Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Уф добро е ! :)

Како ја почнавме утакмицата ми идеше во глава мисла дека ќе изиграме уште еден меч од тие добро познатите кај што ќе се мачиме гол да дадеме ама супер си заврши се...на почетокот нешто Лацио пациентиве се заканија и толку,др се беше на наша страна ! :toe: Вака коа глеам дека играат Бонера и Сендерос одбрана ми се глеа фудбал а не со Фавали шупакот(некој од форумов 100 посто игра подобро од него:tv:),одбраната беше на ниво,Бекам па човеков игра одлично секоја чест Бекс се надевам дека ќе го задржиме на подолго позитивно влијание има во екипата а и одлично се вклопи едноставно нели БРАВО за него...
И за крај

Дечково прераснува во класа играч секоја чест новиот Шева:toe:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Кога збореше Гатузо зошто дојде Бекам нема да трчи.Тој испадна главна машина и замислете со него што тандем ке бидат. Како Усаин Болт и Асафа Пауел ќе се
Браво Милан не ве гледав ама знам што сте направиле:smir:
Значи каква споредба,Браво! :pos:
Бекам е одличен на изминативе утакмици.Како само снајперски асистираше за вториот гол,а и добра уиграна варијанта имаа за тој слободен удар.
Сендерос ме изненади,делуваше многу сигурно, а на Пирло при крај као да му досади да игра,само ќе ја пуцнеше на некоја страна...
Во секој случај треба да се задржи и против Реџина темпово као против Лацио и после во дербито колачиња да им купиме на Мурињо и компанија...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сега треба уште една сериа над интер да им направиме да не можат д а не тепаат пак 14 год.:helou:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Честито победа супер браво за Бекам и Пато како си се разбираат одлично:toe:

ХАХАХАХА Маикон дегенот пак ќе му купува колачиња на Дињо:pos2:

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Добро изигравме.. Браво момци... Кака е слаб нешто, не знам која му е маката.. А сидорф, мора да го пензионираме.. Човекот е во поодминати години :wink:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро изигравме.. Браво момци... Кака е слаб нешто, не знам која му е маката.. А сидорф, мора да го пензионираме.. Човекот е во поодминати години :wink:
Зошто слаб даде гол човекот и имаше уште неколу шанси за да постигни уште некој.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
незнам дал пишал некој не сум прочитал, али сеа прочитав на нет

Бекам бил вклучен за тимот во куп уефа, знае некој што бидна со него??
Ќе останува или не ?:toe:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

Ќе видиме в март:wink:Засега се све шпекулации.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сигурно го вклучиле за 1 или 2 утакмици да изигра во УЕФА со оглед кога се враќа во Америка. Милан знае таков испад да направи.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30

Da vklucen e zaedno so Nesta i Gattuso...

Evo od oficialna...

UEFA CUP 2008/2009: THE OFFICIAL LIST
2/2/2009
MILAN - The list is of 25 players:
GOALKEEPERS: Dida, Abbiati, Kalac; DEFENDERS: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Bonera, Darmian, Pasini, Antonini, Nesta; MIDFIELDERS: Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Flamini, Beckham; STRIKERS: Pato, Inzaghi, Seedorf, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Јес значи могуќе е да остане.Се ќе се знае утре а не во Март бидејќи корекции на договорот се можни единствено за време на преодниот рок кој завршува утре

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Оној Пасини го гледам пријавен и во овој тим. Изгледа дебелиот се надева во него за во иднина.

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
И за крај

Дечково прераснува во класа играч секоја чест новиот Шева:toe:
Искрено несакам Пато да го нарекуваат Шевченко.
Затоа Што Шевченко го Напушти Милан кога Беше Најпотребен.
Пато Сакам да си Биде Новиот Млад Играч На милан и Да си Ја Заврши Таму Кариерата:wink:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
дечки игравме денес стварно јако
ваков Милан сакам да гледам
Пато, Бекам и Абијати стварно се добри
а и ме израдува одбрамбениов тандем Бонера и Сендерос конечно нешто добро

Јес значи могуќе е да остане.Се ќе се знае утре а не во Март бидејќи корекции на договорот се можни единствено за време на преодниот рок кој завршува утре
и не мора утре да се реши ништо
Милан го има позајмено Бекам и тој е заведен и регистриран во Италијанската федерација за цела полусезона, а сега го регистрираа и за УЕФА КУП, а тоа што треба во март да се врати е џентлменски договор договор меѓу Милан и Галакси за кој сами си се договориле.
Е ако си го продолжат договорот тие 2 тима Бекам има право да игра до 30 јуни за Милан, а за повеќе сезони треба нов ама во Јуни

значи сега не треба ништо да се реши

Da vklucen e zaedno so Nesta i Gattuso...

Evo od oficialna...

UEFA CUP 2008/2009: THE OFFICIAL LIST
2/2/2009
MILAN - The list is of 25 players:
GOALKEEPERS: Dida, Abbiati, Kalac; DEFENDERS: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Bonera, Darmian, Pasini, Antonini, Nesta; MIDFIELDERS: Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Flamini, Beckham; STRIKERS: Pato, Inzaghi, Seedorf, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho
добар состав и Малдини го вклучил а не требаше во УЕФА да игра нели, ама му се крева изгледа последен европски трофеј за него во кариерата :smir:
мака ми е што го нема Бориело, значи не сметаат брзо да ќе се опорави и врати во тимот
штета

го нема и Мантиони
но и Емерсон :vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
дечки игравме денес стварно јако
ваков Милан сакам да гледам
Пато, Бекам и Абијати стварно се добри
а и ме израдува одбрамбениов тандем Бонера и Сендерос конечно нешто добро

и не мора утре да се реши ништо
Милан го има позајмено Бекам и тој е заведен и регистриран во Италијанската федерација за цела полусезона, а сега го регистрираа и за УЕФА КУП, а тоа што треба во март да се врати е џентлменски договор договор меѓу Милан и Галакси за кој сами си се договориле.
Е ако си го продолжат договорот тие 2 тима Бекам има право да игра до 30 јуни за Милан, а за повеќе сезони треба нов ама во Јуни

значи сега не треба ништо да се реши
Да ама од друга страна Галијани кажа дека не е расположен да го позајмува Бекс туку единствено да го купи за до 2010...Сепак ќе видиме.И покрај годините и покрај сите скептици околу него тој заслужува да игра во голем европски тима каков што е Милан а не да се крие по анонимниот барем на фудбалски план американски континент.Јас сум фан на Ливерпул но ги пратам приликите и во Италија и сигурен сум дека за 5 кола Милан ќе биде лидер во калчото

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom