич!:smir:

Некако сите не веруваме за Видич и 20 милиони изгледаат малце али он е дефанзивец а тие играчи не држат јака цена како напаѓачите или плејмејкерите. Ако го донесат Видич ке си ја избричам главата!

абе ако понудиле 20 милиони фунти тоа е добро, иако со тоа нема никакви шанси да го земат... сепак покажуваат дека имаат желба да дадат повеќе пари за засилување на бековската линија и дека се активни на трансфер маркетот... ако не кај видич кај некој друг нека ги потрошат тие пари кога веќе ги ставиле на располагање за трансфер

Хаха пак се појавува информацијава за Видич и незнам што да правам дали да се радувам дали да се смеам ова на мене ми изгледа како невозможно па дури и нашиве понудиле 20 милиони фунти хаха 20 милиони фунти за најдобриот дефанзивец во моментов? мене некако не ми е многу за верување оваа вест а ако се случило стварно да загриземе за видич и да го земеме јас ќе си направам иконче од Берлускони и Галијани и ќе си се молам на нив више :) тоа би било трансвер на изминативе десет години ама незнам не ми е некако за верување дека Фергусон тукутака ќе го пушти Видич!:smir:
Сe повеќе се шпекулира дека Милан е заинтересиран за Видич, исто така, вчера имаше некои шпекулации дека Милан, ќе се обиде да ги земе Џони Еванс и Немања Видич, у пакет, за 30 милиони, тешко дека некој од овие двајца ќе земиме.

Вчера имаше и шпекуалации дека Милан, ќе се насочи кон Фабиано Сантакроче! Сантакроче имал недоразбирања со управата на Наполи, околу обнвувањето на договорот, па Галијани, ќе сторел се, да го донесе на Сан Сиро, но тешко дека претседателот на Наполи ќе се согласи за продажба на Санта.

Мене оваа вест, пореална ми е.

Малку касно
Ај честито ни победа
Фантастична игра на Инзаги со хет-трик покажа дека уште знае да игра како во своите најдобри времиња.
Сите од мене добиваат чиста 10-ка.
Леле ама ми беше криво кога влезе Виудез Табаре на 2-3 секунди до крајот ....
Како се изнасмеа и самиот тој тоа невероватно нешто

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom