Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За победата денеска, очекувано според мене, и се надевам дека Пипо ќе продужи да ира вакка и свињава дека ќе продужи да го става

А ме интересира со што треба да продолжи Пипо и свињата да го става, утакмицата беше, освен првиот гол.
Вториот гол, ја стојам благодарам Пато и оп гол.
Третиот гол, еве си стојам си свиркам, еј еве Замброта и Јанку ги изгработија сите, ејјјј Замброта ми додаде, хаха гол.
Пипо не игра ништо момци, само стои, дури ни играчи не влече. Ја пре би да игра малиот Виудез со Пато него Пипо.
Кој било од нас да стои и да го гаѓаат ѕверовите што ги имаме ќе дава голови, без воопшто да се потуди за голот.
Па момци, Пато работи ко луд за да заработи позиција, а вие него го критикувате и дури и за фризурата му замерате.
Па видовте ли каква фризура има Јорде голамнот на Работнички, па тоа е за смеење, а Пато си имаше солидна фризура, ништо повеќе од фудбалска, па не е манекен да праи фризури.
Се на се, сите изиграа на ниво, доколку Карло би можел на ова ниво да ги одржи до крајот на сезоната тогаш можеме да очекуваме уште поубав фудбал. Па ние момци имаме такви играчи кои секој може да даде по три гола на секоја утакмица. Само погледајте што играчи имаме, па и третата екипа ни е солидна.

На клупа беше Амбро. Така видов на од Милан страната.

Амбро и Фавали ич нека не се враќаат ради нив ние денес изигравме ваков добар фудбал. Ич ич ич. Дома и за двајцата.:tapp:

А ме интересира со што треба да продолжи Пипо и свињата да го става, утакмицата беше, освен првиот гол.
Третиот гол, еве си стојам си свиркам, еј еве Замброта и Јанку ги изгработија сите, ејјјј Замброта ми додаде, хаха гол.

Пипо не игра ништо момци, само стои, дури ни играчи не влече. Ја пре би да игра малиот Виудез со Пато него Пипо.
Пеце зезаш а ? :icon_lol:
Човекот е одличен, ретко промашува кога му се укажува вистинска шанса а и тоа што викаш само стои тоа ти е Пипо секогаш е на вистинското место (и за тоа треба знаење).
Играчи не влече ? или они неможат да му бидат лепенка ?

вториот: Да пројдеш голман лесно е нели ?
третиот: Зошто Пато не се најде туе ?

пс. Колку пати си го гледал Виудс да игра ? (освен на клипови не верувам дека и си го гледал некогаш да игра). Он треба да добива шанса ама кога е сигурно (како денес 3-0) или кога ќе се нема играч на таа позиција...

па да... стои... затоа и ги дава головите

дај размислувајте подобро малку, плус човекот не даде само 1 гол, 3 даде... во многу важни моменти знае да се покаже добар, а и онака не е стандарден па неможеме многу да го кривиме што е статичен, најдобар стрелец е во европа... што повеќе?

Ве молам Инзаги е класа голгетер 2 стрелец ако не се лажам во сите европски натпреварување...човекот има инстикт за гол неверојатен и знае да се најде на потребното место ! Може нема техника и многу други работи али за гол го бива и може да му завидат многу играчи:toe:

Кој било од нас да стои и да го гаѓаат ѕверовите што ги имаме ќе дава голови, без воопшто да се потуди за голот.
Па момци, Пато работи ко луд за да заработи позиција, а вие него го критикувате и дури и за фризурата му замерате.
Па видовте ли каква фризура има Јорде голамнот на Работнички, па тоа е за смеење, а Пато си имаше солидна фризура, ништо повеќе од фудбалска, па не е манекен да праи фризури.
Се на се, сите изиграа на ниво, доколку Карло би можел на ова ниво да ги одржи до крајот на сезоната тогаш можеме да очекуваме уште поубав фудбал. Па ние момци имаме такви играчи кои секој може да даде по три гола на секоја утакмица. Само погледајте што играчи имаме, па и третата екипа ни е солидна.

Амбро и Фавали ич нека не се враќаат ради нив ние денес изигравме ваков добар фудбал. Ич ич ич. Дома и за двајцата.:tapp:
оОООООО што вака бе Виудез да игра од кај го знаеш ти дечкото сигурно си го скаутирал ти и знаеш дека ќе биде добар играч не па нечини мутињо сите таленти ти знаеше дека ќе бидат играчишта
ме чудиш со ставовиве!

Пеце зезаш а ? :icon_lol:
Човекот е одличен, ретко промашува кога му се укажува вистинска шанса а и тоа што викаш само стои тоа ти е Пипо секогаш е на вистинското место (и за тоа треба знаење).
Играчи не влече ? или они неможат да му бидат лепенка ?

вториот: Да пројдеш голман лесно е нели ?
третиот: Зошто Пато не се најде туе ?

пс. Колку пати си го гледал Виудс да игра ? (освен на клипови не верувам дека и си го гледал некогаш да игра). Он треба да добива шанса ама кога е сигурно (како денес 3-0) или кога ќе се нема играч на таа позиција...

Ѓоко барем ти не зезај!!! :vozbud:

Ја начекавме Аталаната па ајде, кога нема да може вака да се прави простор (се надевам тоа нема да се случи), ќе видиш колку фали напаѓач што знае да прави простор и да влече играчи.

ПС. воопшто не оспорувам дека Пипо е еден од најдобрите напаѓачи во поблиска историја, но во многу потешки утакмици он воопшто не покажува фудбал, дури се случува и цело време дур е во игра да не фати топка.

Така да Ѓоко, не ме зезај, види убаво и ќе видиш дека сум у право.:uvo:

Не знам, што сакаш повеќе од Пипо? Па тој даде три гола, алоо, човекот е машина за давање голови, точно е дека имa голема среќа при постигнувањето на головите и дека секогаш топките му ги сервираат на тацна, ама тоа е јачината на Пипо!

Пато, промаши неколку добри шанси, ама со неверојатната аситенција и со трудот, можам да кажам, дека одигра одлично!
Тоа за фризурата на Пато, беше заебанција.
Виудез, не игра напаѓач, а башка и замисли ти, играч со 164 сантима, да игра напаѓач(:vozbud:), дај не заебавај, неговата позиција е офанзивен играч од средниот ред(Кака, Рони)...
Ајде Фавали, ама Амбро не знам што ти згрешил, човекот е секогаш 100% борбен, човекот е легенда на клубот!
Ах Пецко, Пецко....:)

ПС Јорде има секси фризура:back:

оОООООО што вака бе Виудез да игра од кај го знаеш ти дечкото сигурно си го скаутирал ти и знаеш дека ќе биде добар играч не па нечини мутињо сите таленти ти знаеше дека ќе бидат играчишта
ме чудиш со ставовиве!

Еве го овој што ако си против него тогаш се правиш паметен, се гледа дека неможеш да ме разбереш, ја по врат ти по шија, јебига, како да ти објаснам дека само ја коментирав твојата споредба, од една страна.
А од друга страна, за Виудез, малиот чим е тука значи вреди, значи е виден и затоа и е донесен.
А Мутињо не е така лош играч, ама дечкото никад нема да стане играчиште, јебига, за да бидеш тоа, треба да бидеш класа, а класа играчи играат у јаки клубови.
Тоа е тоа, со тебе неможам да се разберам, затоа што ти не сакаш да видиш што у ствари ја сакам да ти кажам него веднаш ме напаѓаш. :uvo:

Виудез, не игра напаѓач, а башка и замисли ти, играч со 164 сантима, да игра напаѓач(:vozbud:), дај не заебавај, неговата позиција е офанзивен играч од средниот ред(Кака, Рони)...

А така, висината е важна, ааааа видиш тоа не сум го знаел, затоа МАрадона и Меси не се играчи, аааа а видиш ја па обратно сум мислел, значи од сеа да знам, чим е висок онда мора да биде добар.

Одлично.:tapp:

Знаев дека има нешто добро во Емерсон штом е во Милан :)

И? :baeh:

Еве го овој што ако си против него тогаш се правиш паметен, се гледа дека неможеш да ме разбереш, ја по врат ти по шија, јебига, како да ти објаснам дека само ја коментирав твојата споредба, од една страна.
А од друга страна, за Виудез, малиот чим е тука значи вреди, значи е виден и затоа и е донесен.
А Мутињо не е така лош играч, ама дечкото никад нема да стане играчиште, јебига, за да бидеш тоа, треба да бидеш класа, а класа играчи играат у јаки клубови.
Тоа е тоа, со тебе неможам да се разберам, затоа што ти не сакаш да видиш што у ствари ја сакам да ти кажам него веднаш ме напаѓаш. :uvo:
:pos::pos:
Значи Виудез, пред 7 месеци беше гола вода, а сеа е класа?:pos:
Пеле никогаш не бил класа?

Пецеее, па чекај бе, Мутињо има само 22 години, ако не се лажам и Кака го земавме на тие години.

А така, висината е важна, ааааа видиш тоа не сум го знаел, затоа МАрадона и Меси не се играчи, аааа а видиш ја па обратно сум мислел, значи од сеа да знам, чим е висок онда мора да биде добар.

Одлично.:tapp:
Знаеш што е интересно? Што и Марадона, и Меси, не се напаѓачи.
Чекај, има време за Виудез, не викам дека висината е пресудна, ама, да стаиш 19 годишно дете, со 164 сантима, како напаѓач у тим кој недостасува висок напаѓач, а башка и не му е природна позиција напаѓач...:jaj:

Фавали и Емерсон се земени ради искуство во случај да се повреди некој од главните играчи, сеа тоа што трпиме повреди цело време тоа е друга работа. И второ полесно е да се ризикува со искуство него со неискален играч.
Да точно дека малите играчи можат многу повеќе од овие двајца, ама кога треба да се изигра посмирено, покомплексно, тогаш е многу подобро со Фавали и Емерсон.
И ја не ги сакам и двајцата, ама неможам да се сложам дека се скапаници и се купени затоа што не вредат. Извинни ама не се согласувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom